OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

Εγω εχω παει στον ΟΤΕ για επιδοτηση συσκευης (ανανεωση συμβολαιου)της γυναικας μου απογευμα (στο ιδιο κτηριο του OTE στεγαζεται και η cosmote) και ηταν περιπου 8 το απογευμα και αντι να μας εξυπηρετησει ο μοναδικος υπαλληλος που υπηρχε στο καταστημα μας ειπε οτι "Κυρια μου δεν αναγνωριζω την ταυτοτητα σας διοτι δεν ειστε εσεις και αν θελέτε να ερθετε αυριο στον προισταμενο για να εγγρυνει αυτος την ανανεωση"

Τελικα αποφασισαμε να κανουμε διακοπη συμβολαιου και να παμε στην Vodafone.

Με ταυτοτητα στον ΟΤΕ δεν μπορεσαμε να κανουμε δουλεια
:slapface:

Να πουληθεί χίλιες φορές!!!!

Δεν γουστάρω να πληρώνω σαν μαλάκας τα κερατιάτικά μου για τον κάθε άσχετο κοπρίτη που μπήκε εκεί μέσα με μέσον και τραβάει τις κ...τριχές του μια μια με το τσιμπηδάκι κάθε μέρα...

Να πουληθεί χίλιες φορές!!!!

Τα βαρέθηκα όλα αυτά τα κοπρόσκυλα στο δημόσιο..
Αϊ σιχτίρ τελικα!!!!

Ο ΟΤΕ άσχετα με τα προβλήματα του και την ποιότητα των υπαλλήλων του είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Μπορεί κάποιος οικονομολόγος (ή μη) να μου εξηγήσει τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την Ελληνική οικονομία αν μειωθεί το ποσοστό του κράτους σε αυτόν;

Απάντηση: Re: OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

Ο ΟΤΕ άσχετα με τα προβλήματα του και την ποιότητα των υπαλλήλων του είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Μπορεί κάποιος οικονομολόγος (ή μη) να μου εξηγήσει τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την Ελληνική οικονομία αν μειωθεί το ποσοστό του κράτους σε αυτόν;

δεν ξερω για το κερδος το μακροχρονιο αλλα.....ξερω οτι θα κλαινε καποιοι βολεμενοι που πληρωνονται ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εχω κατι γνωστους εκει μεσα που κοιμουνται και πληρωνονται (οι ιδιοι το λενε .....)

αμα θες λεω και στοιχεια ......

ναι ειμαι εμπαθης προς τους υπαλληλους του ΟΤΕ ( καποιοι λιγοι εργαζονται βεβαια ..) διοτι κοροιδευουν τον εργαζομενο που τους πληρωνει .....

Re: Απάντηση: Re: OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

δεν ξερω για το κερδος το μακροχρονιο αλλα.....ξερω οτι θα κλαινε καποιοι βολεμενοι που πληρωνονται ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

εχω κατι γνωστους εκει μεσα που κοιμουνται και πληρωνονται (οι ιδιοι το λενε .....)

αμα θες λεω και στοιχεια ......

ναι ειμαι εμπαθης προς τους υπαλληλους του ΟΤΕ ( καποιοι λιγοι εργαζονται βεβαια ..) διοτι κοροιδευουν τον εργαζομενο που τους πληρωνει .....

Βαγγέλη αυτό που λες το εμπέδωσα, άλλο ρώτησα

Απάντηση: Re: OTE - ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!!

Τους είδαμε και τους ιδιώτες,HOL,VIVODI,FORTHNET κτλ.

Μόνο που μέχρι πρίν λίγο καιρό και αυτοί ήταν απόλυτα εξαρτημένοι απο τον ΟΤΕ και δεν είχαν για 50 χρόνια το νόμιμο μονοπώλειο που είχε ο ΟΤΕ επάνω στον Ελληνικό λαό τον οποίο ξεζούμισε για υπηρεσίες που στη Ευρώπη παρέχονται σε πολύ χαμηλότερο κόστος και με πολύ υψηλότερη ποιότητα.

Μη δικαιολογούμε τον ΟΤΕ τώρα . Απο το κεφάλι μέχρι την ουρά βρωμάει.

