OTE Σινεμά

Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Φροντίζω και για εσένα αν πετάξεις κάποια μέρα το PC μόνιτορ που βλέπεις και αγοράσεις κανονική τηλεόραση.

Φροντίζω και για εσένα αν πετάξεις κάποια μέρα το PC μόνιτορ που βλέπεις και αγοράσεις κανονική τηλεόραση.

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή τι πρόβλημα έχουν οι πλάσμα? Έγω LCD έχω αλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!

Κανονική τηλεόραση έχω, ξέρεις, από αυτή που δε χρειάζεται να νταντεύεις και να παρακαλάς τα κανάλια να αλλάξουν το λογότυπό τους. Πλάκα έχετε τελικά ...

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί να αλλάξει το λογότυπο; Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει;

Αν βλέπεις 24 ώρες το 24ωρο το ΟΤΕ cinema, πιθανόν να έχεις πρόβλημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση όχι.

Για τις τηλεοράσεις υπάρχει ειδική κατηγορία στο forum. Οτι σχετικό μπορείτε να το γράψετε εκεί.

End :offtopic:

Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Αν βλέπεις 24 ώρες το 24ωρο το ΟΤΕ cinema, πιθανόν να έχεις πρόβλημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση όχι.

Για τις τηλεοράσεις υπάρχει ειδική κατηγορία στο forum. Οτι σχετικό μπορείτε να το γράψετε εκεί.

End :offtopic:

Συγνώμη κ. Διαχειριστά αλλά πέρνετε θέση, και μάλιστα λανθασμένη. Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται ΜΟΝΟ όταν βλέπεις 24 ώρες το 24ωρο, τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει το logo. Κανείς δε βλέπει 24 ώρες το 24ωρο. Προφανώς το πρόβλημα και ΥΠΑΡΧΕΙ (παρά την περί αντιθέτου προπαγάνδα των φίλων των πλάσμα) και συμβαίνει σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπερ και η προτροπή για αλλαγή του logo. Τέλος από μένα το off topic.

Re: Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Συγνώμη κ. Διαχειριστά αλλά πέρνετε θέση, και μάλιστα λανθασμένη. Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται ΜΟΝΟ όταν βλέπεις 24 ώρες το 24ωρο, τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει το logo. Κανείς δε βλέπει 24 ώρες το 24ωρο. Προφανώς το πρόβλημα και ΥΠΑΡΧΕΙ (παρά την περί αντιθέτου προπαγάνδα των φίλων των πλάσμα) και συμβαίνει σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, όπερ και η προτροπή για αλλαγή του logo. Τέλος από μένα το off topic.

Το ότι δεν συμφωνείς μαζί μου δεν συνεπάγεται ότι κάνω και λάθος. Επέτρεψέ μου, ως κάτοχος plasma για διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών, να γνωρίζω μερικά πράγματα παραπάνω. Οι τηλεοράσεις plasma απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό και ασφαλώς δεν είναι κατάλληλες για όλους. Η χρήση μίας τηλεόρασης plasma με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσαμε τις CRT τηλεοράσεις μας, δεν εγκυμονεί κανενός είδους κίνδυνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Το ότι δεν συμφωνείς μαζί μου δεν συνεπάγεται ότι κάνω και λάθος. Επέτρεψέ μου, ως κάτοχος plasma για διάστημα μεγαλύτερο των 3 ετών, να γνωρίζω μερικά πράγματα παραπάνω. Οι τηλεοράσεις plasma απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό και ασφαλώς δεν είναι κατάλληλες για όλους. Η χρήση μίας τηλεόρασης plasma με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσαμε τις CRT τηλεοράσεις μας, δεν εγκυμονεί κανενός είδους κίνδυνο.
+1:grinning-smiley-043

Όσοι έχουν πλάσμα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τι?

Τίποτα απολύτως, απλά τις απολαμβάνουν και αφήνουν τους άλλους να νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα!! :Banane0:

Παρεμπιπτόντως, που μπορεί να δει κάποιος τηλεόραση OLED; :chinese:

Τίποτα απολύτως, απλά τις απολαμβάνουν και αφήνουν τους άλλους να νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα

Πρόβλημα δεν ανέφερα εγώ οτι έχω αλλά όσοι έχουν πλάσμα γκρινιάζουν για λογότυπα, οτι φωσφωρίζει η οθόνη κ.α.!

