Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Μόνο σαν FTA τον χρησιμοποιώ...και μόνο τον hotbird έχω περασμένω...προτείνεις κάτι άλλο απο την polska?

Αν σου κολλαει με την Polska επειδη εμενα μου κολλαει αλλα εχω πολυ περισσοτερα καναλια τοτε μπορεις να βαλεις την 3.3.06

Καλώς.Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας για την ανταπόκριση σας.Αν κάτι δεν πάιε κλά με την polska θα σας ενημερώσω...
Τα λέμε

Eχει δικιο ο φιλος giannikos η 3.3.06 ειναι σταθερη χρονια

Ετσι φιλε,στην εποχη της αυτη εδινε το κατι παραπανω αλλα παραλληλα ηταν και σταθερη.Η συνεχεια με τις αναβαθμισεις ειναι οτι εδιναν το κατι παραπανω αλλα και κολληματα,δυστηχως.Εφυγαν τα κατι παραπανω και εμειναν μονο τα κολληματα.

Δεν μιλαω για καρτα.Αμα βλεπεις 13*Ε, RAI λιγη ωρα και αλλαξεις με jetix δεν το βλεπεις ενω κανονικα μπορεις.Πρεπει να τον κλεισεις και να τον ξανανοιξεις.Δεν υπαρχει προβλημα με αυτη την αναβαθμιση ομως.Εσυ ποια καρτα θες να παιξεις?

Παιδια εχει κανεις πληροφοριες για τον νεο Yumatu HD ??? Οπως τιμη και δυνατοτητες..

Παιδια εχει κανεις πληροφοριες για τον νεο Yumatu HD ??? Οπως τιμη και δυνατοτητες..

Φιλε διαβασε εδω
http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=806946#post806946
ποστ 41

και απ την αρχη αν θελεις.
Δυστηχως για την ωρα παρουσιαζει αρκετα προβληματα,ακομα και με το cardreader του και στη λειτουργια PVR οποτε αναμενουμε τις διορθωσεις....

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
Φιλε Γιαννικο θα διαβασω απο την αρχη και θα σχηματισω μια γνωμη.
Δυστυχως με τον καθι εχω κ εγω προβλημα με το pvr. Ομως το εχω παρατηρησει μονο σε εγγραφες που πραγματοποιουνται στα καναλια της ακατονομαστης με την επισημη καρτα και iderto module. (Συγνωμη για το οφ τοπικ!!)

Καλημερα,

Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εναν δεκτη ON LIEN LN3030 με τα εξης στοιχεια :

Model id 5119_HOUSE
Hardware Version 5119
Software Version 2.4.27 emu
Loader Version 1.6.0
Last Update 10:28:39 Mar 11 2008
Manufacture (Ετσι το γραφει) ON_LIEN

Στο internet δεν εχω βρει τιποτα για update . Ξερει κανεις τι φρουτο ειναι αυτος και εαν παιρνει καποιο update ?

Ευχαριστω πολυ

Καλημερα,

Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω εναν δεκτη ON LIEN LN3030 με τα εξης στοιχεια :

Model id 5119_HOUSE
Hardware Version 5119
Software Version 2.4.27 emu
Loader Version 1.6.0
Last Update 10:28:39 Mar 11 2008
Manufacture (Ετσι το γραφει) ON_LIEN

Στο internet δεν εχω βρει τιποτα για update . Ξερει κανεις τι φρουτο ειναι αυτος και εαν παιρνει καποιο update ?

Ευχαριστω πολυ

Φιλε μην παιδευεσαι με εγγραφες αλλου.Και εδω φορουμ ειναι και εμεις ξερουμε καλυτερα απο ολους.Οτι θες εδω.