ΟΤΕ : Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ο βασικος λογος που εφυγα απο φορθνετ ηταν οτι απλα δεν υπαρχει τεχνικη υποστηρηξη.

Δεν θυμαμαι ουτε μια φορα που να απαντησαν στο τηλεφωνο νωριτερα απο 30 με 40 λεπτα, χωρια δε που ενω η περιοχη που μενω δεν "σηκωνει" πανω απο 2048, μου εχουν 4096, με αποτελεσμα καθε λιγο και λιγακι να μην συγχονιζει το ρουτερ.

Θα δουμε τωρα και με τον οτε...

Ντίνο..2 χρόνια τώρα κοντεύω στον ΟΤΕ,δεν είχα παρά μόνο 2 αποσύνδεσεις ολίγων λεπτών,όποτε χρειάστηκε τεχνική υποστήριξη λόγω βλάβης του ρούτερ ο τεχνικός ηρθε την άλλη μέρα και μου το αντικατέστησε.
Σε σχ'εση με την HOL που ήμουνα πιο μπροστά είναι μερα με νύχτα.
Στην περιοχή μου τουλάχιστον.
Ειμαι στα 24Mbit και λόγω καποιας απόστασης απο το DSLAM του ΟΤΕ κλειδώνω στα 15-16.
Βλέπουμε και ακούμε τι γίνεται με τους εναλλακτικούς...ασε καλύτερα.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος...και δε το κουνάω απο κει(προς το παρόν τουλάχιστον)

Last edited:
15 με 16, ουαου!! τι ταχυτητες ειναι αυτες.
Να δουμε ποτε θα ερθουν και στο χωριο....

Απάντηση: Re: ΟΤΕ : Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

Ειναι μια τακτικη που στοχευει να εξαγριωσει τον πελατη των εναλλακτικων και τον οδηγησει στις αγκαλες του ΟΤΕ που εξυπηρετει αμεσως τον πελατη της .
Θα ταλαιπωρηθω λιγο παραπανω αλλα απο πεισμα και μονο σε βλαχοκουτοπονηρες τακτικες δεν υποκυπτω.
Ομως οπως ειπα ειναι θεμα αξιοπρεπειας. Σαν να σκυβεις το κεφαλι αναγνωριζοντας οτι ο εκβιαστης εχει το πανω χερι.
Αμ δε...

+ 1 Είμαι στην cyta χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής και ήδη είμαι αποφασισμένος αν προκύψουν , να εξαντλήσω όλη την υπομονή μου από το να πληρώνω τσάμπα λεφτά στον ΟΤΕ .

Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ : Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

+ 1 Είμαι στην cyta χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι στιγμής και ήδη είμαι αποφασισμένος αν προκύψουν , να εξαντλήσω όλη την υπομονή μου από το να πληρώνω τσάμπα λεφτά στον ΟΤΕ .

α) Τι είναι η cyta ?
β) Στην Forthnet είμαι μια χαρά ( μια -δυό αποσυνδέσεις σε ένα χρόνο ) και από χρόνο αναμονής έχουν βελτιωθεί παραδόξως ( 1-5 λεπτά ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ : Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

α) Τι είναι η cyta ?

Διάβασε εδώ Cyta

Και συνεχίζω να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος .

Last edited:
Εγώ είχα πρόβλημα 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο από το κανεφενίο της HOL & On Telecoms.

Μόλις πήγα σε γνωστό προϊστάμενο τεχνικών του ΟΤΕ είχα νέα τηλεφωνική γραμμή σε 2 ημέρες, και σε άλλη 1 adsl Conn-x.

Τελικά δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει.
Εν τέλει τώρα είμαι σε HOL από νέο ζευγάρι καλώδια και νέα τηλεφωνική γραμμή.
Σιγά μη τους άφηνα πάλι να γυρίσουν την ήδη υπάρχουσα στο δίκτυο τους.
:grandpa:

Εμένα μου έστειλε ο ΟΤΕ υπόλοιπο λογαριασμού 17E ενώ τον έχω εγκαταλείψει εδώ και 5 μήνες ...

Είμαι από τον Ιανουάριο σε Telas+Wind. To router ήρθε 8 μέρες μετά την αίτηση και η σύνδεση έγινε σε 15 μέρες!!! Ούτε ο πωλητής της Wind στη περιοχή μου δεν το πίστευε!!!

PS Από την ώρα που έβαλα το καλώδιο και setαρα όλα πάνε ρολόι (να μην τα ματιώσω).