- 17 June 2006
- 4,470
Επι Avforum είχαμε αφήσει ανοιχτό το θέμα μου που ήταν σχετικό με την αδυναμία σύνδεσης πολλές φορές στο web.
Κάποιος απο εσάς μου είπε να βάλω κόμμες μεταξύ των ψηφίων του αριθμού κλήσεις κάτι που δεν απέδωσε.
Σήμερα ένας υπάλληλος του κέντρου μου έλεισε το πρόβλημα.
Κάθε φορά που ήθελα να συνδεθώ έκανα κλίκ στην συγκεκριμένη σελίδα απο τα αγαπημένα και κατόπιν στο μήνυμα που έβγαζε επέλεγα σύνδεση.
Όποτε ήθελε το pc γινόταν η σύνδεση.
Τελικά έβγαλα ξανά στην επιφάνεια εργασίας την συντόμευση της σύνδεσής μου όπως είχε δημιουργηθεί αρχικά και κάθε φορά που κάνω κλίκ η σύνδεση επιτυγχάνεται με την μια , ακολούθως ανοίγω τον explorer (ο οποίος μάλλον ευθύνεται για το πρόβλημα)και μου ανοίγει η σελίδα.
Μάλλον κάπου κάπου μπερδεύεται ο ΙΕ και δεν πραγματοποιείται πάντα η σύνδεση.
Δοκιμάστε το όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα και τα ξαναλέμε.
Κάποιος απο εσάς μου είπε να βάλω κόμμες μεταξύ των ψηφίων του αριθμού κλήσεις κάτι που δεν απέδωσε.
Σήμερα ένας υπάλληλος του κέντρου μου έλεισε το πρόβλημα.
Κάθε φορά που ήθελα να συνδεθώ έκανα κλίκ στην συγκεκριμένη σελίδα απο τα αγαπημένα και κατόπιν στο μήνυμα που έβγαζε επέλεγα σύνδεση.
Όποτε ήθελε το pc γινόταν η σύνδεση.
Τελικά έβγαλα ξανά στην επιφάνεια εργασίας την συντόμευση της σύνδεσής μου όπως είχε δημιουργηθεί αρχικά και κάθε φορά που κάνω κλίκ η σύνδεση επιτυγχάνεται με την μια , ακολούθως ανοίγω τον explorer (ο οποίος μάλλον ευθύνεται για το πρόβλημα)και μου ανοίγει η σελίδα.
Μάλλον κάπου κάπου μπερδεύεται ο ΙΕ και δεν πραγματοποιείται πάντα η σύνδεση.
Δοκιμάστε το όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα και τα ξαναλέμε.