OTE Σινεμά

Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τελικά ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!'
Μπράβο και πάλι μπράβο.
Σε μια χώρα που για χρονια το ελληνικο σινεμα ειναι πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών,ένα κανάλι για αυτούς που θέλουν ελληνικες ταινιες όλων των ειδών και ετών.
Δεν ειναι απλά ομως κανάλι ταινιων. Έχει οργανώσει το προγραμμα του θεματικά με ζώνες και αφιερώματα και με πολυ καλή ποιότητα εικονας.
Ειμαι σίγουρος πως θα πετύχει και θα βρει σύντομα και...μιμητές!!!

Είμαι σίγουρος ότι στην NOVA ήδη έχουν πονοκεφαλιάσει με την απρόσμενη προσθήκη ενός τόσο ποιοτικού καναλιού!

Άντε να δούμε και κανάλι με βουβό κινηματογράφο , Τσάρλι Τσάπλιν κτλ.

εγω θα θελα και ενα καναλι με εκπαιδευτικη τηλεοραση ετσι για να θυμηθω τα νιατα μου!

Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Είμαι σίγουρος ότι στην NOVA ήδη έχουν πονοκεφαλιάσει με την απρόσμενη προσθήκη ενός τόσο ποιοτικού καναλιού!

Άντε να δούμε και κανάλι με βουβό κινηματογράφο , Τσάρλι Τσάπλιν κτλ.

Σε προηγούμενο ποστ είπες τη μαγική φράση: "κανάλι με ευρωπαϊκό κινηματογράφο"! Μακάρι να εμφανιστεί και να προστεθεί στο ελληνικό κανάλι, θα είναι
καλύτερο από χολιγουντιανό στούντιο.
Όχι άλλα τρανσφόρμερς κύριοι, έχουμε κ έναν εγκέφαλο να λειτουργήσουμε! Και το Sundance έχει ανεξάρτητο αμερικανικό περιεχόμενο,
αρκετά ποιοτικό ορισμένες φορές. Ίσως βέβαια να το "Αγγελοπουλιάζει" που και που με τον τραβεστί συγγραφέα που ξύνεται κ εμπνέεται
βλέποντας ένα δέντρο να το καίνε οι γκάγκστα στη Νέα Υόρκη κτλ κτλ, αλλά γούστα είναι αυτά ...

Τελικά ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!'
Μπράβο και πάλι μπράβο.
Σε μια χώρα που για χρονια το ελληνικο σινεμα ειναι πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών,ένα κανάλι για αυτούς που θέλουν ελληνικες ταινιες όλων των ειδών και ετών.
Δεν ειναι απλά ομως κανάλι ταινιων. Έχει οργανώσει το προγραμμα του θεματικά με ζώνες και αφιερώματα και με πολυ καλή ποιότητα εικονας.

Φίλε αμα δεν γνωρίζει κανείς και έρθει σήμερα Ελλάδα και διαβάσει το post σου, θα νομίζει ότι ήρθε η επανάσταση στα δορυφορικά και ο κόσμος ήδη κάνει ουρές για να πάρει ΟΤΕ :SFGSFGSF:

Τελικά ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!'
Μπράβο και πάλι μπράβο.
Μπράβο στον ΟΤΕ!!! Μιλάμε στην νόβα τρέμουν. Άσε που τα καταστήματα στέρεψαν από δέκτες, και τα τηλ στην εξυπηρέτηση και στις συνδέσεις του ΟΤΕ πήρανε φωτιά.
Είμαστε σοβαροί? σοβαρά τώρα……..

Φίλε αμα δεν γνωρίζει κανείς και έρθει σήμερα Ελλάδα και διαβάσει το post σου, θα νομίζει ότι ήρθε η επανάσταση στα δορυφορικά και ο κόσμος ήδη κάνει ουρές για να πάρει ΟΤΕ :SFGSFGSF:
Γιατί δεν ήρθε? Μιλάμε για τρέλα………………..

Τελικά ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!'
Μπράβο και πάλι μπράβο.
Σεβαστή η γνώμη σου, αν και νομίζω ότι είσαι τουλάχιστον υπερβολικός...

Re: Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Σε προηγούμενο ποστ είπες τη μαγική φράση: "κανάλι με ευρωπαϊκό κινηματογράφο"!

Βεβαίως Κισλοφσκι , Αλμοδοβαρ , Λαρς φον Τρίερ , Ούρλιχ Ζάιντλ , Ραούλ Ρουίζ , Λουίς Μπουνιουέλ κτλ κτλ.

Απάντηση: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Τώρα ανάψατε φωτιές με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Πολύ ποιοτικό πρόγραμμα με την αληθή έννοια του όρου.
Εν αναμονή των OTE Σινεμά 2 και 3 λοιπόν, πάμε για αφιέρωμα Βουγιουκλάκη για τη γυναίκα και ...
1ος γύρος ματς: Βουγιουκλάκη ή Πεσκάρα-Βερόνα ή Νάπολι;;;
edit: αποτέλεσμα: νοκ άουτ με εγγραφή στο δίσκο για τη μπάλα και πίτσα για παρηγοριά!

