OTE TV sat: Πλησιάζει τους 10.000 συνδρομητές

ρε παιδιά μήπως εννοούσε απλά ότι όλες οι νέες τηλεοράσεις που θα φτιάχνονται θα έχουν την δυνατότητα για 3D προβολές? :operator:

ΟΤΕ TV: Δυνατά στο νέο έτος
Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2012 02:35

Με τo ξεκίνημα του νέου έτους ξεκίνησε και ένας νέος διαφημιστικός γύρος για τον OTE TV. Πολύ δυνατά και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, αυτή την περίοδο τρέχουν δύο διαφορετικά διαφημιστικά spot σε διαφορετικά κανάλια, σε διαφορετικές ζώνες τηλεθέασης και με διαφορετικά μηνύματα. Είναι τέτοια η ένταση της διαφήμισης που είναι σχεδόν βέβαιο κάποιος που παρακολουθεί τηλεόραση θα δει τα διαφημιστικά μηνύματα 2 ή 3 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ένα διαφημιστικό που τρέχει είναι το γνωστό «έχω δει εξωγήινους, εσύ;» αλλά σε πιο σύντομη version, και ένα ακόμη νέο spot που στοχεύει στο φίλαθλο κοινό, αφού επικοινωνεί τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος για το οποίο ο ΟΤΕ TV έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα. Είναι θετικό ότι σε αυτή τη φάση του θεσμού συνεχίζουν δημοφιλείς ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ αλλά και ομάδες από μεγάλες επαρχιακές πόλεις γεγονός που οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει την πλατφόρμα να εγγράψει νέους συνδρομητές και να δώσει μια νέα ώθηση. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι επικοινωνείται έντονα και η ανταγωνιστική τιμή του πακέτου, αφού μπαίνοντας όλο και βαθύτερα στην κρίση η τιμή φαίνεται ότι θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την αγορά ενός προϊόντος.
satleo

Καλή η διαφήμιση αλλά να δούμε και κανά καινούργιο κανάλι. . .

Last edited:
ρε παιδιά μήπως εννοούσε απλά ότι όλες οι νέες τηλεοράσεις που θα φτιάχνονται θα έχουν την δυνατότητα για 3D προβολές?

Και αυτό να εννοούσε δεν ευσταθεί καθόλου!

Re: Απάντηση: OTE TV sat: Πλησιάζει τους 10.000 συνδρομητές

Την εχω κοψει εδω και ενα διμηνο λογω κρισης. Εαν βαλει αυτο που φημολογειται ποσα καναλια θελεις τοσα λεφτα τοτε θα την βαλω λογω Ελληνικου πρωταθληματος και μονο. Εργα κατεβαζω απο το Ιντερνετ και δεν περιμενω την ΝΟΒΑ και τον Ο.Τ.Ε ποτε θα τα βαλουν ασε που ειναι και σε υψηλη αναλυση. Φυσικα με την μεταδοση 3Δ του Ευρωπαϊκου πρωταθληματος και μετα την Ολυμπιαδα εκει δεν μπορω να πω οχι ουτε και φιμωμενος...

για μενα ο οτε δεν θα αντεξει για πολυ. το εχω πει και παλιοτερα για την ελλαδα δυο πλατφορμες δεν γινεται να επιβιωσουν.

Εμείς να δούμε αν θα αντέξουμε, δύο ακόμη γνωστοί μου απολύθηκαν αυτή την εβδομάδα ...

Δυστυχώς αδελφέ και δύο δικοί μου φίλοι απελύθησαν από γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών και μάλιστα με 10 κ 15 έτη αντίστοιχα. Και εμείς ψάχνουμε πόσους συνδρομητές έφτασε ο ΟΤΕ. Τέλος πάντων το κλείνω γιατί είμαστε :offtopic: