Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

Απάντηση: Re: Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

το ορθολογικο είναι να βλέπουμε εάν μπορούμε χωρίς zoom έτσι δεν είναι ? τότε παίρνουμε το 100% του προτζέκτορα? ή κάνω κάτι λάθος?

Υπάρχουν πολλές απόψεις γι' αυτό. Άλλοι λένε χωρίς ζουμ, άλλοι με το ζουμ στη μέση. Πάντως, όλοι συμφωνούν πως αν γίνεται να αποφευχθεί η χρήση με το ζουμ τερματισμένο, καλό θα είναι να αποφεύγεται!! (λόγω φακού...)

prizes.jpg

Κουλ αδέρφια, δεν τρέχει τίποτα...:D

Re: Απάντηση: Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

prizes.jpg

Κουλ αδέρφια, δεν τρέχει τίποτα...:D

Να'σαι καλα ρε Γιαννη!! Οχι φυσικα,αφου εισαι εσυ εδω,δε μασαμε τιποτα!Σας αφηνω προς το παρον,γιατι η κυρα....σαββατοβραδο γαρ...τσιναει.
Καλη συνεχεια σε ολους και περιμενω πως και πως να γυρισω να δω τα γραφτα σας!!

Ενα ενδιαφερον νεο...Επικοινωνησα με Visivo.de και το παληκαρι μου ειπε οτι εφ'οσον δηλωσω το ΑΦΜ της εταιριας μου κατα την παραγγελια,δε θα πληρωσω φπα,τουτεστιν 19% κατω..Ετσι η ηλεκτρικη γκρι των 92 ιντζων ερχεται με τα μεταφορικα στα 285 ευρω..

Αξιζει η υπερβαση των 100 ευρω σε σχεση με την Κινεζικη των 100 ιντζων απο το Αγγλικο ebay?

Ενα ενδιαφερον νεο...Επικοινωνησα με Visivo.de και το παληκαρι μου ειπε οτι εφ'οσον δηλωσω το ΑΦΜ της εταιριας μου κατα την παραγγελια,δε θα πληρωσω φπα,τουτεστιν 19% κατω..Ετσι η ηλεκτρικη γκρι των 92 ιντζων ερχεται με τα μεταφορικα στα 285 ευρω..

Αξιζει η υπερβαση των 100 ευρω σε σχεση με την Κινεζικη των 100 ιντζων απο το Αγγλικο ebay?[/QUOTE
Φυσικα και αξιζει Νικο.Δηλαδη ετσι απλα θα τους δωσεις το ΑΦΜ σου και εξω το ΦΠΑ?Αραγε θα μπορω να το κανω εγω?Αλλα εγω δεν ειμαι εταιρεια...να το βαλω στη γυναικα μου αραγε..?Μην εχουμε κανενα τρεξιμο με την εφορια μονο...

Ναι,ετσι μου εγραψε Αγη,δες..

Yasou Nikos,

no problem, if you type in your vat number during the order process you do
not have to pay the tax.

Regards
Frank

VISIVO GmbH & Co. KG
Rottweiler Str. 100
DE 72184 Eutingen im Gäu
Tel +49 (0)7459 40588-0
Fax +49 (0)7459 40588-20

Sitz Eutingen im Gäu
HRA 723696 Amtsgericht Stuttgart

Persönlich haftende Gesellschafterin:
VISIVO Verwaltungs-GmbH
Sitz Eutingen im Gäu
HRB 728664 Amtsgericht Stuttgart

Geschäftsführer:
Frank Dlugos

Gesendet: Samstag, 26. Januar 2013 18:54
An: [email protected]
Betreff: VAT exclusion

Message from Mr Nikos Petinarakis([email protected])

Good evening from Greece,this is a grate store you have there!
I would like to ask you about VAT exclusion,i am co-owner of a company,with
valid tax registration number here in Greece..Does it mean than i could not
pay the vat?Of course i will pay by my personal credit card..
I am interested in a screen.
thank you very much in advance!

