Οθόνη CRT και παλιά εξαρτήματα Η/Υ

aoc_

New member
18 November 2008
17
Porto Leone
Άδειασμα αποθήκης....Οθόνη 17 (αν δεν κάνω λάθος) Belinea, 3 κουφάρια Η/Υ, εκτυπωτής HP inkjet Α4 παράλληλος, καθώς και διάφορες μητρικές, cd-drives, μνήμες, τροφοδοτικά κτλ... όλα αρκετά παλιά (όχι όμως συλλεκτικά) ότι δεν δοθεί θα πάει για ανακύκλωση.... Περιοχή Πειραιάς (Κοκκινιά-Θηβών).

Την CRT και τον εκτυπωτή ξέρω ότι τα ψάχνει ένας καλός Αιγύπτιος για το παιδί του. Εγώ του είχα δώσει ένα PC χωρίς αυτά...

Αν θέλεις στείλε μου ένα τηλέφωνο να του πώ να σε πάρει για να έλθει να τα παραλάβει.

Κουφάρια εννοείς το κουτί του η/υ σωστά η εγώ δεν κατάλαβα καλά, μήπως κάποιο από αυτά είναι οριζόντιο αν ναι θα με ενδιέφερε.

Από της μητρικές δεν γραφής ποιες έχεις για ξέρουμε αν κάποια μας κανει.

Μήπως έχεις κάποια μητρική με Socket478;

Σίγουρα έχω θα κοιτάξω να σου πω αλλά ΔΕΝ μπορώ να σου εγγυηθώ αν θα δουλεύει ή όχι (αν και 2 που έχω δώσει δουλεύανε)

ΑΠ Amilo: Τα κουτιά είναι όλα Midi tower όρθια δυστυχώς.
ΑΠ Messenger: σου έστειλα PM.

Αν υπαρχει καμια μητρικη στειλε μου ενα πμ. Την χρειαζομαι για ενα παλιο υπολογιστη που η δικια του απεβιωσε.

Αν υπαρχει καμια μητρικη στειλε μου ενα πμ. Την χρειαζομαι για ενα παλιο υπολογιστη που η δικια του απεβιωσε.
έχω ακόμα μητρικές αλλά πρέπει να δεις τι βάση ήταν αυτή που χάλασε εκτός αν πάρεις καμιά με τον επεξεργαστή επάνω (έχω αν θυμάμαι καλά έχω παλιούς celeron 800?)