Όσο για την κερδοφορία φυσικά και είναι κερδοφορος ο ΟΤΕ ,τόσα χρόνια μας γ.....ει τόσα εκατομμύρια Έλληνες και τώρα και άλλους τόσους στα Βαλκάνια αλλά αυτό δεν πάει να πεί ότι πρέπει να ανεχόμαστε τη συμπεριφορά του απέναντι στους καταναλωτές. Μήπως θα μπορούσε να γίνει ακόμα περισσότερο κερδοφόρος με κάποιοες αλλαγές ;;;;

Το κινητό μου (Κοσμοτέ) πληρωνόταν μέσω πιστωτικής.
Αυτή κάποτε χάθηκε και την άλλαξα. Πήγα λοιπόν να δηλώσω το νέο αριθμό πιστωτικής.
Χαρτιά, αιτήσεις, φωτοτυπίες και αφού έφαγα περίπου 2 ώρες, τελείωσα.

ΟΜΩΣ

Ήρθε ο λογαριασμός και φαινόταν απλήρωτος. Πάω στα γραφεία. Μου λένε να πάρω τηλ. στην εξυπ. πελατών.
Παίρνω τηλ.
Μου λένε να απευθυνθώ στα γραφεία. Ξανά μανά τα ίδια.
Μου ζητάνε για δεύτερη φορά τα ίδια χαρτιά.
Τότε πήρα λίγο ανάποδες και αφού τους είπα (με έντονο τρόπο) ότι δεν δέχομαι και απαιτώ με τα χαρτια που έδωσα να γίνει η δουλειά μου μιας και έδωσα όλα τα προσωπικά δεδομένα μου, αριθμ. ταυτότητας, αριθμ. πιστωτικής κ.λ.π. άρχισαν να ψάχνουν να βρούνε τα χαρτιά. Δεν τα βρήκαν.
Μου είπαν ότι τα έχασαν!
Τότε είπα ότι θα κάνω μήνυση σε όποιον είναι υπεύθυνος και τελικά άρχισαν να ξαναψάχνουν ώσπου μετά από 1 ώρα τα βρήκαν.

Κάποιος εκεί μέσα πληρώνεται για να κάνει μια δουλειά και δεν την κάνει.
Θα έπρεπε να χάσω τόσες ώρες από τη δουλειά μου και να σχολούμαι με τους μ@λ@κες που δεν κάνουν αυτό που πρέπει;

Να πουληθεί να ησυχάσουμε. Εγώ θα το χαρώ.
Τα κοπρόσκυλα.

Κύριοι, μπορεί να σας καταλαβαίνω και σε πάρα πολλά που γράφετε να έχετε δίκιο.
Δυστυχώς το πράγμα το βλέπετε επιφανειακά και δεν έχετε πάρει και σοβαρή μυρωδιά στο τι παίζεται.
Αυτό είναι φυσιολογικό με την τηλεόραση και τις εφημερίδες που έχουμε.
Και βέβαια νομίζετε πως είστε εκτός χορού. Αλλά δεν είναι έτσι.
Ο Δημήτρης Α. έβαλε ένα ζήτημα .
Σκεφτείτε το.
Τη μαύρη τρύπα δεκάδων προυπολογισμών ξέρετε ποιος την κάλυπτε κατά ένα σημαντικό μέρος της;
H κερδοφορία του ΟΤΕ και άλλων ΔΕΚΟ μαζί με τους υπαλλήλους τους.
ΜΑύρη τρύπα που αφορά αμαρτίες κρατικές αλλά και ιδιωτικών φορέων (μη απόδοση ΦΠΑ-παραοικονομία κ.τ.λ.)
Του έχουν ρουφήξει το αίμα τόσα χρόνια. Ενώ θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην Ανατολική Ευρώπη.
Και ξέρετε, δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο οργανισμός όπως και η ΔΕΗ κ.τ.λ. είναι επιχειρήσεις που ανήκουν στον Ελληνικό λαό.
Είναι και δικό σας κομμάτι. Και σας πουλάνε.

Ναι για κάποιες υπηρεσίες και υπαλλήλους μαζί σας. Αλλά αυτό βλέπετε εσείς;
Λυπάμαι πολύ. Αυτό θέλουν να βλέπετε. Είστε έξυπνοι, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.

