καλησπερα σε ολουs σαs!!!!την παρασκευη πηρα επιτελουs μετα απο συντομη κουβεντουλα και προτροπη του κυριου χατζηγεωργιου τον benq w1070 και ηθελα να το μοιραστω και μαζι σαs.πριν απο αυτο ειχα ενα epson tw 700.περιτο να σαs πω οτι εχω τρελλαθει με το προβολακι ειναι φανταστικο!το μονο προβλημα μου ειναι οτι η οθονη που εχω ειναι 85' και με το benq απο τα 3,40μ που ειχα τη βαση μου η εικονα μου πλεον ειναι 120' με ολο το zoom που μπορουσα να παρω οποτε πρεπει αναγκαστικα να παω για οθονουλα.θα παρακαλουσα για τα φωτα σαs!!!!!!κατι οικονομικο σε 120' ηλεκτρικο και σχετικα καλο αν υπαρχει.επισηs και καποιεs συμβουλεs για σεταρισμα θα ηταν καλοδεχουμενεs.εγω αυτη τη στιγμη βλεπω πλεον στο τοιχο και τον εχω σε standar mode me brilliand color on και cool στη ρυθμιση χρωματων και φυσικα στο economy mode αν και μου αρεσει πολυ και το smart eco τηs benq.σαs ευχαριστω πολυ!
Mιας και βγαζει αρκετο φως στις 85", δες τον και με το brilliand στο off, καθως επισης και τη θεση λαμπας στο eco mode.
Οσον αφορα το smart eco, σε μια προχειρη συζητηση που ειχαμε, φαινεται οτι στη θεση smart ο προβολεας δεν κοβει 30% φως οπως στο eco, αλλα κοβει 70% σε..μαυρη καρτελα ή οταν δεν λαμβανει σημα.
Οποτε δουλευει σαν standard mode με αυξημενο φως.
Μιας και τοσο φως δεν το χρειαζεσαι σε αυτες τις ιντσες, κανε τα παραπανω για να βελτιωσεις λιγο ακομα το μαυρο του και για να εχεις πιο ξεκουραστη θεαση.
Aκομη και στις 120" θα σου ελεγα να τον δοκιμασεις στο eco (αν δεν καταληξεις σε οθονη με μικροτερο gain του ενος (gain 1) τουλαχιστον στις αρχες οπου η λαμπα δεν εχει πεσει σε φως.
Μιλω παντα για θεαση 2d.
Για θεαση 3d, βαλεις τη λαμπα στο normal (high) και το Brilliand στο off.
(στο 3d το brilliand δουλευει αναποδα και στο off δινει φως, αντι να κοβει.)
Στο 3d χρειαζεσαι τα μεγιστα απο φως, ενω στο 2d θες οσο το δυνατον λιγοτερο, ειδικα αν εχεις φωτεινους τοιχους για μειωση αντανακλασεων παντα μεσα στα πλαισια των 12-16 fl. Οχι τιποτε αλλο, αλλα να βοηθησεις το contrast, αλλα και το μαυρο του προβολεα οπου δεν ειναι το δυνατο του σημειο.