Οθόνης το ανάγνωσμα...

woodpecker

Senior Member
20 September 2007
318
Πάλι εδώ...

Όσο το ζιζάνιο μέσα μου συνεχίζει να με τρώει για να πάρω επιτέλους τον Epson tw700, μου έρχονται Flush για την οθόνη.

Πρότερα είχα ένα προβολέα Sony που έβγαζε μια ανάλυση 800χ600 και αυτό είναι το μόνο που θυμάμαι (τον είχα καβαντζώσει από έναν φίλο για κάνα χρόνο). Οι θεάσεις αρχικά γινόντουσαν ως επί το πλείστον στον τοίχο ή άντε και σε κανένα σεντόνι. Ανακάλυψα όμως ότι υπάρχει στην αποθήκη μου οθόνη προβολής από αυτές με το τρίποδο καλή ώρα σαν και αυτήν στο επισυναπτόμενο αρχείο,η οποία έχει διαστάσεις 125 cm x 125 cm, ο λόγος ύπαρξης της όπως ανακάλυψα είναι ότι υπάρχει στην αποθήκη και αρχαίος προβολέας των ταινιών 8mm.

Στο προκείμενο, όταν έβλεπα στην οθόνη η διαφορά από τον τοίχο ήταν σπουδαία, πολύ καλύτερες θεάσεις στην οθόνη προβολής. Αυτό που με προβληματίζει πλέον είναι το μέγεθος της (μικρό) και η καταλληλότητα της..

Ερωτήσεις :
1)Τι μέγεθος εικόνας (16:9) θα παίρνω σε αυτές τις διαστάσεις (καθαρή εικόνα χωρίς τις μαύρες λωρίδες) και αναλογικά με αυτή την απόσταση σε πόση απόσταση θα πρέπει να είμαι σαν θεατής.
2)Είναι κατάλληλη για σύγχρονα προβόλια, παραθέτω ότι είναι λευκή από χοντρό σαν συνθετικό ύφασμα και η επιφάνεια της είναι σαγρέ ματ γυαλιστερή.

A priori ευχαριστώ (Sorry για την λογοδιάρροια):singer:

Attachments

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    2.4 KB · Views: 11