OTEnet..down !!!

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Πάει έπεσαν τα κανάλια και οι δακτύλιοι και ότι άλλο κουβαλάνε και είμαστε όλη η Αττική χωρίς ιντερνετ !!

Σας γράφω τώρα από καφέ,γιατί ήθελα να πώ τα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

αα.η πληροφόρηση είναι οτι από αύριο θα έχουμε ιντερνετ πάλι.:flipout:

Να δω πώς θα βγεί η νύχτα απόψε !!!!:ADFAD2::BDBDG54:

Στο χαλάνδρι στην εταιρία μου, μείναμε για 2 ώρες μόνο χωρίς internet. μετά όλα ΟΚ. Προφανώς δίνουν προτεραιότητα στις εταιρίες...

Δεν ήταν θέμα του OTEnet αλλά του OTE που κόπηκαν καλώδια σε δύο μέρη της Ελλάδας (Κάστρο Βοιωτίας και Χιλιομόδι Κορινθίας) οπότε μόνο Ελληνικά sites μπορούσαμε να δούμε... -bye-

Εγώ OTENET στην δουλειά έβλεπα τα πάντα όταν ήρθε η σύνδεση...

Σπίτι με Vivodi επίσης βλέπω τα πάντα.

Από ότι βλέπω όμως από την κίνηση στο forum πολύς κόσμος έχει OTENET. Το γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα... :grandpa:

EDIT:
σερφαρω κανονικα αλλα το μtorrent Μου βγαζει για ολα τα αρχεια connection closed by peer!!!Απο μια προχειρη αναζητηση στο γουγλη...αναφερουν οτι ειναι θεμα Isp....

Santorini..

Last edited:
Απο 10.45 το πρωί μέχρι 20.15 ιντερνετ καπούτ! ΟΚ , χρειαζόμαστε και λίγη αποτοξίνωση που και που, αλλά ...να το ξέρουμε ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα!

Οπου και να προσπάθησα να συνδεθώ έτρωγα πόρτα. Μόνο στο plaisio.gr μπήκα αμέσως και αυτό με καθησύχασε ότι δεν είχα εγώ πρόβλημα με την προς τα έξω επικοινωνία...