Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

jtag προγραμμα επαναφορας δεκτη opticum 7100 c
στα εντος του αρχειου τεχνικες οδηγιες στα αγγλικα
jTag Opticum 7100C-1CI.rar - 1.69MB

θα ηταν καλο να δημιουργιθουν 2 κατηγοριες για yumatu και κλωνους ωστε να μπορεσουμε
να να διαχωρισουμε τα θεματα
1)αναβαθμισεις και προγραμματα yumatu και κλονων
2)γενικη συζιτιση yumatu και κλονων
αυτο αφορα τους διαχειριστες ωστε να μορεσουμε να τα βρισκουμε ολα ευκολα και να μην ψαχνουμε μεσα σε ενα θεμα
φυσικα αυτο αν ειναι δυνατον και σε αλους δεκτες οπως dreambox ktlp

με την αναβαθμιση 3.4.5 Truman για YUMATU MX SERIES βαζοντας το key για το digi tv χειροκινητα απο το Menu του δεκτη
παρατηρητε το φαινομενο oti δεν υπαρχει το παραμικρο κολλημα ακομα και σε εναλλαγες καναλιων και οση ωρα και να περασει :grandpa:

tested by KAPA7

Καλημέρα,θέλω να κάνω αναβάθμιση σε ΜΧPlus.Από δορυφόρο HOTBIRD δε βρίσκει τίποτα και ο υπολογιστής δεν έχει θύρα rs232.Καμιά ιδέα;

Nεος Opticum X10 Opticum X10p.
Χαρακτηριστικα,κτλ. προσεχως.

Attachments

• 11f.gif
    11f.gif
    19.2 KB · Views: 29
  • 12f.jpeg.gif
    12f.jpeg.gif
    28.7 KB · Views: 25
ασχημα τα νεα για τον αθανατο yumatu mx series καθοτι οι πληροφοριες λενε οτι θα σταματησει η
υποστιρηξη
ειναι οτι ποιο ασχημο νεο εχω διαβασει τις τελευτεες μερες και ελπιζω να μην ειναι αληθινο
να σας θυμισω τις μερες των Ισπανων των Γαλλων των Γερμανων και χιλια δυο αλλα πακετα που
θαυμασαμε και παρολες τις αναβαθμισεις και κλαδια που δεχτικε ο δεκτης εδωσε φως σε ολους μας
με πολυ λιγα χρηματα και χωρις περιτες συνδρομες
η υποστιριξη θα συνεχιστει προς το παρον μονο απο keys και ελπιζουμε ολοι αυτα να ειναι διαδοσεις:bigcry::bigcry:

Re: Απάντηση: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

η ελλαδα ακομα δεν ειπε το ΟΧΙ-bye-

Καπου διαβασα οτι θελετε να αγορασετε το προγραμμα των αναβαθμισεων που και καλα ειχατε απο χρονια αλλα σας αρνηθηκαν.-bye-
Λιγοι τα χουν αυτα.Γεια σου George.

μα γιατι λες μαλακιες βραδιατικα,ποιος ηθελε να το αγορασει?που και καλα το ειχανε?

Λαθος θα κανω.Θα τα 'χω μπερδεψει μαλλον.Ενας φιλος, ο George μου το 'πε για καποιους απο Ελλαδα.Αλλοι θα ηταν.

πες μας και μας απο ελλαδα πια ατομα ηταν?διοτι αυτο που λες δεν στεκει γιατι το προγραμα υπαρχει ελευθερο αν το ψαξεις θα το βρεις , moderator john78 και teomad νομιζω αυτh πρεπει να το ειχαν στο yumatu.gr αν θυμαμαι και εγω καλα

πες μας και μας απο ελλαδα πια ατομα ηταν?διοτι αυτο που λες δεν στεκει γιατι το προγραμα υπαρχει ελευθερο αν το ψαξεις θα το βρεις , moderator john78 και teomad νομιζω αυτh πρεπει να το ειχαν στο yumatu.gr αν θυμαμαι και εγω καλα

Με john78 γραφω εγω αλλα δεν ειπα οτι το εχω.Τωρα πως ειναι ελευθερο και στο παραπανω λινκ το ζητατε ? Μπερδεμενα μας τα λες.