OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

Ας το σκέφτονταν αυτό όταν επι δυο χρόνια περίμενα μάταια για καταχώρισή μου στον κατάλογο με έντονα γράμματα (είχα κάνει αίτηση στο τοπικό κατάστημα)και συνεπώς αυξημένο πάγιο και αυτοί πέρα βρέχει.

Απάντηση: Re: OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

Είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια στο μονοπώλιο και τώρα που μπήκαν οι ιδιώτες στο χορό...

Δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο αυτό , το μονοπώλειο το εκμεταλλευτήκαν τα υψηλόβαθμα στελέχη και κάναν επενδύσεις στα Βαλκάνια με τα γ....σιάτικα που πληρώνε τόσα χρόνια ο αθάνατος ο μ....κας ο Έλληνας ( γιατί όλοι οι κρατικοδίαιτοι έτσι τον βλέπουν τον Έλληνα πολίτη).

Το θέμα είναι ότι όταν σαν εργαζόμενος δεν εκτιμάς την εταιρία που δουλέυεις και σκέφτεσαι μόνο πως θα κ....βαρέσεις, πως θα βολέψεις κανένα παιδί σου και πώς θα έχεις μόνο προνόμια αδιαφορώντας για τη βιωσιμότητα του οργανισμού είναι λογικό κάποια μέρα να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση.

Έτσι και οι φίλοι μας στον ΟΤΕ , τόσα χρόνια με μαγκιά , τσαμπουκά και μην αφήνωντας περιθώρια σε κανέναν εκτός ΟΤΕ να γνωρίζει κάτι ( οι υπάλληλοι του ΟΤΕ είναι οι αυθεντίες σε όλους τους τομείς γνώσης όπως θα γνωρίζετε., τουλάχιστον όταν εργάζονται και τους προσεγγίζεις σαν πελάτης ,δεν ξέρω στην καθημερινή τους ζωή τι κάνουν.) έφτασαν σε σημείο η μισή τουλάχιστον Ελλάδα να τους καταριέται και να θέλει να γλιτώσει απο τον καρκίνο που λέγεται ΟΤΕ.

Με το να πουληθεί ίσως ζημιώνεται και το Ελληνικό κράτος. Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα απλά να σφίξουν πάρα μα πάρα πολύ τα λουριά εκει μέσα για να στρώσουν χαρακτήρα όλοι και να μην πουληθεί και τίποτα.

Last edited:
Καλά αυτό δεν είναι γενικά φαινόμενο που παρτηρείται σ' όλους τους τομείς του δημοσίου;

Δεν ήξερα ότι οι υπάλληλοι του ΟΤΕ έχουν το "αλάθητο του πάπα".:flipout:

Re: Απάντηση: OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

να πουληθει να μαθουν πως ειναι να δουλευεις σε ιδιωτη :twoguns: δεν θα γινει σαν το εργοστασιο αλλα ειναι μια αρχη :music-smiley-005:

Τάσο πόσο πουλιέται ? Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου...

Δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο αυτό , το μονοπώλειο το εκμεταλλευτήκαν τα υψηλόβαθμα στελέχη και κάναν επενδύσεις στα Βαλκάνια με τα γ....σιάτικα που πληρώνε τόσα χρόνια ο αθάνατος ο μ....κας ο Έλληνας ( γιατί όλοι οι κρατικοδίαιτοι έτσι τον βλέπουν τον Έλληνα πολίτη).

Το θέμα είναι ότι όταν σαν εργαζόμενος δεν εκτιμάς την εταιρία που δουλέυεις και σκέφτεσαι μόνο πως θα κ....βαρέσεις, πως θα βολέψεις κανένα παιδί σου και πώς θα έχεις μόνο προνόμια αδιαφορώντας για τη βιωσιμότητα του οργανισμού είναι λογικό κάποια μέρα να αντιμετωπίσεις μια τέτοια κατάσταση.

Έτσι και οι φίλοι μας στον ΟΤΕ , τόσα χρόνια με μαγκιά , τσαμπουκά και μην αφήνωντας περιθώρια σε κανέναν εκτός ΟΤΕ να γνωρίζει κάτι ( οι υπάλληλοι του ΟΤΕ είναι οι αυθεντίες σε όλους τους τομείς γνώσης όπως θα γνωρίζετε., τουλάχιστον όταν εργάζονται και τους προσεγγίζεις σαν πελάτης ,δεν ξέρω στην καθημερινή τους ζωή τι κάνουν.) έφτασαν σε σημείο η μισή τουλάχιστον Ελλάδα να τους καταριέται και να θέλει να γλιτώσει απο τον καρκίνο που λέγεται ΟΤΕ.

Με το να πουληθεί ίσως ζημιώνεται και το Ελληνικό κράτος. Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα απλά να σφίξουν πάρα μα πάρα πολύ τα λουριά εκει μέσα για να στρώσουν χαρακτήρα όλοι και να μην πουληθεί και τίποτα.

Συμφωνω απολυτως με τα λεγομενα σου !!!!!!!!!!

και οντως εκτως της πωλησης μπορουσε να απλως να σφιχτουν λιγο τα λουρια γιατι οι *καημενοι * εργαζομενοι που τωρα ρωτανε ΓΙΑΤΙ; ;;;;;;;;; θα μαθαινανε γιατι πολυ πιο πριν ........

αντε γιατι για να στρωσουν κ@λο μερικοι και να σεβαστουν τον απλο πολιτη και να τον εξηπηρετησουν πρεπει να τους απειλει μια Ιδιωτικοποιηση !!!!!

:slapface:

"εισαι εμπαθης, θυμα του καπιταλισμου, τσιρακι των βιομηχανων" κτλ. "εμεις μπηκαμε, αραξαμε και βαλαμε και τα παιδια μας. οι υπολοιποι να κοψετε το λαιμο σας".

