οθονη προβολης χειροκινητη ή ηλεκτρικη?

wolf_2002

Established Member
22 July 2008
134
καλησπερα παιδια! οποιος εχει τετοια οθονη προβολης χειροκινητη ή ηλεκτρικη θα ηθελα να μου λυσει μια απορια!! πως μπαινει στον τοιχο?? εννοοω μπορεις ευκολα να την κατεβασεις μετα? κουμπωνει? βαζεις τις βιδες και την κρεμας? ρωταω επειδη δεν θα ηθελα να μενει πανω στον τοιχο οποτε αν μπορω να την κατεβαζω. τα φωτα σας... ευχαριστω πολυ

σιγουρα γνωριζω για τις τρυπες! απλα ρωταω μηπως απλα τον κρεμας κ αν θες απλα τον ξεκρεμας? ευκολα η πρεπει να τον ξεβιδωσεις?
καταλαβαινεις τι προσπαθω να καταλαβω πιστευω...

σιγουρα γνωριζω για τις τρυπες! απλα ρωταω μηπως απλα τον κρεμας κ αν θες απλα τον ξεκρεμας? ευκολα η πρεπει να τον ξεβιδωσεις?
καταλαβαινεις τι προσπαθω να καταλαβω πιστευω...
Στις screenline η κάσα του πανιού ακουμπάει σε δύο 'Γ'. Αυτά βιδώνουν στον τοίχο/ταβάνι. Το πανί μπαίνει και βγαίνει εύκολα σ'αυτά...

Έχω δει πανιά που απλά τα ξεκρεμάς, έχω δει άλλα που έχουν κλιπάκια (άρα πιο δύσκολα στο κρέμα-ξεκρέμα), και έχω δει και πανιά που θέλουν πατέντα για να στερεωθούν στον τοίχο (είναι για ταβάνι..).

Οπότε, είναι κάτι που το εξετάζεις λίγο πριν καταλήξεις σε πανί. Αν καταλήξεις ας πούμε σε δυο πιθανές αγορές, αυτό ίσως σε κάνει να αποφασίσεις ανάμεσά τους.

Προσπάθησε να αποφύγεις το βάλε-βγάλε. Κλίσεις μεγάλες στην προσπάθεια κατεβάσματος οδηγούν σε εσωτερικές ζάρες. Αν πάρεις χειροκίνητη, ακόμη και με υποδοχές συρταρωτές για τις βίδες, δεν είναι εύκολο το ανέβασμα χωρίς να τις σφίξεις , για λόγους ασφαλείας.