Ο νέος κανονισμός προσωπικού ποιους αφορά;
Tους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους; Όχι και τόσο.
Τα παιδιά μας αφορά. Ξυπνήστε.
Όταν το παιδί σας θα πιάσει δουλειά με ατομική σύμβαση εργασίας για όσα λεφτά γουστάρει ο εργοδότης και με το δικαίωμα να το διώξει όποτε του γουστάρει για οποιοδήποτε λόγο, τότε τα ξαναλέμε.
ΦΟΒΟΣ.
Μπορώ να σας φέρω πολλά επιχειρήματα στο τραπέζι.
Έχουμε όλοι πληρώσει για τα δίκτυα του, τις κτιριακές του εγκαταστάσεις, τις τεχνολογίες του κ.τ.λ.
Και τώρα συμφωνείτε να πουληθούν με κάποιο ψιλοαστείο τίμημα σε κάποιον ιδιώτη. Ωραία λογική. Μας κλέβουν, κύριοι.
Όλοι έχουμε άσχημες εμπειρίες από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.
Αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει ο κόσμος να χάνει τη δουλειά του, τα παιδιά μας να δουλεύουν για ξένους μεγαλοκαρχαρίες, να ξεπουλιέται εθνικός πλούτος , να αυξάνεται η ανεργία, να γίνουμε κράτος υπό ομηρία.
Ούτε Κινέζοι πρέπει να γίνουμε. Γιατί εκεί πάμε.
Αλλά μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.
Ειλικρινά λυπάμαι για την κοντόφθαλμη οπτική ορισμένων.
Το κείμενο δεν είναι πολιτικό. Είναι επηρεασμένο από κάποιον Δημόσιο Υπάλληλο/ Δ/ντή που στη σχολή το πρωτο μάθημα Μάρκετινγκ που μας έκανε αφορούσε κείμενο της Αγίας Γραφής για την αγάπη.
Κάτι που λείπει πολύ.
Έχω καταλάβει ότι πολύ δεν γουστάρουν ούτε τα άντερά τους. ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ.

Κύριε Λευτέρη , ευχαριστώ για όλα. Μου έχεις αλλάξει τη ζωή.

ο οτε υπηρξε κερδοφορος αφου μεχρι σημερα ηταν ο μοναδικος διαχειριστης του τηλεπικοινωνιακου δικτυου στη χωρα μας.
αυτο οπως βλεπετε πλεον δεν ειναι δεδομενο. τουλαχιστον 4 εταιριες πλεον εχουν τη δυνατοτητα να χρησιμοποιουν αυτο το δικτυο προσφεροντας υπηρεσιες. ο οτε σε αυτο το περιβαλλον με αυτο το ποσο των υπεραριθμων -και το χειροτερο, καταμερισμενων με τελειως αναρχο τροπο που οδηγει σε ξυνομενους σε εναν τομεα και ελλειψεις σε αλλον- δεν νομιζω οτι μπορει να παραμεινει κερδοφορος.

η δεη και ο οτε ηταν ΔΕΚΟ. δεν ειναι πλεον εδω και πολυ καιρο. δεν ειναι μη κερδοσκοπικοι οργανισμοι δεν ειναι επιχειρησεις κοινης οφελειας. ειναι απλες ΑΕ, που με τον τροπο που μεχρι τωρα ,προνομιακα, επιχειρουν αποτελουσαν τροχοπεδη για την αναπτυξη νεων επιχειρησεων (και νεων θεσεων εργασιας)

οσο για το δευτερο μερος του μηνυματος σου, ναι οδηγουμαστε σε συνθηκες που θα δημιουργησουν εργασιακο μεσαιωνα.

αυτο ομως δεν μπορω να δεχτω οτι μπορει να ανασταλει απο τη μη ιδιοτικοποιηση μερικων κρατικων ΑΕ

Η πιθανή κακή εξυπηρέτηση,ορισμένες φορές,παρερμηνευεται και οδηγεί σε συμπεράσματα τού στύλ ´ξεπουλήστε το δημόσιο´να το πάρει ο καλός ιδιώτης.
Μιά ευρωστη επιχειρηση δεν την πουλάς.Την επεκτείνεις τήν εκσυγχρονίζεις αλλα δεν την ξεπουλάς.Ο Οτε είναι εθνική περιουσία.
Η ξαφνική αποθέωση τής ´ελευθερης αγοράς´και η προφανής προσπάθεια τού πιό άγριου καπιταλισμού να διαλύσει τά μεσαία στρώματα-και αυτό φαινεται στα εισοδήματα πολλών οικογενειών που παλιότερα τάβγαζαν πέρα ,αλλά τώρα τσού-γεγονός που ξεκίνησε με την απάτη τού Χρηματιστηρίου,συνεχίζεται κανονικά.
Στόχος είναι ο εργαζομενος να δουλεύει πολύ και να πληρώνεται λίγο.Οτι γίνεται στον ιδιωτικό τομέα σήμερα,οπου ο εργαζόμενος δεν έχει δικαιώματα πιά .Η κατάργηση κάθε έννοιας ´Κρατους Δικαίου´,η οποία συμβαίνει και στην Ευρώπη και στήν Αμερική,μάς οδηγεί σε πολύ άσχημους δρόμους.
Η ανεξέλεγκτη ελευθερη αγορά δέν έχει χώρο για όλους.Οποιος αντέξει μόνον....Ωραία κοινωνία.........

