Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

ναι αυτο με συνχωρεις ειμαι λιγο ανορθογραφος που θα παει θα μαθω και εγω μια μερα:flipout:
υπομονετικος με τις ερωτησεις μας(junior) να εισαι,ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια.thanxx και παλι

Δεν το πιστεύω αυτό που δραματίζετε στην ενότητα αυτήν.
Αν είναι δυνατόν τόσες μέρες να μην μπορεί ο φίλος να κάνει αναβάθμιση του δεκτη.
Τα έχουμε γράψει τόσο αναλυτικά βήμα βήμα ακόμα και την ποιο μικρή λεπτομέρεια έχουμε ανάλυση.
Το λοιπόν teomad πρέπει να αφήσουμε τον φίλο Αντρέα πλέον να προχώρηση μονός του,και τότε είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει εδώ και 3 σελίδες έχουμε να κάνουμε με αναβάθμιση δέκτη.
Τα παραπάνω που λέω μην τα παρεξηγείτε απλά καμία φορά είναι ο τρόπος γραφής τέτοιος,καθότι ανορθόγραφος και τσοπάνης που είμαι παρεξηγούμε.:ciao:

φιλε teomad δεν ξερο τη φελει να πει ο doctor η αναβαφμιση δεν μπενει και την διαδηκασια την εκανα 1000 φορες.(θα; το αφησο οπος ειναι, εφχαρηστο παντος για την βοηθεια που δοσατε).Και γιατην ορθογραφεια συγνομη(δεν γενηφηκα ελλαδα αλλα στο εξοτερηκο και τορα μενο κυπρο).

Οταν το αναβω για να γινει η αναβαθμιση πρωτα μου βγαζει παυλες(-----) και μετα τεσσερα μηδενικα(0000) και στο τελος στο καναλη που εμινε, μετα γραφει στο προγραμα conect failed.

Αν είσαι τυχερός πέρασε μια αναβάθμιση,αλλιώς πας για πυκνωτές,αν δεν μπορείς να τους κάνεις αλλαγή μονός σου σε συμβουλεύω να πας σε ένα μαγαζί για σέρβις.
Αν πάλι πιάνουν τα χεριά σου πες μου να σου δώσω οδηγίες.

Λες να είναι πυκνωτές ?
Ο φίλος πράγματι λέει ότι έχει αυξομιοσεις σήματος όταν είναι ήδη μέσα στο menu Του δέκτη αιτία πυκνωτών καμιά φορά
Οι πυκνωτές γιατί να σταματάνε την διαδικασία της αναβάθμισης ?έχει πολλά ερωτηματικά η υπόθεση:call2:

Γεια σας. Πηγα αλαξα τον πυκνωτη στον Οpticum και πρεπει να ναι ενταξη τωρα. Εσυ τωρα ποια αναβαθμιση λες να δοκιμασω πρωτα για να μην μπλοκαρει οπως το προηγουμενο.

Τι γινεται ρε παιδια θα μου απαντησει κανενας.

τα στοιχεια που εχεις δωσει φιλε ειναι απο ΜΧ SERIES
αναβαθμιση στον ξαναλεω ειναι μια απο αυτες που σου εδωσα εαν δεν μπορεις πηγαινε σε καποιο τεχνικο ειναι απλα τα πραγματα

ο δεκτης σου εχει περασμενη αναβαθμιση με loader 1.07
o loader αυτος ειναι μονο για mxseries και κλωνους

εγω κοιταω τι εχει περασμενο μεσα τωρα αν δεν μπορεις εσυ δεν φταιω εγω λυπαμαι

Παιδια σας ευχαρισω παρα πολλη το Οpticum καταφερα να το αναβαθμισω και πετηχε το POLSKA-SW3.4.09-KEY-CARD-UPGRADE. Δουλευη μια χαρα προς το παρων. Το Οpticum μου δεν δεχεται καρτες αλλα εγω εχω card slot για δεκτες μηπος μπορω να το συνδεσω στο HS1 για να δουλευη η καρτα μου. Παλλη σας ευχαριστω για ολλη την βοηθια σας που μου προσφεραται.

Εβαλα το card slot απο το WISE GA-2010 στο Οpticum και βαζω την original καρτα irdeto και δεν την διαβαζει και γραφει unkown. Μηπος η card slot δεν τεριαζει σαυτο τον δεκτη(Οpticum). Μηπος υπαρχει καμια λυση.

το γεγονος οτι καταφερες να βαλεις ενα Reader αλλο στην πλακετα ειναι πολυ σπουδαιο απο μονο του σαν γεγονος
δυσκολα βρισκεις τετοια θεματα στο δυκτιο και τωρα με αυτο το Post με συναρπαζεις η γενικα θα με τρελανεις:rofl: γιατι μου εκανε εντυπωση το θεμα με την αναβαθμιση που ειχες μπλεξει
λοιπον το γεγονος και μονο οτι σου γραφει unknown αν και δεν εχω ασχοληθει ποτε με πατεντες και τετοια συμαινει οτι δινει σημα και λειτουργει ασχετος αν δεν δουλευει την καρτα
για δοκιμασε μια αλλη καρτα να δεις την παιζει η δανισου ?

Απάντηση: Re: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Εβαλα το card slot απο το WISE GA-2010 στο Οpticum και βαζω την original καρτα irdeto και δεν την διαβαζει και γραφει unkown. Μηπος η card slot δεν τεριαζει σαυτο τον δεκτη(Οpticum). Μηπος υπαρχει καμια λυση.
πατα 9339 πανε στο ch και πατα x-crypt