Οθονη για HTPC

Απάντηση: Re: Οθονη για HTPC

Αν το ζητούμενο είναι ο απλός έλεγχος του HTPC το ενσωματωμένο στα Win Remote Desktop Connection κατά πάσα πιθανότητα θα σε καλύψει και με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.

Καλο ειναι Συριε , αλλα ειναι βαρυ και ΑΡΓΟ.

Δοκιμασε καποια στιγμη το vnc . Θα καταλαβεις αμεσως τη διαφορα !

Με το remote desktop connection απλά συνδέεσαι με ενα κλικ σε οποιδήποτε μηχάνημα στο δίκτυο ή ακόμα και σε άλλα μέσω internet και βλέπεις κανονικά το desktop του / είναι σαν να δουλεύεις κανονικά σε αυτό δλδ.

Re: Απάντηση: Re: Οθονη για HTPC

Ιτ σαουντς ινγκλις του μι....
Με το remote desktop connection απλά συνδέεσαι με ενα κλικ σε οποιοδήποτε μηχάνημα στο δίκτυο ή ακόμα και σε άλλα μέσω internet και βλέπεις κανονικά το desktop του / είναι σαν να δουλεύεις κανονικά σε αυτό δλδ.
Καλο ειναι Συριε , αλλα ειναι βαρυ και ΑΡΓΟ.

Δοκιμασε καποια στιγμη το vnc . Θα καταλαβεις αμεσως τη διαφορα !
Δεν εχω δοκιμάσει το vnc οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μου κάνει πιθανότατο αυτό που λες πάντως.

Το rdc είναι πάντως πολύ απλό και γενικά παίζει μια χαρά - δεν είναι ότι προβληματίζει με την ταχύτητά του - οπότε αυτός είναι και ο λόγος που το χρησιμοποιούν όχι μόνο απλοί χρήστες.

Σε έναν χρήστη όπως ο Ντίνος πχ θα πρότεινα να ξεκινήσει με το rdc και αν δεν τον ικανοποιεί να ψαχτεί για κάτι καλύτερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οθονη για HTPC

Με το remote desktop connection απλά συνδέεσαι με ενα κλικ σε οποιοδήποτε μηχάνημα στο δίκτυο ή ακόμα και σε άλλα μέσω internet και βλέπεις κανονικά το desktop του / είναι σαν να δουλεύεις κανονικά σε αυτό δλδ.

Δεν εχω δοκιμάσει το vnc οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μου κάνει πιθανότατο αυτό που λες πάντως.

Το rdc είναι πάντως πολύ απλό και γενικά παίζει μια χαρά - δεν είναι ότι προβληματίζει με την ταχύτητά του - οπότε αυτός είναι και ο λόγος που το χρησιμοποιούν όχι μόνο απλοί χρήστες.

Σε έναν χρήστη όπως ο Ντίνος πχ θα πρότεινα να ξεκινήσει με το rdc και αν δεν τον ικανοποιεί να ψαχτεί για κάτι καλύτερο.

Ε καλα, δεν ειναι και τοσο απλα που τα περιγραφεις τα πραγματα.
Με το rdc πρεπει να εχεις ετοιμο user και pass στο pc που θες να μπεις , η να φτιαξεις κτλ κτλ. Ειναι ιστορια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οθονη για HTPC

Ε καλα, δεν ειναι και τοσο απλα που τα περιγραφεις τα πραγματα.
Με το rdc πρεπει να εχεις ετοιμο user και pass στο pc που θες να μπεις , η να φτιαξεις κτλ κτλ. Ειναι ιστορια.
Ε καλά, όχι και ιστορία το user και Pass (εντάξει του πήρε κανα 5μηνο για να δει ταινία αλλά ενα user+pass θα το ξεπετάξει σε κανα 3μηνο νομίζω - χρειάζεται να πω ότι μιλάω για τον Ντίνο; :p).

Το vnc ειναι πιο απλό δλδ; Υποθέτω ότι και μόνο ότι ειναι add on προγραμμα όλο και κάτι παραπάνω θα θέλει σε ρυθμίσεις.

Μήπως ξεφύγαμε από το θέμα όμως;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οθονη για HTPC

Ε καλά, όχι και ιστορία το user και Pass (εντάξει του πήρε κανα 5μηνο για να δει ταινία αλλά ενα user+pass θα το ξεπετάξει σε κανα 3μηνο νομίζω - χρειάζεται να πω ότι μιλάω για τον Ντίνο; :p).

Το vnc ειναι πιο απλό δλδ; Υποθέτω ότι και μόνο ότι ειναι add on προγραμμα όλο και κάτι παραπάνω θα θέλει σε ρυθμίσεις.

Παντα σε εποικοδομητικο επιπεδο ομως !

Re: Απάντηση: Οθονη για HTPC

Μπορεις να το κατεβασεις ΔΩΡΕΑΝ απο εδω

http://www.realvnc.com/download.html

τονισα το δωρεαν για να μην τρεξεις να το πληρωσεις κι αυτο.....( ειδες, ειδες, ζεσταινομαι ....:flipout:)

Μηπως να ερθεις να "δροσιστεις" καμια βολτα.....?
:afro:

Αντε, γιατι πολυ λασκα σας εχω αφησει μερικους μερικους...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οθονη για HTPC

Αν ειναι να μου παρει ενα 3μηνο, πρεπει να ξεκινησω αμμεσα....

Καθολου δεν ξεφυγατε, συνεχιστε. (με βοηθατε, οντως)

ΑΥτο δεν το πηγα απο την αρχη. Παρολο που το αγορασα, δεν το χρησιμοποιησα ποτε...

Θα ξεκινησω με το VNC, μεχρι να μου σπασει τα νευρα....

Μετα, θα το γυρισω στο RDC μεχρι να μου σπασει και αυτο τα νευρα...

Μετα, θα σπασω τα δικα σας νευρα...

If it is already broke, u can brake it tm :p

Ξεκίνα κατέβασέ το...

Άντε...
Σου φεξε πάλι...

Ξεκίνα κατέβασέ το...

Άντε...
Σου φεξε πάλι...

Μην αργησεις το βραδυ....

.....εχεις δουλεια
(+ κατι "pending" απο την αλλη φορα)

Τι νομιζες δλδ, τσαμπα θα ρεμβασεις, φας & πιεις???

:smash:

Σόρι Ντίνο για την παρέμβαση αλλά μέσα από το θρεντ αυτό μου ήρθε μια ιδέα...

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε ασύρματα εικόνα σε κάποιο μόνιτορ;;;
Ας είναι και υποδεέστερης ποιότητας...

Υ.Γ. Εμείς τα λέμε το βράδυ...

Σόρι Ντίνο για την παρέμβαση αλλά μέσα από το θρεντ αυτό μου ήρθε μια ιδέα...

Υπάρχει τρόπος να πάρουμε ασύρματα εικόνα σε κάποιο μόνιτορ;;;
Ας είναι και υποδεέστερης ποιότητας...

Υ.Γ. Εμείς τα λέμε το βράδυ...

Καπως θα γινεται, αλλα τι μας ενδιαφερει?

Υγ. Δεν τα λεμε το βραδυ, αλλα αργα το απογευμα. :argue: