OTENet Support

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Δεν βρήκα που να βάλω αυτή τη δημοσίευση και έτσι τη βάζω εδώ. Ας τη μετακινήσει κάποιος διαχειριστής όπου είναι σχετική...

Στο θέμα:

Στην εταιρεία που εργάζομαι, είχαμε παλιότερα τοπικό mail-server (MS Exchange), ο οποίος χρειαζόταν βέβαια, static IP. Είχαμε conn-x Static απ' τον ΟΤΕ.
Σημ. Ακόμη και σήμερα, κανείς εναλλακτικός ISP δεν έχει δίκτυο εκεί (Ακτή Μιαούλη, Πειραιάς).

Με τις συμπιέσεις εξόδων κλπ, καταργήσαμε τον mail-server, οπότε έπαψε και η ανάγκη για static IP.
Οπότε πήρα τηλ. σήμερα στον ΟΤΕ (13818 OTE Business Customer Service) και σε 2 ώρες, (αφού τους έστειλα πίσω συμπληρωμένη την αίτηση που μου έστειλαν και με πήραν και 2 φορές στο κινητό), μας άλλαξαν το πακέτο σε Conn-X Start Up (με dynamic IP και στο μισό κόστος) και περιμένουμε να λάβουμε με courier το ADSL modem, που ούτως ή άλλως δίνουν!

Επειδή δεν πρέπει μόνο να λέμε τα άσχημα και επιλήψιμα, θα ήθελα να πώ ένα "Μ Π Ρ Α Β Ο" στον ΟΤε για τις υπηρεσίες του, όσον αφόρά το επιχειρηματικό κομμάτι των πελατών του.
Για τους οικιακούς πελάτες, δεν γνωρίζω, πιθανόν να συμβαίνει το ίδιο...

Το support τους είναι άψογο, τις ημέρες που έκανα την επιστροφή από τη φόρθνετ τους χρειάστηκα 3 φορές και η επίλυση του προβλήματος ήταν άμεση....

By the way σήμερα μου έγινε και η αναβάθμιση από 8 σε έως 24 !!!!!!

Στέργιο εγώ έφυγα.
Όλα καλά.
Μόνο στην αρχή είχα πρόβλημα με τα μηχανάκια των πιστωτικών.
Λύθηκε πολύ γρήγορα με αναβάθμισή τους από τα μαστόρια των τραπεζών...
5' δουλειά.
Να φανταστείς πως ως και το fax των XP λειτουργεί χωρίς καμιά επέμβαση...

Εγώ 2 εβδομάδες αφού πήγα στον ΟΤΕ είμαι μεταξύ 121 και 1242 ώστε να αποφασίσουν αν θα αλλάξουν το ρούτερ ή όχι.

Το σκυλομετάνοιωσα που έφυγα από forthnet και πήγα στον ΟΤΕ. Ας πρόσεχα...

Εγώ 2 εβδομάδες αφού πήγα στον ΟΤΕ είμαι μεταξύ 121 και 1242 ώστε να αποφασίσουν αν θα αλλάξουν το ρούτερ ή όχι.

Το σκυλομετάνοιωσα που έφυγα από forthnet και πήγα στον ΟΤΕ. Ας πρόσεχα...

Βάλε βρε το router που είχες πριν, εγώ αυτό έχω κάνει..... δεν έβαλα τον router του οτε...

Βάλε βρε το router που είχες πριν, εγώ αυτό έχω κάνει..... δεν έβαλα τον router του οτε...

Ναι βρε, αυτό έχω κάνει. Πως αλλιώς να σέρφαρα τώρα?

Απλά είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσει...

Ναι βρε, αυτό έχω κάνει. Πως αλλιώς να σέρφαρα τώρα?

Απλά είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσει...

Έχω ένα στην άκρη στο κουτί του καινούργιο από αλλαγή... να στο στείλω ???? :D

Στέργιο εγώ έφυγα.
Όλα καλά.
Μόνο στην αρχή είχα πρόβλημα με τα μηχανάκια των πιστωτικών.
Λύθηκε πολύ γρήγορα με αναβάθμισή τους από τα μαστόρια των τραπεζών...
5' δουλειά.
Να φανταστείς πως ως και το fax των XP λειτουργεί χωρίς καμιά επέμβαση...

Όταν έβαλα forthnet στο σπίτι έμεινα χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο από τις 9 το πρωϊ μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Στο σπίτι δε με πειράζει, αλλά στο μαγαζί δε το διακυνδινεύω.

Άσε που έχω και mail τάδε@otenet.gr σε κάρτες και προσπέκτια και ιντερνέτια παντού...