Otenet ConnX - Thomson

17 June 2006
26,452
Αθήνα
Παιδιά μια γρήγορη ερώρηση γιατί μπορεί να μην έχω internet σε λίγο:

Οι ρυθμίσεις στο Thomson για Conn-X παραμένουν οι ίδιες για AnnexB και για AnnexA ή αλλάζει κάτι;

Κάνω μεταφορά του conn-x από isdn σε pstn γραμμή.

Υποθέτω ότι έχεις προμηθευτεί modem-router κατάλληλο για ISDN γραμμή, έτσι δεν είναι?

Παιδιά μια γρήγορη ερώρηση γιατί μπορεί να μην έχω internet σε λίγο:

Οι ρυθμίσεις στο Thomson για Conn-X παραμένουν οι ίδιες για AnnexB και για AnnexA ή αλλάζει κάτι;

Re: Απάντηση: Otenet ConnX - Thomson

Άρα υποθέτω ότι έχεις κάνει το αντίστροφο δηλαδή να προμηθευτείς κατάλληλο modem για pstn.
Πάντως απ'όσο θυμάμαι, γιατί έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που έκανα την ίδια διαδικασία, δεν είχα κάνει αλλαγή σε ρυθμίσεις.

δεν νομίζω ταιριάζει σε pstn...

Επίσης Τάσο, να έχεις υπόψη ότι γιά κάποιες μέρες παρ όλο που θα έχεις τηλέφωνο οι αστικές σου δεν θα περνάνε στο connx talk.

ήθελα να κάνω το ίδιο στη δουλειά και μου είπαν θα μείνω χωρίς ιντερνετ για 10 ημέρες. κατα τα άλλα οι ρυθμίσεις είναι ίδιες...απλά καταργείς το net mod.

Χρειάζεσαι νέο modem-router για pstn. Μπορείς να ζητήσεις να μείνουν ίδια τα username και password. Δε θα έχεις internet για μερικές μέρες.

Ευχαριστώ παιδιά. Δεν κόβω την isdn. Το Conn-X Talk θα εξακολουθήσω να το έχω στην isdn. Την pstn θα την έχω μόνο για internet.
Αντιθέτως, μου είπαν ότι θα γίνει η μεταφορά ταυτόχρονα, για να μην μείνω χωρίς internet καθόλου.

Απάντηση: Re: Otenet ConnX - Thomson

Χρειάζεσαι νέο modem-router για pstn. Μπορείς να ζητήσεις να μείνουν ίδια τα username και password. Δε θα έχεις internet για μερικές μέρες.

Εννοείται έχω πάρει. Και δύο μάλιστα για να κάνουμε και τα πειράματά μας... :2thumb22sup: