Παιδια ευχαριστω για ολα,ακομη μια μερα σοφοτερος,ομως και αυριο πρωι δουλεια.
Καλο βραδυ σε ολους!!!!
Καλο βραδυ σε ολους!!!!
Αρα τελικα για την αποσταση μου τι προτεινετε 92 η 100?
Ναι μωρε ξεχασα τα μαυρα αυτοκολλητα...
P.S.Να απλως φοβηθηκα γιατι ειδα σε κατι site κατι THX recommended viewing distances και μου εβγαινα...πολυ κοντα..
Το πανι θα κατεβαινει μπροστα απο την τηλεοραση μου,αναμεσα στα L/R ηχεια μου,οποτε θα βγαινει γυρω στα 7-8cm μπροστα απο την τηλεοραση μου.Οσο για το υψος 116cm που υπολογισες,εχω φιλο που οα μου φτιαξει χρωμιομενες βασεις που θα κατεβαινουν απο την οροφη,στις οποιες πανω θα βιδωνεται το πανι και ετσι οα το κατεβασω πιο χαμηλα..
Ρε συ Βασιλη μηπως στην αποσταση 3μ που θα ειναι τα ματια μου απο το πανι,μηπως και οι 92' ειναι λιγο overkill?Να παω για 84'?
Αλλα προβολι για τοσες λιγες ιντσες παλι???Ωχ ακουω στο μυαλο μου κατι νιαουρισματα παλι!!
Πάρε τη μεζούρα και κάτσε στα 163 εκατοστά από την 50άρα. Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο μέγεθος θα έχουν οι 92" από τα 3 μέτρα. Σου φαίνεται υπερβολικό; :BDGBGDB55:
Γιατ το υψος των υποτιτλων θα προτιμησω να μην αλλαξω την ως τωρα τοποθετηση μου,που ερχονται περιπου στα 80ψμ απο το πατωμα(καπου το ειχα διαβασει οτι ειναι καλο αυτο το υψος).Αυτό που λές ή μπορείς να το βάλεις σε 2 γωνίες που θα μπούν στον κάθετο τοίχο. Δεν είναι βέβαια ότι πιο καλαίσθητο και είναι σαφώς καλύτερη η δική σου λύση (κρεμαστό με αλυσίδα - ντίζα από το ταβάνι). Εγώ με γωνίες το έχω γιατί με 4 μέτρα ταβάνι.............
Αν θυμάμαι καλά, για το ύψος του πανιού από το πάτωμα ένας μπούσουλας είναι κατά την θέαση το μάτι να πέφτει στο στο σημείο των υποτίτλων. Βέβαια ο καθένας έχει τα γούστα του και επίσης τη δική του στάση στον καναπέ.
Για την απόσταση της οθόνης από το πάτωμα έχει γίνει παλαιότερα συζήτηση εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/57402-ποια-η-σωστη-αποσταση-του-πανιου-απο-το-πατωμα
Είπα και εγώ για 86 ίντσες (2.35:1) αλλά θα κάθομαι στα 2.5 μέτρα. Ανοιξε μην τις φοβάσαι γιατί υπάρχει και το 3d που θέλει ίντσες. Α γράψε και ένα μπούσουλα για Α βοήθειες όταν θα σκάσει η κάτω γνάθος στα πατώματα.
Έχουν αγοράσει τέτοια φιλτράκια ο Βας και ο Γιάννης (warewolf). Νομίζω ότι τα βρίσκεις σε μαγαζιά με φωτογραφικά είδη.
Έχω και εγώ φιλτράκι...: Music-smiley-005:![]()
όλοι πάνω κάτω στην ίδια αναζήτηση και με τα ίδια χαρακτηριστικά προσπαθούμε να βρούμε το κατάλληλο πανί για το w1070. Eγώ έχω ταβάνι 2.90-2.95 cm ύψος απόσταση θέασης από 2.5 έως και 4 μέτρα απόσταση θέασης (λόγω γωνιακού καναπέ)
Υπάρχει η δυνατότητα να κρεμαστεί ο προτζέκτορας στο ταβάνι σε απόσταση 3-3,3 m ή να τοποθετηθεί σε απόσταση 5 m. προσωπικά θα ήθελα να πάω σε πανί 120 in μάλλον σε mat grey 0.8 gain...Μπορεί να υποστηριχθεί (πανι 120 ιν) στα (3 ή 5 μ) που θα τοποθετηθεί ο benq?
θα ήταν υπερβολή?
Γιαννη,απο τα 3,3 μετρα απο ποσες μεχρι ποσες ανοιγει αναλογα με τη χρηση του ζουμ;;
Γιαννη,απο τα 3,3 μετρα απο ποσες μεχρι ποσες ανοιγει αναλογα με τη χρηση του ζουμ;;
100'' - 131''.
Αγη και Γιαννη ευχαριστω!Γιατι αυτη η διαφορα στις τιμες που δινετε;
Ασε τον Γιαννη να απαντησει!Τι χωνεσαι βρε ανθρωπε!(εβαλα 3,03 εκ παραδρομης)sorry Νικο..
Γιαννη εγω εχω ηδη στημενη μια 108 υψος ταβανιου 3μ και αποσταση θεασης 3,70 το θεμα ειναι οτι τωρα δεν θελω να ανοιξω και αλλς τρυπες για ταβανωμα του Benq μπορω να τον βαλω στο τραπεζακι μπροστα μου,78εκ απο το πατωμα ειναι και μαζι με το μαυρο 85εκ και το τραπεζακι ειναι 42εκ σε τι υψος να τοποθετησω το προβολι
Τι sorry βρε Αγη μου;Καλα,εχουμε μπει ολοι στην πριζα ε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.