Δημοσιο FOREVAH :music-smiley-005:

Υ.Γ. "θελουμε και αυξηση!!!"

Last edited:
Θυμάμαι πως μέχρι πριν λίγα χρόνια έπρεπε να περιμένεις 5-10 χρόνια μετά την αίτησή σου γιά να σου βάλουν τηλέφωνο... Θυμάμαι πως πήγαινα στο τοπικό κτίριο του ΟΤΕ να πληρώσω κάποιον λογαριασμό καί έβλεπα τα 4 ταμεία κλειστά και το μοναδικό που δούλευε να έχει μιά ουρά μέχρι την είσοδο... Φυσικά στο τα μείο αυτό είχαν στριμώξει τον "νέο"... το "στραβάδι"... Ασε που 1 η ώρα έκλεινε το ταμείο χωρίς λόγο, ενώ σχολούσαν στις 3... Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς... Μπορεί ο υπάλληλος - ο καθένας μόνος του - να μην είχε αντικειμενική ευθύνη, αλλά σαν σύνολο είχαν προκαλέσει την αγανάκτιση του κόσμου... Οχι ότι η ΔΕΗ πχ δεν έχει αμαρτίες, αλλά πάντα ένοιωθα 1-2 κλίκ πιό φιλικά στις δικές της υπηρεσίες...
Τέλος πάντων πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο που ενώ ο κόσμος στενοχωριέται γιά περιπτώσεις όπως το εργοστάσιο λιπασμάτων στην Θεσσαλονίκη που κλείνει, δεν του καίγεται καρφί γιά το αν ο ΟΤΕ, ή η Ολυμπιακή θα ιδιωτικοποιηθούν ή αν θα γίνουν απολύσεις...
Υπάρχει και η σοφή παροιμία, "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

Τάσο πόσο πουλιέται ? Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου...

δεν ξερω αλλα αν τον αγορασει ο φιλος σου πεστου να με παρει για να μαθω να καθομαι και εγω :flipout: και μετα μηνας μπαινει μηνας βγαινει -bye-

Πέτρος Μακρής said:
"εισαι εμπαθης, θυμα του καπιταλισμου, τσιρακι των βιομηχανων" κτλ. "εμεις μπηκαμε, αραξαμε και βαλαμε και τα παιδια μας. οι υπολοιποι να κοψετε το λαιμο σας".

Δημοσιο FOREVAH

Υ.Γ. "θελουμε και αυξηση!!!"

Για πλάκα το λές τώρα αυτό η σοβαρά ;;; Sorry απλά δε κατάλαβα

Last edited:
ο οτε μου ζητησε 1.500.000 δραχμες για να με κανει πελατη του.
ΔΕΚΟ κατα τα αλλα , που επρεπε να μου εχει βαλει τηλεφωνο στο σπιτι τσαμπα ωστε σε περιπτωση αναγκης να μπορω να καλεσω βοηθεια (κοντινοτερο σπιτι στα 2 χιλιμετρα)
κανενα ελεος για τους κοπριτες.

Τελικα το ΓΙΑΤΙ? σε ποιους απευθυνεται. Στον απλο κοσμακη που περναει απο κει και το βλεπει ή στους ιδιους τους υπαλληλους? Οχι ερωτω δηλαδη

Τελικα το ΓΙΑΤΙ? σε ποιους απευθυνεται. Στον απλο κοσμακη που περναει απο κει και το βλεπει ή στους ιδιους τους υπαλληλους? Οχι ερωτω δηλαδη

μαλλον στους εαυτους τους γιατι ετσι ασχετοι που ειναι για την δουλεια τους σιγα μην καταλαβαινουν οτι κλεινει η παραγκα :sleep:

αν μπεις στο site του ΟΤΕ ωστε να τσεκαρεις ΑΝ στον ταδε αριθμο μπορει να μπει ADSL και βαλεις οποιονδηποτε αριθμο της περιοχης που δουλευω, θα δεις πως η περιοχη εχει κάλυψη ADSL κανονικα. κανω την αιτηση λοιπον, ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ με 180 τον εξοπλισμό (πριν 3 χρονια περιπου) και περιμενω να ενεργοποιηθει η γραμμη. Οταν αυτο συνεβει, το ADSL Router δεν "συντονιζε". Ερχονται απο τον ΟΤΕ και μου λενε πως ΤΕΛΙΚΑ η περιοχη ειναι μακριά απο το κεντρο τους και ετσι ΔΕΝ εχει ADSL καλυψη!!! Μετα απο μερικα 24ρωρα μπινελικιων μου λενε πως ΚΑΚΩΣ φαινεται πως η περιοχη μου εχει καλυψη!!! "νταξ", λεω "και με τα 180 που εδωσα τι θα γινει?". "ε, τι θελετε να γινει?".

να μην πολυλογω, τα λεφτα ΦΥΣΙΚΑ τα εχασα και ακομα και σημερα η περιοχη ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως εχει καλυψη, ενω δεν εχει... ποσοι ακομα εχουν χασει τα λεφτα τους? βεβαια, μου ειπαν να προσφύγω στην ταδε υπηρεσια με το αιτημα μου και κατι τετοια. δηλαδη να χασω και αλλες ωρες απο τη δουλεια μου για να τρεχω μηπως και παρω πισω τα 180!!!:violent-smiley-030:

με τις υγειες σου (μου), ηλιθιε Ελληνα.

Καλα πως κανετε ετσι για 180 ευρω! Δεν σας καταλαβαινω κυριε μου. Ωρες ωρες εχετε κατι τρελες απαιτησεις:nounder: