Οθόνη Brateck χειροκίνητη 3Χ1,68. Αξίζει;

Αυτό εξυπακούεται. Τι άλλο πρόβλημα εκτός από ζάρες μπορεί να έχει; Η εγγύηση (συνήθως) των εταιριών καλύπτουν τις ζάρες ή σου λένε κανένα τρελλό όπως "είναι φυσιολογικό";

Re: Απάντηση: Οθόνη Brateck χειροκίνητη 3Χ1,68. Αξίζει;

Αυτό εξυπακούεται. Τι άλλο πρόβλημα εκτός από ζάρες μπορεί να έχει; Η εγγύηση (συνήθως) των εταιριών καλύπτουν τις ζάρες ή σου λένε κανένα τρελλό όπως "είναι φυσιολογικό";

Μπορεί να μην σου αρέσει το υλικό του πανιού, μπορεί να είναι φτηνοκατασκευή, μπορεί μετά από μερικά ανέβα-κατέβα να σου μείνει στο χέρι.. Ποιος ξέρει.

Όσο αφορά την εγγύηση, δεν ξέρω.. Είναι θέμα εισαγωγέα. Πάντως σε άλλα πανιά (μεσαίας τιμής και άνω) η εγγύηση καλύπτει κανονικά τις ζάρες.

Παράγγειλα έναν benq w600+ και θα προβάλουμε σε ακροατήριο 150 ατόμων. Στην αίθουσα αυτή υπάρχει ένα απλωμένο πανί (καλη κατασκευή) με σχοινί, τεντωμένο απο όλες τις άκρες του. Δεν ξέρω ποιος ο λόγος ύπαρξης του ή αν είναι το υλικό του καλό για προβολη. Το έχω δουλέψει με βιντεοπροβολέα και θα έλεγα οτι είναι μέτριο/καλό;

Υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω την ποιότητα προβολής αυτού του άγνωστου υλικού για να διαπιστώσω αν θέλω οθόνη προβολής;;;

Δοκίμασε να προβάλεις πάνω του και αν το αποτέλεσμα σε ικανοποιήσει άστο έτσι .

Εγώ με τον acer 7530d που προβάλλω στον τοίχο είμαι ικανοποιημένος , φυσικά παρήγγειλα οθόνη με μαύρο πλαίσιο στο πάνω μέρος για να κατεβαίνει η εικόνα μπροστά από την tv (δηλαδή χαμηλότερα) αλλιώς θα το άφηνα έτσι .

Δώσε το λινκ απο την οθόνη που πήρες.

Έχει πάρει κανείς την brateck 3χ1.68;

3 μέτρα πλάτος για ακροατήριο 150 άτομα; Αν κάθονται και σε καθίσματα , ο τελευταίος θα θέλει κυάλια.
Αν είναι καμιά παρουσιάση με power point να φτιάξετε μεγάλος μέγεθος τα fonts.

Βρες μου μεγαλύτερη απο αυτή για να την πάρω ή έστω κάποια λύση.

Μέχρι τότε θα με ενδιέφερε να μάθω πως αποδίδει η συγκεκριμένη