Οθόνη προβολής - Σταθερή!

Μιχάλης Πικούνης

Established Member
18 June 2006
285
Οπως τα λεει ο Στρατος ειναι. Αν βρω κατι μεχρι 400-500 ευρώ θα παω σε σταθερη, αλλιως θα περασω απλα αλλο ενα top-coat goo και τελος.

κωστας1

Senior Member
8 January 2007
472
Στο γερμανικο ebay βρισκεις σταθερες οθονες σε πολλες διαστασεις με το πλαισιο απο 250 ευρω.

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
μα τι κακο ειναι αυτο με τα γερμανικα site να μην εχουν αγγλικα !!! και να πρεπει να ψαχνεις translator καθε φορα. αλλα οντως εχει αρκετες καλες προσφορες σε πανια και σταθερες οθονες.

17 June 2006
25,109
Αθήνα
Απάντηση: Re: Οθόνη προβολής - Σταθερή!

Οπως τα λεει ο Στρατος ειναι. Αν βρω κατι μεχρι 400-500 ευρώ θα παω σε σταθερη, αλλιως θα περασω απλα αλλο ενα top-coat goo και τελος.

Μιχάλη στο είπα και κατ' ιδίαν: screenline σταθερή με custom διαστάσεις αν δεν θες να πετάξεις το μαυρο ξύλινο πλαίσιο που έχεις. Θα πάει γύρω στα 500 ευρώ και όταν χαλάσει το πανί από οποιοδήποτε λόγο, κάνεις παραγγελία ΜΟΝΟ το πανί με κανά 150-200άρι.
Ασε τα βαψίματα και τα λαμπιρίσματα.-bye-

Υ.Γ. Το πλαίσιο είναι μαύρο αλουμίνιο πλάτους 6.5 πόντους.

Μιχάλης Πικούνης

Established Member
18 June 2006
285
Τασο, θέλω να το δω αλλά δεν ξέρω που να πάω. Αν ξέρεις κάποιο κατάστημα που να πουλάει αυτές τις οθόνες σε παρακαλώ στείλε μου ένα PM με τα στοιχεια του

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
σκρινλαιν και ελλαδα τελος
ταδε εφη αρτζι
τελος
ψαχτε για αλλη
εχει μεινει μια 113 στα 580

μαλλον δεν διαβαζετε τι γραφω
η ξεχνατε
η κανετε οτι δεν βλεπετε

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
Re: Απάντηση: Οθόνη προβολής - Σταθερή!

Quote:
Originally Posted by argi
σκρινλαιν και ελλαδα τελος
ταδε εφη αρτζι
τελος
ψαχτε για αλλη
εχει μεινει μια 113 στα 580

μαλλον δεν διαβαζετε τι γραφω
η ξεχνατε
η κανετε οτι δεν βλεπετε

περιμενεις να καταλαβει καποιος με τον τροπο που τα γραφεις???!!??!
γινε λιγο πιο επεξηγηματικος, γιατι αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι να γραψεις κατι για να μπερδεψεις περισσοτερο!! ταδε εφη... "ΜΟΝΟ" ο ζαρατουστρα , και αυτον τον "Εγραψε" ο Νιτσε οχι ο Αρτζι... κοινως αμα εγραφες βιβλιο θα πηγαινε για μεταφραση....η στα αζητητα .

Φιλικα παντα.