Αυτο το Yasou,κλασσικο,μου το ειχε στειλει επισης οταν του ζητησα μια compined προσφορα,για το ceiling lift που ηταν πανακριβο αλλα μετα διαπιστωσα οτι ηταν και θυριωδες για τον χωρο μου.
Στο θεμα μας λοιπον.Αν στην παραγγελια(δηλαδη στο cart απενεργοποιειται το VAT με το που βαλεις το ΑΦμ σου?)βαλω και γω το δικο μου ΑΦΜ που δεν ειμαι εταιρια,θα εχω την τυχη του Τσοχατζοπουλου(κοινως θα μας πιασουν??)

Τι να μας πιασουν βρε,αφου εχουμε καθε δικαιωμα βασει Γερμανικης νομοθεσιας.Καλα,δεν εχεις καποιο φιλο που να εχει εμπορικο αφμ;Καποιος που να εχει κανει αγορα απο εκει με εμπορικο αφμ υπαρχει αραγε;

Τι να μας πιασουν βρε,αφου εχουμε καθε δικαιωμα βασει Γερμανικης νομοθεσιας.Καλα,δεν εχεις καποιο φιλο που να εχει εμπορικο αφμ;Καποιος που να εχει κανει αγορα απο εκει με εμπορικο αφμ υπαρχει αραγε;
Η γυναικα μου μαλλον εχει εμπορικο ΑΦΜ(Εταιρεια-φαρμακειο)να ριξω το δικο της μεσα και να πληρωσω με τη δικη μου καρτα?
Ασε που σκεφτομαι μηπως μιλαμε για απλο τιμολογιο στην ουσια και εχουμε παρερμηνευσει τον ορο company,οποτε ισως και το δικο μου να αρκει.Ας παρω καλυτερα τον λογιστη μου απο Δευτερα..

Διάβασμα 100%
Ενημέρωση 100%
αναποφάσιστος 100%

ουφ!!!!

Οι οθόνες της visivo δεν παίζουν απο 350 και άνω;... διπλάσια τιμή; off budjet για εμένα...

Κανε εγγραφη(registration) στο site και τσεκαρε τις τιμες πρωτα,αλλα αν παραμεινεις σε gain 0,8 ναι μαλλον ξεφευγουν..

Αξιζει η υπερβαση των 100 ευρω σε σχεση με την Κινεζικη των 100 ιντζων απο το Αγγλικο ebay?

Νικο σε μια συζητηση που ειχα μου ειπαν πως τα προιοντα αυτα εκτελονιζονται και πληρωνεις το ελληνικο ΦΠΑ στο 23% πριν παραλαβεις...

Νικο σε μια συζητηση που ειχα μου ειπαν πως τα προιοντα αυτα εκτελονιζονται και πληρωνεις το ελληνικο ΦΠΑ στο 23% πριν παραλαβεις...
Άγη μου φαινεται χλωμο αυτο μιας και ερχονται απο Γερμανια..Εν πασει περιπτωσει προσωπικα θα ψωνισω απο τον Αγγλο μιας και τα κουκια δε βγαινουν..

Άγη μου φαινεται χλωμο αυτο μιας και ερχονται απο Γερμανια..Εν πασει περιπτωσει προσωπικα θα ψωνισω απο τον Αγγλο μιας και τα κουκια δε βγαινουν..

Μια απο τα ιδια με βλεπω,οσον αφορα τα κουκια παντα,οποτε ζωη σε λογου μας..
Το αλλο με χλωμιασε που αναφερεις για δυσκολια τοποθετησης,γιατι ειμαι τρομερα πρωταρης(με αγχωσαν και οι υπολοιποι π.χ.Γιαννης,Κωστας που μιλουν για κατι munki και αλλα θιβετιανα φυλακτα).
Παω να προλαβω να διαβασω το link που παρεθεσες στα συνοδευτικα..

Απάντηση: Re: Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

Μια απο τα ιδια με βλεπω,οσον αφορα τα κουκια παντα,οποτε ζωη σε λογου μας..
Το αλλο με χλωμιασε που αναφερεις για δυσκολια τοποθετησης,γιατι ειμαι τρομερα πρωταρης(με αγχωσαν και οι υπολοιποι π.χ.Γιαννης,Κωστας που μιλουν για κατι munki και αλλα θιβετιανα φυλακτα).
Παω να προλαβω να διαβασω το link που παρεθεσες στα συνοδευτικα..

102709_TibetanMonks_03_t_w600_h1200.jpg