OTE Σινεμά

Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

σαν συνπληρωματικο καναλι δεν θα ηταν ασχημο...αλλα τωρα για κυριο και μοναδικο για ταινιες ομολογω δεν ειναι και οτι καλυτερο...ελπιζουμε σε προσθηκη και αλλων καναλιων

Σε ερώτηση συνδρομητη στο facebook αν ισχύει το OTE cinema ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση από ΟΤΕ

OTE Καλησπέρα σας! Ναι ισχύει. Το πρώτο κανάλι με ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, έρχεται κοντά σας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, αποκλειστικά στην ΟΤΕTV.
Το κανάλι θα μεταδίδεται τόσο από την OTE TV Μέσω Conn-x όσο και από την OTE TV Μέσω Δορυφόρου
.

θα βαλουν και το σηματακι του καναλιου ote cinema σε ολα τα διαφημιστικα εντυπα κτλ...

εχει να μπερδευτει κοσμος... σου λεει αααα και οτε cinema αρα και ταινιες με 19,90 ... και μετα φαε ολη μερα αλικη......

Απο το διαφημιστικό τρέιλερ που προβλήθηκε χθες και σημερα στα OTE SPORT φαίνεται ότι όντως έχει γίνει συμφωνία με τη finosfilms και η ποιότητα της εικονας δείχνει ότι ΝΑΙ χρησιμοποιεί τις άψογα αποκαταστημενες κόπιες της graal. Η συνέχεια...επι της οθόνης!!!!!

Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Απο το διαφημιστικό τρέιλερ που προβλήθηκε χθες και σημερα στα OTE SPORT φαίνεται ότι όντως έχει γίνει συμφωνία με τη finosfilms και η ποιότητα της εικονας δείχνει ότι ΝΑΙ χρησιμοποιεί τις άψογα αποκαταστημενες κόπιες της graal. Η συνέχεια...επι της οθόνης!!!!!

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! τα αποσπασματα των ταινιων που παιζει το τρειλερ δεν εχουν την παραμικρη γρατζουνια ή σκουπιδακι επανω. η εικονα ειναι οντως καταπληκτικη για ταινιες σχεδον 50 ετων,οι περισσοτερες τουλαχιστον...

Re: Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ακόμα πάντως το κανάλι ΔΕΝ έχει εμφανιστεί στους αποκωδικοποιητες. Φήμες μιλούν ότι θα καταλάβει τη θέση με τον αριθμό 200 στην αρίθμηση.

Απάντηση: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

OTE Cinema το οποίο θα μεταδίδει αποκλειστικά ταινίες του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου

Μηπως θα τις μεταδιδει σε hd η τουλαχιστον με το αυθεντικο καδρο μετα το remaster;
Παιζει γιατι οχι...

Χθες το βράδυ που τα κοίταξα το TEST1 και το TEST HD είχαν bitrate πάνω από 10 mbps. Τωρα 10 mbps για SD κανάλι σαν πολύ δεν είναι ?

To ΟΤΕ Σινεμά εμφανίστηκε στη 12226V. Στη νέα συχνότητα 12265V έχει εμφανιστεί το Discovery HD Showcase.

OTEσινεμά.jpg

12265v2.jpg

Λοιπον το καναλι ανοιξε στην θεση 201 μπηκε και το showcase hd discovery...εμενα δε μου τα εμφανισε αμεσως,επρεπε να κλεισω το δεκτη απο πισω για να τα βγαλει.

Μάλιστα, "Η Μαίρη και ο Μιμίκος" βλέπω, "Η Λίζα και οι άλλες" κλπ...ΜΕΓΑΛΕΙΑ!

Το κανάλι ξεκίνησε σήμερα. Να αναφέρω πως παρόλα τα όσα γράφονται είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανταπόκριση του ΟΤΕ σε ένα αίτημα που είχε διατυπωθεί από χρήστες στο facebook στην παλιά σελίδα CONN-X TV Take Control όπου και εγώ είχα ζητήσει ένα κανάλι με παλιές ΚΑΙ cult ελληνικές ταινίες.
Με ένα σκανάρισμα είδα τα αμίμητα "Γκαρσονιέρα για 10" με τον Χρόνη Εξαρχάκο, Μουστάκα κτλ ΚΑΙ "Η Μεσόγειος φλέγεται" με Κώστα Πρέκα (για όποιον δε γνωρίζει Κώστας Πρέκας=εμφάνιση Μωυσή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ / Ράδιο Αρβύλα :) )!

Αν προστεθούν και στη βραδινή ζώνη οι "αισθησιακές" του Όμηρου Ευστρατιάδη και οι adult-klein του Γκουσγκουνη μιλάμε για πολλά γέλια!

Επίσης απόψε έχει ληστεια στην αθήνα, και αυριο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕς ΠΟΛΕΜΙΚΕς το μπλοκο, η μεσογειος φλεγεται - κατσκοπευτικές: κατασκοπος νελλη, και κλασικές κωμωδίες με τους αείμνηστους βεγγο παπαγιανόπουλο κωνσταντάρα Κ.Α. πολύ καλές ελληνικές ταινίες που αφησαν εποχη! Συγχαρητήρια στον ΟΤΕ

Last edited:
Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

IMGP9630.jpg

IMGP9626.jpg

IMGP9622.jpg

IMGP9621.jpg

IMGP9618.jpg

IMGP9615.jpg

IMGP9634.jpg

Θεωρώ ότι είναι καλή και έξυπνη κίνηση αυτή απο τον ΟΤΕ. Προσωπικά σίγουρα θα αφιερώσω κάποιες ώρες ώστε να παρακολουθήσω ταινίες που δεν κατάφερα να δω στο παρελθόν αλλά και να ξαναδώ τις αγαπημένες μου.Το κανάλι πιστευω ότι ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού και όχι σε συγκεκριμένα "ηλικιακά" στρώματα. Και είναι σίγουρα μία καινοτομία, ένα κανάλι διαφορετικο που δεν έχει ξαναπροβληθεί.Το Showcase ποτέ δεν το έβλεπα, ούτε όταν το είχα στη Νόβα, αλλά ίσως τα δεδομένα μου να αλλάξουν απο την στιγμή που μου το προσφέρει σε HD. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεται ο ΟΤΕ (προς το παρόν). Σου λέει, η "Νόβα σου δίνει και το απλό και το HD του. Εγώ θα σου δινω το ένα απο τα 2 αλλά το "καλό". Πάρτο και καλές προβολές."

Μ'αυτά και μ'άυτά και πέρα απο την κριτική , καλοπροαίρετη και μη, που κάνουμε στον ΟΤΕ ,μέσα σε 3 μήνες το πακέτο του έχει ήδη φτάσει τα 47 κανάλια (εκ των οποίων τα 7-8 HD) και συνεχίζει..
Tους τελευταίους δε 2 μήνες, έχει προσθέσει 4 κανάλια. Αν μη τι άλλο με αργά και σταθερά βήματα θεωρώ ότι βαδίζει σε καλό δρόμο, εκμεταλλευόμενος και την τρέχουσα "κατάσταση".

Last edited:

Εγώ δεν θα πω συγχαρητήρια γιατί δεν βλέπω Ελληνικές ταινίες και γιατί περιμένω τα άλλα δυο κανάλια OTE cinema ελπίζω το ένα με ταινίες του Hollywood η και το άλλο με ταινίες του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου.

ti programa xrhsimopoihs xrhsth eimaikala?

Last edited: