Ψάχνω για τηλεόραση μέχρι 22 ίντσες για να συνοδεύσει το playstation του γιού μου στο παιδικό δωμάτιο. Δεν έχω βρεί έως τώρα τηλεόραση σε αυτές τις διαστάσεις με 1920 Χ 1080. Κάποια συμβουλή? Ευχαριστώ
Εαν εννοείς τηλεόραση, τέτοια ανάλυση σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχει.
Από μόνιτορς υπολογιστή και πάλι πρέπει να δεις από 24" και πάνω.
Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:
Εαν εννοείς τηλεόραση, τέτοια ανάλυση σε αυτές τις ίντσες δεν υπάρχει.
Από μόνιτορς υπολογιστή και πάλι πρέπει να δεις από 24" και πάνω.
Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:
Δεν είναι αυτοσκοπός η ανάλυση αλλά να μπορέσω να εκμεταλευτώ τις δυνατότητες του playstation..Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σε αυτές τις ίντσες πιθανώς να μην είναι αναγκαίο να υπάρχει τέτοια ανάλυση. Σίγουρα όμως οτιδήποτε μεγαλύτερο σε διαστάσεις θα κάνει τον μικρό....τσόγλανο να κολλήσει εντελώς και το διάβασμα να πάει..περίπατο!!! Γι αυτό και επαναδιατυπώνω την ερώτηση μου..Ποια είναι η άριστη επιλογή για την εκμετάλευση των δυνατοτήτων του PS3 μέχρι 22 ίντσες???
Το γεγονός οτι θα κολλήσει είναι ανεξάρτητο των ιντσών Εδώ κολλάμε εμείς και δεν θα κολλήσει ο μικρός?
Στο δια ταύτα, 22 και fullHD δεν θα βρεις κάτι και ούτε αξίζει και τον κόπο μιας και είναι πολύ μικρή η οθόνη ώστε να καταλάβει διαφορά το μάτι.
Κοίτα κάτι σε LG με DVI HDCP compliant όπως αυτή ( http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=40637 ) που θα σε καλύψει 100%.
Θα χρειαστείς οπωσδήποτε HDCP για την αναπαραγωγή bluray.