ΟΤΕ TV: Αποκλειστική μετάδοση του τελικού κυπέλλου σε HD από το ΟΤΕ Sport HD (Δ.Τ.)

Ο σπυροπουλος ειναι Πανιώνιος ο παλομπαρινι δεν ξέρω τι ειναι αλλα όταν ισοφαρισαμε στον ιστορικο στην Τουρκία αγώνα την φενερ μπαχτσέ με μουσλι ο παλομπαρινι έδειξε μια απογοήτευση και έκανε τεράστια εντύπωση σε ΟΛΟΥΣ ....
Ενω ο αραβας σπηκερ χτυπιωτανε και είπε το κλασικό bye bye fener ......

Απάντηση: Re: ΟΤΕ TV: Αποκλειστική μετάδοση του τελικού κυπέλλου σε HD από το ΟΤΕ Spo

Μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά για την ιστορία……… πόσο κοστίζει μία μετάδοση HD ενός ποδοσφαιρικού αγώνα? :chinscratch:

Για την ιστορία, δεν έχει απαντηθεί και ελπίζω να καταλαβαίνεις το γιατί δεν μπορεί να απαντηθεί εδώ. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ TV: Αποκλειστική μετάδοση του τελικού κυπέλλου σε HD

Eπειδή δουλεύεις στο οτε κανενα νεο για νεα καναλια στο ote tv ξερεις?Και επίσης καναλια με σινεμα που δειχνουν ξενες ταινιες θα βαλει το οτε τv?

Όπως σου απάντησε ήδη ο Ανδρέας, δεν δουλεύω στον ΟΤΕ, οπότε δεν ξέρω τα της πολιτικής του. Και δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Χαιρετώ

Απάντηση: Re: ΟΤΕ TV: Αποκλειστική μετάδοση του τελικού κυπέλλου σε HD από το ΟΤΕ Spo

Για την ιστορία, δεν έχει απαντηθεί και ελπίζω να καταλαβαίνεις το γιατί δεν μπορεί να απαντηθεί εδώ. :ernaehrung004:
Όχι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να απαντηθεί εδώ.
Υπάρχει και το PM εκτός εάν πρόκειται για φοβερό μυστικό. Ας μείνω με την απορία.
Καλή σου μέρα. -bye-

Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ TV: Αποκλειστική μετάδοση του τελικού κυπέλλου σε HD από το ΟΤΕ

Και αλήθεια γιατί ο Σκάι είχε και το σήμα του Otesport πάνω δεξιά? Η παραγωγή ήταν του ΟΤΕ αλλά δεν έδινε μόνο την εικόνα στο Σκάι αλλά όλο το πακέτο που εξέπεμπε κι αυτός μαζί με το σήμα του?

Όχι δεν το καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να απαντηθεί εδώ.
Υπάρχει και το PM εκτός εάν πρόκειται για φοβερό μυστικό. Ας μείνω με την απορία.
Καλή σου μέρα. -bye-

Οι τιμές για τέτοιες υπηρεσίες δεν είναι όπως να αγοράζεις κάτι από ένα μαγαζί. Υπάρχουν συμβάσεις και βάσει αυτών βγαίνουν οι τιμές. Αν πάλι δεν υπάρχουν συμβάσεις και είναι μεμονομένα events, ζητούν προσφορά βάσει των απαιτήσεων. Εξαρτάται βέβαια τι έξτρα υπηρεσίες ζητά ο κάθε πάροχος, για παράδειγμα αν θέλει super slow motion και πόσα, αν θέλει virtual offside lines, αν θέλει steadicam, wireless, railcams κλπ. Αν θέλει 12 ή 20 ή 28 κάμερες. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι για να βγει η τιμή.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. :ernaehrung004:

Λίγο μονότονο το χθεσινό ματσάκι.Και αυτός ο Σπυρόπουλος μόνο ζήτω ολυμπιακός δεν φώναξε.Σε κάθε φάση πόσο καλός παίχτης είναι ο Ορμπαίθ μας έλεγε.Έλεος.

Tετοια ΤΕΛΕΙΑ εικονα στην μεταδοση του τελικου δεν εχω ξαναδει απο oτε.τv απο τον Δεκεμβριο που τον εβαλα , σε αντιθεση με τον elclassico που ηταν ΑΘΛΙΑ σε H.D μιλαμε παντα.....δεν ξερω να τι πω , μια μας ανεβαζουν και μια μας κατεβαζουν....!

Αύριο στις 9:00 το βράδυ. Σε επανάληψη στο HD ο τελικός κυπέλλου. Θα το δω και θα σας πω και εγω την γνώμη μου.