Οθόνη υπολογιστή

Audiomaniac

New member
13 March 2012
39
Θεσσαλονίκη
Γεια σας παιδιά! Επειδή η οθόνη που έχω είπε ποίημα, λέω να πάρω την dell U2312HM. Είναι led e-IPS και διαβάζω πάρα πολύ καλά λόγια. Τι λέτε; Προσωπικά την θέλω για καμία ταινιούλα, σερφάρισμα και ίσως σπάνια κανένα παιχνιδάκι. Η τιμή της είναι πολύ καλή, μόλις 191 !

Νομίζω είναι μια καλή επιλογή. Βέβαια δεν γνωρίζω ακριβώς τον ανταγωνισμό σε αυτή την κατηγορία τιμής, εγώ ενδιαφέρομαι για την 2412Μ που είναι λίγο ακριβότερη γύρω στα 230 και έχω διαβάσει πολλά για αυτήν, πρόκειται για ένα πολύ τίμιο μοντέλο για τα χρήματα που ζητάει. Νομίζω και η 2312ΗΜ ανήκει στην ίδια κατηγορία δηλ. πολύ τίμια για τα χρήματά της.

Και εγώ για την 2412Μ πήγαινα αλλά στην Θεσσαλονίκη την έβρισκα με 250 και ξέφευγε λίγο το πράγμα. Η 2312ΗΜ νομίζω πως θα είναι οκ για αυτά που ζητάω.

Έχω τη U2312HM από τα Χριστούγεννα. Πολύ καλή και απροβλημάτιστη μέχρι στιγμής. Πάντως επειδή δουλεύω εφαρμογές γραφείου πιο πολύ (office κλπ), είναι μικρό το ύψος της για τις δουλειές αυτές. Γενικά τη θεωρώ μικρή. Και για ταινίες. Εκτός αν σκοπεύεις να βλέπεις από τα 80cm με 1m. Κατά τη γνώμη μου προτίμησε μια 27άρα που σε κάθε περίπτωση θα σε καλύψει.

Τι λες μωρέ και εσύ 27άρα; :D Λιγότερο από ένα μέτρο θα είναι η οθόνη σε απόσταση. Το ύψος είναι ένα θέμα και για αυτό σκεφτόμουν 24άρα, αλλά με 190 που κάνει η 23άρα θεωρώ πως θα πάω σε αυτήν

Re: Απάντηση: Οθόνη υπολογιστή

Τι λες μωρέ και εσύ 27άρα; :D

Δε χρειάζεται νομίζω αυτός ο τόνος που χρησιμοποίησες στο γραπτό σου λόγο. Τη γνώμη μου είπα ως χρήστης της συγκεκριμένης οθόνης. Άλλωστε γι' αυτό και εσύ άνοιξες το thread.

από ένα μέτρο θα είναι η οθόνη σε απόσταση.

Αυτό ακριβώς σου είπα και εγώ: ότι αν έχεις απόσταση 80cm με 1m αρκεί η 23άρα.

Χαιρετώ και καλή συνέχεια

Κώστα παρεξήγησες. Αν ήταν αυτστηρός ο τόνος δεν θα έβαζα το emoticon μετά. Απλά μου φάνηκε περίεργο επειδή ήδη η 23άρα μου φαίνεται μεγάλη. Πόσο μάλλον η 27άρα. Το δεύτερο κομμάτι το ανέφερα ενημερωτικά, δεν είπα ότι δεν με κάλυψες. Ίσα ίσα με βοήθησε αυτό που είπες. Φιλικά Παναγιώτης ;)

Σήμερα παρέλαβα την dell u2312hm και είναι πολύ καλή :award:
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας:worshippy:
Να ρωτήσω κάτι όμως. Επειδή δεν περιέχεται στην συσκευασία, λέτε να αξίζει τον κόπο να αγοράσω ένα καλώδιο displayport ή δεν θα έχει διαφορά από το dvi;
Ευχαριστώ...

Δεν θα έχει διαφορά. Το DP απ'ότι έχω καταλάβει είναι απαραίτητο αν θες να χρησιμοποιήσεις το 3D Vision της nvidia, δηλαδή refresh rate 120Hz. Η οθόνη σου είναι 60 Hz οπότε...