Συμφωνώ απόλυτα με τον Σπύρο.

Πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις απολύουν υπαλλήλους με 15 και 20χρόνια υπηρεσία πριν θεμελιώσουν δικαίωμα σύνταξης και άλλων προνομίων που τα δικαιούνται.
Προσλαμβάνουν νεότερους με πολύ χαμηλούς μισθούς, δεν τους πληρώνουν υπερωρίες και οδηγούν πολλές οικογένειες σε καταστροφή.
Είναι ένας τομέας με ευαισθησίες ,όπου ένας 45χρονος απολυμένος δεν έχει και τρελέs ελπίδες να επανενταχθεί εργασιακά.

Φίλε Πανκροκ δε μιλάω μόνο για τις καταστάσεις στο Δημόσιο.

Οι ΔΕΚΟ είναι νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου. Τον έλεγχο τον έχει το κράτος.
Ξέρεις φαντάζομαι την στρατηγική σημασία τους για τη χώρα. Να μη το αναλύσω.
Aν άφηναν τον ΟΤΕ να λειτουργήσει σε αυτό το έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς να του αφαιρούν τα κέρδη και να να βουλώνουνε τρύπες , να είσαι βέβαιος πως θα κυριαρχούσε για πλάκα στην εσωτερική αγορά. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Και βέβαια τα οφέλη θα τα βλέπαμε στη τσέπη μας με πολύ φθηνότερα τιμολόγια.
Αλλά οι μεγάλοι επενδυτές πως θα μπουν στη λίστα των πλουσιότερων αυτού του μάταιου κόσμου;
Αλλά θα σου πω το πιο απλό για να το κλείσω.
Στις τηλεπικοινωνίες τα μεγάλα στελέχη των ιδιωτικών εταιρειών είναι πρώην υπάλληλοι του ΟΤΕ.
Μήπως σου λέει κάτι αυτό;
Kοίτα να δεις που τα κοπρόσκυλα είναι περιζήτητα.
Περίεργα πράγματα δεν συμβαίνουν;

Τελικά, καλά μας κάνουν.

φυσικα και ειναι στελεχη του οτε αφου ηταν ο μοναδικος οργανισμος τηλεπικοινωνιων. αν δεν ηταν στελεχη του οτε θα τους φερνανε απο το εξωτερικο.

ο οτε με τον τροπο που λειτουργει σημερα ειναι μια ΑΕ. δεν ειναι ειναι εταιρια κοινης οφελιας.
ευθυνεται επισης για την αστεια διεισδηση του ιντερνετ στα ελληνικα σπιτια, το ανυπαρκτο ευρυζωνικο δικτυο και τις πιο ακριβες υπηρεσιες στην ευρωπη (με 2-3 εξαιρεσεις ισως για να μην τα ισοπεδωσουμε ολα).

καλο θα ηταν να υπαρχει μια εταιρια σε καθε χωρο που να αποτρεπει την δημιουργια καρτελ , αλλα αν μη τι αλλο ο οτε με αυτα τα τιμολογια εινια αδυνατον να το κανει.

η γνωμη μου ειναι οτι για να παραμεινει ο οτε ανταγωνιστικος πλεον θα πρεπει να αναδιοργανωθει χοντρα. ενδεχομενος να απολυσει κοσμο.

η προστασια των εργαζομενων κατα την αποψη μου δεν μπορει να υλοποιηθει προστατευοντας το 10% των εργαζομενων, ειναι αλλο τροπαριο και δεν εχει σχεση με πιθανες αποκρατικοποιησεις.

Προσεγγίζουμε το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία.
Εγώ λέω να προσλάβει και εσύ να απολύσει.
Άστο.
Είμαι και ξενυχτισμένος.
Καλημέρα σε όλους.

Kαλή η ευκολία τών απολύσεων ,δεν λέω,αλλά να μην πέσει στην καμπούρα μας.Γιατί τότε θά αρχίσουν οι διαμαρτυρίες.Ο νεοφιλελευθερισμός αρχίζει και εγκαταλείπεται σε όλο τον κόσμο σιγά-σιγά.Δεν ειναι τυχαίο οτι ο πολύς Φουκογιάμα,´θεωρητικός´τής σκληρής αγοράς´έκανε την αυτοκριτική του στίς Η.Π.Α.
Δεν μισώ καμιά κατηγορία εργαζομένων.Ενοχλούμαι απο την αδιαφορία ορισμένων,αλλά υπάρχει και υπαλληλικός κώδικας και πολλά άλλα μέτρα,που δεν εφαρμόζονται ,δυστυχώς.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συναινέσω σε ενα γενικό ξεπούλημα,εκδικούμενος τον ´κακό υπάλληλο´,εις βάρος τού συνόλου.
Και έχει δικιο ο Τζιμης για την αφαίμαξη πού υφίσταται ο Ο.Τ.Ε,απ´αλλού.
Η λαιλαπα θά πεσει στα κεφάλια τών παιδιών μας και φυσικά και στούς σημερινούς 25χρονους,που έχουν γινει έρμαια εκβιασμού,για ένα κομμάτι ψωμί,και απεμπολούν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Υ,Γ
Η ελπίδα ξαναξυπνά και μιλάει Ισπανικά και Πορτογαλλέζικα.;)