Παρεμπιπτόντως, που μπορεί να δει κάποιος τηλεόραση OLED
;

Στην αγορά πουθενα σε εκθέσεις ναι! Αλλά αυτό είναι σχήμα λόγου αν δεν κατάλαβες! Εννοώ οτι και την τελευταία τεχνολογία θα την βγάλουν κάποιοι άχρηστη για να υποστηρίξουν τι? τον φώσφωρο!!!!!!!!!!!!!:flipout: Πιο απλά δεν γίνεται να στο γράψω!

Τα επόμενα offtopic posts θα μεταφέρονται στο σχετικό νήμα στην κατηγορία των τηλεοράσεων.

Πρόβλημα δεν ανέφερα εγώ οτι έχω αλλά όσοι έχουν πλάσμα γκρινιάζουν για λογότυπα, οτι φωσφωρίζει η οθόνη κ.α.!

Δεν μιλάνε για προβλήματα, αλλά για μία προφύλαξη για παν ενδεχόμενο. Ορισμένοι απλά αυτό το καταλαβαίνουν ως "πρόβλημα".

Στην αγορά πουθενα σε εκθέσεις ναι! Αλλά αυτό είναι σχήμα λόγου αν δεν κατάλαβες! Εννοώ οτι και την τελευταία τεχνολογία θα την βγάλουν κάποιοι άχρηστη για να υποστηρίξουν τι? τον φώσφωρο!!!!!!!!!!!!!:flipout: Πιο απλά δεν γίνεται να στο γράψω!

Για χρήστες τηλεοράσεων μιλάμε, όχι για ταλιμπάν...

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί στην πολύ σπάνια όπως λέτε περίπτωση που ίσως και αν και μία στο εκατομμύριο συμβεί, δε το καλύπτει η εγγύηση;

Κοροϊδευόμαστε λέω εγώ. Ας μου δώσει κάποιος κατασκευαστής Plasma με εγγύηση για image retention και permanent image retention (κυρίως για αυτό - το άλλο αντιμετωπίζεται με μπακαλίστικες μεθόδους όπως να βάζουμε ειδικά dvd να παίζουν με τις ώρες) και αγοράζω αύριο. Διαφορετικά LCD, που το πολύ πολύ να καεί κανένα pixel.

Ε τότε κάτσε με τα σύννεφα εσύ !!!!! :D

Το πηδήκαμε το νήμα.... και δεν βοηθάμε και τον Κώστα...

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί στην πολύ σπάνια όπως λέτε περίπτωση που ίσως και αν και μία στο εκατομμύριο συμβεί, δε το καλύπτει η εγγύηση;

Αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα αγόραζε κανείς plasma. Κι όμως το φόρουμ (χωρίς να δούμε καν αλλού) είναι γεμάτο με αγοραστές τέτοιων τηλεοράσεων. Οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, το πρώτο να μην υπάρχει πρόβλημα. Το δεύτερο να είναι όλοι θύματα placebo και να νομίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Λιγουλάκι δύσκολο το βλέπω το δεύτερο...

3,5 χρόνια και 15600 ώρες λειτουργίας μετά, κάπου θα το είχα δει το πρόβλημα πάντως (σε προσωπικό επίπεδο).

Last edited:
Απάντηση: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Μπορεί ο συντονιστής να πετάξει τα άσχετα με το θέμα post;..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

και επειδη το θεμα γεμισε με ψιλοασχετα ποστ επανερχομαι στην πραγματικοτητα,
το οτε σινεμά ειναι πολυ καλο καναλι γιατι εχει συνεχεια ομορφες ταινιες για ολα τα γουστα.
ειδικα οι κομωδιες του ειναι απαιχτες και μαρεσει που κανει και αφιερωματα σε ηθοποιους και σκηνοθετες,
προσωπικα μου αρεσοουνε πολυ οι ασπρομαυρες ταινιες εκεινης της εποχης και ας ειμαι 30 χρονων,
ο πατερας μου παντως το οτε σινεμά το βλεπει σχεδον ολη την μερα.

Απάντηση: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Μήπως να άλλαζε ο τίτλος του θέματος; Το κανάλι είναι πλέον πραγματικότητα!