Η 1'' δεν είναι θέμα και για το μαύρο δεν σκίζω τα ρούχα μου αν δεν είναι τέλειο. Τώρα το 24p είναι που με προβληματίζει... θέλω να ξέρω, οι απλές τηλεοράσεις τόσα χρόνια (πχ. στην Ελλάδα έχουμε κάτι απλές 32αρες LED Samsung) έπαιζαν 24p ή στα 50/100 Ηz ;
Επίσης το 3:2 pull down είναι οι μαύρες γραμμές που εμφανίζονται πάνω κάτω ή άσχετο;
Θα πάω από conforama να τις τσεκάρω και τις δύο (d530, pv350). Btw, στα ίδια λεφτά με την d530 είναι η pv250 (διαφορές με 350? )Δεν την έχουν σε κανένα κατάστημα για να ψάξεις στο μενού της;
Θα πάω από conforama να τις τσεκάρω και τις δύο (d530, pv350). Btw, στα ίδια λεφτά με την d530 είναι η pv250 (διαφορές με 350? )
Βρήκες τα δύο μοντέλα στο site της LG με full specs; Γιατί εγώ που έψαξα δεν τα βρήκα. Αν είναι σίγουρα ΜΟΝΟ η εμφάνιση, why not, άλλωστε την ταινία θέλω να βλέπω όχι να την κάνω κορνίζαAπ' ό,τι βλέπω, η μόνη τους διαφορά είναι στην εμφάνιση, οπότε αν καταλήξεις σε LG, χτύπα την 250 για να γλυτώσεις και ένα 100άρικο...![]()
Βρήκες τα δύο μοντέλα στο site της LG με full specs; Γιατί εγώ που έψαξα δεν τα βρήκα. Αν είναι σίγουρα ΜΟΝΟ η εμφάνιση, why not, άλλωστε την ταινία θέλω να βλέπω όχι να την κάνω κορνίζα![]()
Cross-reference μεταξύ διαφορετικών site της LG, ξένων φόρουμ και σχολίων κατόχων στο amazon, καταδεικνύουν ως μοναδική διαφορά μεταξύ τον δύο, την ασημένια διακοσμητική λωρίδα της 350...
Όπως σχολίασε εύστοχα κάποιος: "Μάλλον τελειώσανε οι διακοσμητικές λωρίδες στο εργοστάσιο της LG και αντί να παραγγείλουνε καινούριες, είπαν να αλλάξουν ονομασία στο μοντέλο..."![]()
Λοιπόν, τα εκτύπωσα, τα έβαλα δίπλα-δίπλα και όντως, δεν βλέπω καμία διαφορά...
Με αυτήν ακριβώς την λογική σκέφτομαι μήπως να δώσω 600 (αντί 700) φράγκα για την 42αρα, αφού μιλάμε για 2-3 χρόνια.
Πάντως βλέπω ότι η Panasonic λέει κάτι για "3D 24p Smooth Video", να υποθέσω δεν είναι "real 24p" όπως της LG άλλα σαν το "smooth 24p" της samsung;
[offtopic] Καλά, ούτε βαλτός να ήσουνα. Στη Ξυρίχη πιο έυκολα βρίσκεις δουλειά παρά σπίτι! 2 ολόκληρους μήνες έψαχνα, με τα μαθήματα να τρέχουν. Και αν είσαι άνεργος... Είναι το σύστημα που έχουν εδώ που ζητάνε ένα κάρο εγγυήσεις (οι τράπεζες -που κατέχουν τα περισσότερα real estate- θέλουν να εξασφαλίσουν 200% το νοίκι και ο νοών νοείτω).[/οffotpic]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.