ΟΘΟΝΗ DELL 24"

Status
Not open for further replies.

marios

Senior Member
20 June 2006
491
Dell UltraSharp 2408WFP Widescreen Flat Panel Monitor - TCO03

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ γιατί τελικά αγόρασα την 27"
Οποιος την θέλει 600 μετρητα.

Γιατι ρε φιλαρακι με τα 4 ποστ (εκ των οποιων τα 3 ειναι για να σου στειλουνε invite σε HD sites και το 4ο αυτο) την δινει ακριβα? Εθεσες εσυ καποιο επιχειρημα περι αυτου? Την τιμη την εχεις τσεκαρει καθολου? Σου λεει καινουργια ειναι η οθονη χωρις να εχει ανοιχτει και η dell την δινει στο επισημο site της 669Ε.

Πριν δεν απάντησα και συγνώμη Ακη αλλά δεν μπορώ να βλέπω να γράφουν βλακίες. Μας βάζει τιμή από Αγγλία και το παίζει και άνετος. Παλικάρι αν δεν σου κάνει μην την πάρεις ή παρε την από Αγγλία αλλά μην συνεχίζεις να γράφεις στην αγγελία. Δεν κοροιδεύω κανένα την δίνω ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΑΘΙΚΤΗ ο αγοραστής θα την ανοίξει για πρώτη φορά και νομίζω ότι 10% είναι καλή έκπτωση.

Sorry φίλε αλλά εμένα μου φάνηκε κάπως ακριβή.

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-024-DE&groupid=703&catid=17&subcat=510&name=Dell%20Ultrasharp%202408WFP%2024%22%20Widescreen%20LCD%20Monitor%20-%20Midnight%20Grey

381.86 GBP = 484.694 EUR

Με ένα πρόχειρο search.

Να μου δώσεις 382 λίρες να σου δώσω 485 ???
ΑΜΑ ΘΕΣ δώσε μου 3820 λίρες και εγώ σου δίνω 4850
ΕΛΕΟΣ!!!

Φιλε μου συγγνωμη που θα ανακατευτω παλι αλλα και για ακομα μια φορα το search σου πριν γραψεις παραειναι "προχειρο". Εγω επειδη ειμαι πελατης τακτικος του αγγλικου καταστηματος που αναφερεις και αγοραζω απο εκει αρκετα πραγματα που δεν βρισκω στην Ελλαδα δοκιμασα να αγορασω την οθονη για να δω, πρωτον αμα την στελνουνε Ελλαδα και δευτερον ποσο πανε ολα με μεταφορικα αφου ριξουνε και το φπα τους απο πανω. Και αυτα τα γραφω γιατι εσυ ποσταρες εδω σαν τιμη

381.86 GBP = 484.694 EUR
Με ένα πρόχειρο search.

Η τιμη λοιπον απο το εν λογω καταστημα για την Dell (η οποια τυχαινει να ειναι και σε εκπτωση αυτην την εβδομαδα) βγαινει στις 442 λιρες = 561 ευρω.
Δεν εχω τπτ μαζι σου προσωπικα και δεν γνωριζω ουτε και τον Μαριο απλα δεν μου αρεσε που χαλασες την αγγελια χωρις καν να παραθεσεις ενα σοβαρο στοιχειο ακομα και την δευτερη φορα. Και εαν ο τροπος μου ητανε ασχημος ζηταω συγγνωμη, απλα εχω τα ρουχα μου αυτες τις μερες και ολα μου φταινε..:flipout:

Απλα να προσθεσω οτι επειδη εχω 2 Dell, μια 2405 και μια 2005 ειναι πολυ καλυτερα να αγορασεις Dell απο Ελλαδα γιατι σε περιπτωση προβληματος εχουνε υπαρξει σημαντικες καθυστερησεις αμα ειναι αγορασμενη απο το εξωτερικο. Μπορεις να βρεις σχετικα αρθρα με κομπλες που προκυψανε και στο adslgr.com και στο thelab.gr απο οσο θυμαμαι..

Να ενημερωσω τους ενδιαφερομενους,οτι η εξυπηρετηση της Dell Hellas ειναι υποδειγματικη. :SFGSFGSF:

Χωρις δευτερη κουβεντα,αντικατεστησαν την επομενη μερα την οθονη μου(στο χωρο μου με courrier) οταν αυτη παρουσιασε καποιο προβλημα(μια σκια κατω αριστερα)

Το μονο που ζητησαν ηταν τον κωδικο "service tag" που βρισκεται σε ενα αυτοκολλητο στο πισω μερος της οθονης.Υποθετω πως ακομα κι αν αγορασει καποιος απο το εξωτερικο,δεν θα εχει κανενα προβλημα σε περιπτωση βλαβης,εφοσον υπαρχει το "service tag"

Σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο,το εχει φιλος μου(πολυ απαιτητικος χρηστης) και δηλωνει πολυ ευχαριστημενος

Ακριβως φιλε μου. Σε προιοντα που ειναι αγορασμενα απο την Dell Ελλας εχω να λεω κι εγω τα καλυτερα. Ιδια περιπτωση μου ετυχε και μενα με μια οθονη, αμεση αντικατασταση next day στον χωρο μου μονο με το serial της οθονης.

Μάριε αν έχεις το οποιοδήποτε πρόβλημα σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου να επαναφέρω την αγγελία στην αρχική της κατάσταση

Με αφορμή αυτό που έγινε στην αγγελία μου θέλω να πώ κάτι πράγματα και μετά Ακη καλύτερα να την κλειδώσεις την αγγελία αφού δεν έχει νόημα πια. Τι καλύτερο να έχω δίπλα από την 27" την 24" αρα ?
Τον φίλο greg ειλικρινά δεν τον ξέρω και ούτε θυμάμαι να έχουμε μιλήσει εδώ σε κάποιο θέμα.Βρίσκω σωστό να γράφουμε σε ένα post αν ο πωλητής πάει να μας κοροιδέψει αλλά σας έβαλα την επίσημη τιμή της αγοράς. Αυτήν την οθόνη δεν την έχουν μαγαζιά. Εγώ την αγόρασα 750 μετά έπεσε η τιμή οπότε και την δίνω
600 . 70 για μια οθόνη που ούτε ΑΝΟΙΞΕ νομίζω είναι καλή έκπτωση. Αν βρισκόταν ένας να μου δ'ωσει 570-580 πάλι θα την έδινα.

Αλλά χωρίς να ενδιαφέρεσαι να μπαίνεις να βάζεις τιμή από Αγγλία που ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚ και να την λες δεν κατλαβαίνω που αποσκοπεί. Τελικα την ήθελε την οθόνη αλλά την έβρισκε ακριβή ή απλώς θέλει να μας προστατέψει?

Το μόνο που θέλω είναι να είμαι ήρεμος ανάγκη τα 600 δεν τα έχω ανάγκη για να την δώσω όπως όπως, οπότε θα την κρατήσω. Απλά το θεωρώ υπερβολή να έχω 2 τόσο μεγάλες οθόνες.

Τέλος πάντων Ακη σε παρακαλώ κλείσε την Αγγελία.

Status
Not open for further replies.