Oθόνη για G4

23 June 2006
64
Καλησπέρα σε όλους.

Η LaCie 19'' Electron Blue IV μετά απο 5 και κάτι χρόνια παρέδωσε πνεύμα οπότε υπάρχει άμεση ανάγκη για καινούργια οθόνη. Πρόκειτε για ενδιαμεση λύση οπότε το budget είναι μέχρι 250 ευρώ και οι διαστάσεις που με ενδιαφέρουν 22-24''.

Τι έχουν να προτείνουν οι αγαπητοί συνφορουμίτες;

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας

'Εχω τον G4 867 Mhz DP Mirrored Doors και γνωρίζω οτι τα 250 ειναι πάρα πολύ λίγα και κυρίως για τις εφαρμογές που 'τρέχω', επεξεργασία εικόνας, γραφικά.

Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει χρήμα για αγορά οθόνης κατάλληλης για τα παραπάνω, μιλάμε δηλαδή για 1100+. Όμως επειδή κάπως πρέπει να βγει η δουλειά, έστω και με συμβιβασμό στο κομμάτι της απεικόνισης, γι' αυτό και ζήτησα την βοηθειά σας.

Μου άρεσε η Samsung 245B+, φαίνεται 'επαρκής'. Κάποια άλλη πρόταση?

Δες και σε LG. Πάντως πρέπει να τις δεις και με τα μάτια σου και να παίξεις με τις ρυθμίσεις που έχει η κάθε μία καθώς σε ενδιαφέρει και το χρώμα όπως καταλαβαίνω.Τις επισκέψεις στις αλυσίδες για να τις δεις από κοντά δεν την γλυτώνεις.

Με κλειστα ματια, προτεινω DELL (συνηθως εχουν Samsung panels). Η ακριβτερη σειρα ειναι πολυ καλη για γραφιστικες εργασιες, η φτηνοτερη δεν γνωριζω.

Δυστυχως δεν πουλα η DELL απευθειας πλεον, αλλα μεσω μεταπωλητων. Μπες στο dell.gr και παρε τιμες τηλεφωνικα (ειναι παντα χαμηλοτερες απο ο,τι εμφανιζει το website).

Νίκο ότι δεν ήθελα ν´ακούσω, επισκέψεις σε αλυσίδες, ωχ. Σ´ευχαριστώ πάντως.

antid0t, ευχαριστώ κι εσένα, έχω πάρει προσφορές για Dell.