OTE Sport Highlights HD

Σε 23αρα στο 1μέτρο είναι οκ, μετά το 1 μέτρο υπάρχει πρόβλημα! Στη 14αρα στο μισό μέτρο πάλι με το ζόρι βλέπονται, βασικά βλέπονται άλλα δεν κανείς το κόπο να τα διαβάσεις γιατί είναι μικρά, ίσως και να φταίει και η γραμματοσειρά όπως και να έχει τα γράμματα πρέπει να μεγαλώσουν! Τέλος να πω ότι δεν εχω πρόβλημα όρασης.

Mια χαρα ειναι το καναλι,τα γραμματα ειναι ενα θεμα βεβαια.Θα πρεπει να βρει τροπο ο Οτε να δειχνει και στιγμιοτυπα απο Γαλλια,Ολλανδια κλπ...Η νοβα πως δειχνει στιγμυοτυπα απο διοργανωσεις του Οτε;

Το παιχνίδι της Τσέλσι που έγινε Δευτέρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότιδεν έχει μπει ακόμα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντάξει έκανα λάθος το βάζει πρώτο πρώτο! :Ρ

Από 40'' και πάνω σε απόσταση ~2 - 2,5 μέτρα είναι καλά.

εχω 40άρα στα 3 μέτρα + και ειμαι ικανοποιημένος...

Στην επόμενη αγορά με βλέπω το λιγότερο για 55 ίσως και 60άρα για να δείξει η διαφορά..

Τα logos του Αγγλικού είναι εκνευριστικά μικρά.
Λές και έχουν όλοι 50+ ιντσες.

Σε σημείο που σε προβληματίζει μήπως και ειναι μέρος τους marketing να πουλάνε μεγαλύτερα panel.

Last edited:
Γεια σας κ απο εμενα. Ικανοποιητικο το καναλι, αλλα λιγο να διορθωσουν τα γραμματα, να ενημερωνει πιο γρηγορα, να βαλουν και live score οπως διαφημιζαν γιατι την δευτερα που ειχε παιχνιδια δεν ειχαν live score. Καλες γιορτες σς ολα τα μελη..

Ασφαλείς εντυπώσεις από τις πρώτες 5 ημέρες λειτουργίας του καναλιού:

1)Τα γράμματα στην πλάγια μπάρα πρέπει να μεγαλώσουν ώστε να είναι πιο ευδιάβαστες οι λέξεις.

2)Η κάτω μπάρα κολλάει συνέχεια,σήμερα από τις 12 το μεσημέρι συνεχίζει να εμφανίζει το Ρίο Αβε-Μπελενένσε 0-0

3)Η ανανέωση είναι αργή,σήμερα το μεσημέρι είχαν περαστεί μόνο τα στιγμιότυπα από το ματς μεταξύ Θάντερ και Σπερς και τίποτα άλλο από το NBA

4)Οι ειδήσεις είναι σχετικά ανανεωμένες όπως και οι μπάρες πλάγια

5)Το live score πώς θα το περνάνε;

6)Τέλος,κάτι αναδρομές που υπάρχουν ακόμη όπως για το ματς Νιουκάστλ-Σάντερλαντ είναι αχρείαστες

Συνοψίζοντας,χρειάζεται πολλή δουλειά στην κάτω μπάρα,αλλαγή της γραμματοσειράς στην πλάγια μπάρα και γρηγορότερη ανανέωση

Η Σίτι είναι 0-3 ημίχρονο και το livescore λέει 0-0!!Μόνο live δεν είναι αυτό!!Τα γράμματα θέλουμε γυαλιά για να τα διαβάσουμε!!Σαν κανάλι καλό,αλλά δεν γίνετε κάθε φορά να φωνάζουμε για να φτιαχτεί κάτι!!Πριν βγάλουν κάτι στον αέρα δεν το τσεκάρουν??Αυτοί το δημιούργησαν μπορούν και τα διαβάζουν??

Φτιάξτε το live ρεεεεε!!!Είμαστε στο 82' και εσείς είστε ακόμα στο 1 ημίχρονο στις αρχές!!Έλεος!!

Ναι θα πληρώνουν 3-4 μισθούς για να περνάνε νέα αποτέλεσματα στο highlights σε χρόνο 0. Να τα δείτε σε καμία ιστοσελίδα. Έλεος!
Για μένα το highlights δε χρειάζεται να έχει καν live score board. Λέγεται highlights το κανάλι, όχι live score! Είναι για να δεις μαζεμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Re: Απάντηση: OTE Sport Highlights HD

Ναι θα πληρώνουν 3-4 μισθούς για να περνάνε νέα αποτέλεσματα στο highlights σε χρόνο 0. Να τα δείτε σε καμία ιστοσελίδα. Έλεος!
Για μένα το highlights δε χρειάζεται να έχει καν live score board. Λέγεται highlights το κανάλι, όχι live score! Είναι για να δεις μαζεμένα τα καλύτερα στιγμιότυπα.

3-4 μισθούς για να περνάνε σε χρονο μηδέν? απο που προκύπτει αυτο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: OTE Sport Highlights HD

Αν θες να περνάνε τα live scores άμεσα, θα έχεις κάποιο άτομο να τα παρακολουθεί και να το κάνει. Το άτομο δε δουλεύει 24 ώρες. Άρα; 3-4 άτομα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OTE Sport Highlights HD

Αν θες να περνάνε τα live scores άμεσα, θα έχεις κάποιο άτομο να τα παρακολουθεί και να το κάνει. Το άτομο δε δουλεύει 24 ώρες. Άρα; 3-4 άτομα.

Εν έτη 2015 θες άτομο για να περνάει άμεσα τα livescores? ενα σωστό feed για τα scores θες, και να προσλάβεις εναν προγραμματιστή για να σου κανει το scriptaki που θα τα ενημερώνει.

Επειδη εχεις τις,γνώσεις κ θα ήθελα να μου πεις γιατι ειμαι δυσκολο,το παραπάνω. Ίσως χάνω κατι

Μα προφανώς ήδη έχουν κάποιο feed που όπως φαίνεται δεν ενημερώνεται άμεσα. Αν θες 100% άμεση ενημέρωση, πρέπει να έχεις δικά σου άτομα. Δε μπορείς να εξαρτάσαι από κάποια άλλη πηγή. Έτσι το βλέπω εγώ.

Re: Απάντηση: OTE Sport Highlights HD

Τότε να μην το βάζανε!!Αλλά όταν κάτι είναι λάθος θα το λέμε και θα το κατακρίνουμε!!Όσο για τους μισθούς ποιο είναι το πρόβλημα σου?Εσύ θα τους πληρώνεις?Πελάτες είμαστε και πληρώνουμε κάποια λεφτά,δεν είμαστε πρόβατα!!Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά τα στραβά πρέπει να τα λέμε για να τα διορθώσουν!!

Η ανανέωση των στιγμιοτύπων καθώς το live score έχουν βελτιωθεί αισθητά την τελευταία εβδομάδα και υπάρχει σχεδόν άμεση ενημέρωση ειδικά στο livescore

Η ανανέωση των στιγμιοτύπων καθώς το live score έχουν βελτιωθεί αισθητά την τελευταία εβδομάδα και υπάρχει σχεδόν άμεση ενημέρωση ειδικά στο livescore

Γύρισε ο κόσμος απο τις Αδειες :D