OTE Σινεμά

Re: TO OTE CINEMA ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

και επειδη το θεμα γεμισε με ψιλοασχετα ποστ επανερχομαι στην πραγματικοτητα,
το οτε σινεμά ειναι πολυ καλο καναλι γιατι εχει συνεχεια ομορφες ταινιες για ολα τα γουστα.
ειδικα οι κομωδιες του ειναι απαιχτες και μαρεσει που κανει και αφιερωματα σε ηθοποιους και σκηνοθετες,
προσωπικα μου αρεσοουνε πολυ οι ασπρομαυρες ταινιες εκεινης της εποχης και ας ειμαι 30 χρονων,
ο πατερας μου παντως το οτε σινεμά το βλεπει σχεδον ολη την μερα.
ετσι ακριβως!
+10

Απάντηση: Re: OTE CINEMA

Κι αφου αλλαξε ο τιτλος ας γινει οπως και το πραγματικο, OTE Σινεμά.

Ωραία η χρήση της λέξης "Σινεμά" από τον ΟΤΕ αντί του αμερικανικού CINEMA. Αντιδάνειο αν δεν κάνω λάθος φιλολογικά...
Όπως και να το κάνουμε καλό κ το home cinema μας αλλά άααααααλλη η χάρη της βεράντας το καλοκαίρι
με την τηλεόραση γυρισμένη προς τα έξω και τη γλαστρούλα δίπλα από το τραπεζάκι με τα σουβλάκια!
Μόνο στην Ελλάδα αυτά βέβαια, (έχουμε κ τα καλά μας, εκτός από τα χίλια μύρια στραβά ετσι)!

Υ.Γ. Αντί για σουβλάκια έχουμε και "λουκανικούμπα" που λέει κ ο γιατρός της πείνας!! ;)

Re: Μετακίνηση από NOVA σε ΟΤΕ TV

Απόλυτα ικανοποιημένος ο πεθερός μου από τη μετακίνηση του στο otetv.
Αυτά που τον ευχαριστούν είναι το ote cinema, τα ντοκιμαντέρ σε hd και το 4e.
Δύσκολα θα γύριζε στη νοβα μου λέει λόγω τιμής πρώτα και λόγω περιεχομένου δεύτερα.

ote cinema επιτελους ενα καναλι με ολες τις παλιες...κυριως...ελληνικες ταινιες ....!!!!...για τους λατρεις...αυτου του ειδους που αφησαν εποχη......!!!!

μετα απο κραξιμο που εχουνε φαει για το οτε σινεμα στο fb,και κυριως για ταινιες του 80 η απαντηση του οτε.για να δουμε.
Καλησπέρα. Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια και το ενδιαφέρον που δείχνετε στην υπηρεσία. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από τον Οκτώβριο στο ΟΤΕ Σινεμά, προγραμματίζονται να προβληθούν 11 νέες ταινίες, που δεν έχουν
προβληθεί ξανά στο κανάλι. Ενώ από το νέο έτος (Ιανουάριος 2013) προετοιμάζουμε σημαντική ανανέωση & εμπλουτισμό του περιεχομένου του καναλιού. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας! Αθηνά, Customer Care.

ταινίες που δεν έχει ξαναδείξει ο ΟΤΕ ή κανένα άλλο κανάλι, γιατί αν είναι το πρώτο τότε δεν έχει και τόση αξία αυτή η είδηση.