οπου ο εργαζόμενος δεν έχει δικαιώματα πιά.

τι εννοεις? μπορεις να μας πεις ενα δικαίωμα που θεωρεις πως πρεπει να εχει ενας εργαζομενος και δεν το εχει? ρωταω για να μαθαινω αποψεις και οχι για αντιλογο.

Το να χαρακτηρίζεις κάποιον "κοπρόσκυλο" επειδή εργάζεται σε πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας από εσένα είναι τουλάχιστο αδόκιμο για να μην πω τίποτε άλλο.
Κι εγώ τους ζηλεύω όλους αυτούς που στις 3:30 είναι στο σπίτι τους ενώ εγώ είμαι στις 7.
Τους ζηλεύω γιατί πληρώνονται τις υπερωρίες μέχρι δεκάρας ενώ εγώ δεν τις έχω πληρωθεί ΠΟΤΕ!
Τους ζηλεύω για τα Ταμεία τους.
Τους ζηλεύω γιατί αυτοί θα πάρουν σύνταξη ενώ εγώ μάλλον θα ψάχνω για δουλειά στα 50 μου γιατί θα είμαι "αντιπαραγωγικός" και "ακριβός".

Όμως,όταν η ΓΣΕΕ και η ΟΤΟΕ διοργανώνει απεργίες,εγώ δουλεύω.
Όταν ο προιστάμενός μου με ξεφτυλίζει,σκύβω το κεφάλι,"γιατί υπάρχουν 32.000 βιογραφικά".

Παναγιώτη Κρόκο,γράψτα τώρα που μπορείς,γιατί στα 50 σου θα είσαι άνεργος και δεν θα έχεις φράγκο για Internet.
Και σίγουρα δεν θα φταίνε οι "κοπρίτες" γι´αυτό.

τι εννοεις? μπορεις να μας πεις ενα δικαίωμα που θεωρεις πως πρεπει να εχει ενας εργαζομενος και δεν το εχει? ρωταω για να μαθαινω αποψεις και οχι για αντιλογο.

Υπερωρίες που δεν πληρώνονται,απειλή απόλυσης γιατί υπάρχουν ουρές βιογραφικών που περιμένουν,εργασία τα Σαββατοκύριακα για το ´καλό τής επιχείρησης´,που είτε αμείβεται ελάχιστα ή και καθόλου,απολύσεις στα 45-50 γιατί ακρίβυνε ο υπάλληλος και άλλα πολλά

Υπερωρίες που δεν πληρώνονται,απειλή απόλυσης γιατί υπάρχουν ουρές βιογραφικών που περιμένουν,εργασία τα Σαββατοκύριακα για το ´καλό τής επιχείρησης´,που είτε αμείβεται ελάχιστα ή και καθόλου,απολύσεις στα 45-50 γιατί ακρίβυνε ο υπάλληλος και άλλα πολλά

μα, αυτα δεν ειναι δικαιωματα που δεν εχουν. ο νομος τους καλυπτει και μαλιστα ειναι αυστηρος. τι προτεινεις λοιπον? μηπως βλεπεις ΜΟΝΟ τις επειχηρησεις που ευδοκιμουν οικονομικα? ξερεις ποσες επιχειρησεις "δε βγαινουν"? εκει που δουλευω υπαρχει γυναικα υπάλληλος που εχει κανει 4 παιδια σε διαστημα 4 χρονων. συνεπως, εχει πληρωθει πανω απο 30 μηνιατικα (μαζι με δωρα, αδειες κτλ) και εχει δουλεψει 5-6. πιστευεις πως ΚΑΘΕ μικρη εταιρια μπορει να τα πληρωνει ολα αυτα?

δεν ειμαι καθολου κατα των εργαζομενων. απλα, για να εργαζονται καπου, θα πρεπει οι εταιριες να κερδοφορουν. αλλο τροπο δε βλεπω, εκτος και αν γυρισουμε στην ΕΣΣΔ.

Last edited: