Οθόνη με μεγάλο μαύρο περιθώριο στο πάνω μέρος

Ο προβληματισμός που έχω είναι ο εξής: Η οθόνη που ψάχνω θα κρεμαστεί από το ταβάνι. Το πλάτος της θέλω να είναι ~2m οπότε το ύψος (βάση το 16:9) βγαίνει περίπου 1,2m. Εγώ πάνω από το 1,2m θέλω και 0,5m μαύρο πανί για να κατέβει η οθόνη σε ένα καλό ύψος.
Οι οθόνες που κυκλοφορούν έχουν τέτοιο περιθώριο στο πάνω μέρος; Έχετε να προτείνεται κάτι;
Ο προβολέας θα είναι κατα 90% ο Epson TW700. H απόσταση θέασης από το πανί θα είναι 3,4m ενώ ο προβολέας από το πανί θα απέχει 5,6m. Budget στα 400E περίπου. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι χειροκίνητη ή ηλεκτρική (μάλλον με βλέπω για χειροκίνητη σε αυτά τα χρήματα).

Καλημέρα..-bye-

Υπάρχουν σίγουρα οθόνες με επιπλέον περιθώριο επάνω. Νομίζω ότι μια κλασσική διάσταση είναι 45εκ. μαύρο επάνω. Με τις διαστάσεις που ψάχνεις, πας για 92" σε 16:9.

Μια οθόνη που μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι αυτή.

καλημερα φιλε μου.επειδη και εγω ειχα τις δικες σου απαιτησεις για οθονη, η μονη που βρηκα ηταν η screenline othelo στις 96 ιντσες.εχει περιπου 50 εκ.μαυρο πανω και σε ταβανι περιπου 3 μετρα το κατω μερος ειναι στο 1 μετρο και κατι..
το κακο ειναι πως εκανε 800 ευρω..και ηταν ηλεκτρικη..δεν ξερω αν η ιδια βγαινει και χειροκινητη ετσι και αλλιως νομιζω πως δεν ειναι ευκολο καθε φορα να ανεβενεις σε σκαλα για να την κατεβαζεις...

Υπάρχουν σίγουρα οθόνες με επιπλέον περιθώριο επάνω. Νομίζω ότι μια κλασσική διάσταση είναι 45εκ. μαύρο επάνω. Με τις διαστάσεις που ψάχνεις, πας για 92" σε 16:9.

Μια οθόνη που μπορεί να σε ενδιαφέρει είναι αυτή.

Όντως 45εκ μαύρο είναι καλά (βάλε και καμμιά 10αριά πόντους ο μηχανισμός)... Σ'ευχαριστώ φίλε μου...

καλημερα φιλε μου.επειδη και εγω ειχα τις δικες σου απαιτησεις για οθονη, η μονη που βρηκα ηταν η screenline othelo στις 96 ιντσες.εχει περιπου 50 εκ.μαυρο πανω και σε ταβανι περιπου 3 μετρα το κατω μερος ειναι στο 1 μετρο και κατι..
το κακο ειναι πως εκανε 800 ευρω..και ηταν ηλεκτρικη..δεν ξερω αν η ιδια βγαινει και χειροκινητη ετσι και αλλιως νομιζω πως δεν ειναι ευκολο καθε φορα να ανεβενεις σε σκαλα για να την κατεβαζεις...

Θα γούσταρα πολύ μια ηλεκτρική αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει το budget. Όσο για το ύψος κάποια πατέντα θα βρεθεί για να την κατεβάζω χωρίς σκάλα...:ADFAD2: -bye-
Thanx mate...

Όντως πολύ καλή επιλογή φαίνεται. Από ζάρες έχεις κάποιο θέμα? Ψάχνομαι και εγώ για οθόνη.