Α ρε Αλίκη τι μας έκανες απόψε ...

edit 2. Αν σας ενοχλεί το πόστ μου μπορείτε να το πείτε ελεύθερα ... ή να δείτε κανένα τρανσφόρμερ στη γοβα για εκτόνωση... :afro: :fahne90:

Last edited:
Re: Απάντηση: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Προτείνω και στον ΟΤΕ tv αλλά και στη Nova να βάλουν ένα κανάλι που να δείχνει όμορφα ψαράκια , ένα animated ενυδρείο !!!! :smile:
Και ποιός δεν θα ήθελε ένα HD ενυδρείο στην τηλεόραση του... , καλή φάση !!!!! :cool:

Απάντηση: Re: Απάντηση: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Προτείνω και στον ΟΤΕ tv αλλά και στη Nova να βάλουν ένα κανάλι που να δείχνει όμορφα ψαράκια , ένα animated ενυδρείο !!!! :smile:
Και ποιός δεν θα ήθελε ένα HD ενυδρείο στην τηλεόραση του... , καλή φάση !!!!! :cool:

Έγραψες!! ΝΑ συμπληρώσω: ΚΑΙ ένα τζάκι να καίει ...!!

Παιδία αυτά είναι γούστα! Κάποιοι προτειμούν να βλέπουν τα μεν κάποιοι τα δε κάποιοι άλλοι τα τούρκικα! Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά δεν γουστάρω να βλέπω ουτε κάποιον να κοιτάει ένα δέντρο κανα δυο ώρες και μετά να λέω οτι αυτό ήταν ταινία για βραβείο ούτε αδερφάρες να γυρίζουν εκπομπές! αλλά γουστα είναι αυτά! Κάποιοι θεωρούν, οι περισσότεροι, τον ελληνικό κινηματογράφο, μεσα σε αυτους και εγώ, πολυ καλό, ιδιαίτερα της δεκαετιας 1960-70, και την κίνηση του Οτε πολύ καλή!

Παιδία αυτά είναι γούστα! Κάποιοι προτειμούν να βλέπουν τα μεν κάποιοι τα δε κάποιοι άλλοι τα τούρκικα! Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά δεν γουστάρω να βλέπω ουτε κάποιον να κοιτάει ένα δέντρο κανα δυο ώρες και μετά να λέω οτι αυτό ήταν ταινία για βραβείο ούτε αδερφάρες να γυρίζουν εκπομπές! αλλά γουστα είναι αυτά! Κάποιοι θεωρούν, οι περισσότεροι, τον ελληνικό κινηματογράφο, μεσα σε αυτους και εγώ, πολυ καλό, ιδιαίτερα της δεκαετιας 1960-70, και την κίνηση του Οτε πολύ καλή!

+1

Σσσσσσσσσσιωπη. Μη πει κανείς ότι του αρέσει ο ελληνικός κινηματογράφος.
θα θεωρηθεί πολυ φθηνός και κυρίως μη ποιοτικος.
Ολοι τα καγκουρα πρέπει να βλέπουμε, για να είμαστε σωστοί!!!!

Last edited:

Όχι. Η επανάσταση βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όπου προβάλουν σε πρώτη προβολή τις ξενες ταινιες που εσύ θέλεις να δεις και γίνεται μάχη για να βρεις έστω και ένα εισιτήριο.
Όλοι οι υπόλοιποι όταν δουν μια ελληνικη ταινια στην τηλεόραση ,τρέχουν να φύγουν γιατί δεν αρέσει σε κανέναν
Τώρα εάν στις τηλεμετρησεις της AGB ειναι μακράν πρώτες για πάντα, ... Λεπτομεριες άνευ σημασίας.

Last edited:

Συμφωνα με φημες ερχεται και το νεο καναλι ''οτε σαπουνοπερα'' οπου θα προβαλλονται τα κλασικα ελληνικα ΛΑΜΨΗ και ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ 24 ωρες το 24ωρο! χαααα Ενταξει πλακα κανω αλλα ποτε δεν ξερεις...........Για να λεμε και τα σωστα μπραβο τουλααχιστον που ηταν σωστη στην ημερομηνια και πιστευω θετικη προσθηκη το discovery showcase οσο για το ote σινεμα ενταξει....αδιαφορο

Επειδή ξέρω ότι κάποια μέλη δουλεύουν στον ΟΤΕ ας μεταβιβάσουν να γίνει το λογότυπο στο Σινεμά πιο διαφανές (για όσους έχουν πλάσμα) , άσε που είναι και λίγο χοντροκομμένο σχεδιαστικά.

Επειδή ξέρω ότι κάποια μέλη δουλεύουν στον ΟΤΕ ας μεταβιβάσουν να γίνει το λογότυπο στο Σινεμά πιο διαφανές (για όσους έχουν πλάσμα) , άσε που είναι και λίγο χοντροκομμένο σχεδιαστικά.

Μα καλά, εγώ σχεδόν είχα πειστεί από αυτά που γράφετε πως οι "σύγχρονες" plasma δεν έχουν πλέον πρόβλημα από λογότυπα κτλ. Τελικά έχουν;