Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

φιλε teomad καταλαβαινω την διαδικασια αλλα επιλογη upload up δεν υπαρχει εκτος αν εννοεις την upload app δηλ application?
κατα την διαρκεια της αναβαθμισης οποιαδηποτε καρτα εχω μεσα στον δεκτη την βγαζω και την ξαναβαζω μετα την αναβαθμιση η την αφηνω μεσα?

ουτε για αστειο μεσα δεν την αφηνεις
thanxxx.επισης η truman 2.4.64 που μου εδωσες ειναι η πιο προσφατη η εχει βγει πιο νεα αναβαθμιση?και επισης εχω βρει απο το site της opticum ενα αρχειο με το ονομα softcam.key με σημερινη ημερομηνια μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι και ποιος ο ρολος του?

Θα παρακαλούσα πολύ τα μέλη στο yumatu section να έχουν οπωσδήποτε στην υπογραφή τους τον δέκτη που διαθέτουν όπως και εγώ ο ίδιος έχω κάνει
Επίσης όταν κάνουν κάποια ερώτηση να αναφαιρουν για ποιο δέκτη μιλάνε για να μην υπάρξει πρόβλημα με αναβάθμιση κτλπ
Ερωτήσεις για soft cam cardsharping kelp απαγορεύονται από τους κανόνες του forum διότι to soft cam είναι μια μέθοδος για να δεις φως σε διάφορα κανάλια οπού σαφώς απαγορεύονται τέτοια θέματα

Απάντηση: Re: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Ερωτήσεις για soft cam cardsharping kelp απαγορεύονται από τους κανόνες του forum διότι to soft cam είναι μια μέθοδος για να δεις φως σε διάφορα κανάλια οπού σαφώς απαγορεύονται τέτοια θέματα
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σε όσα λες.
Παιδιά ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ενότητα αυτή καθαρή,και να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τον συντονιστή τις κατηγορίας αυτής.

Re: Απάντηση: Re: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σε όσα λες.
Παιδιά ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ενότητα αυτή καθαρή,και να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τον συντονιστή τις κατηγορίας αυτής.

ναι πραγματι ειναι δυσκολη κατηγορια και συμφονω απολυτος
γενικα για εμενα σημασια εχει η συμμετοχη και τιποτα αλλο

Re: Απάντηση: Re: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

ναι πραγματι ειναι δυσκολη κατηγορια και συμφονω απολυτος
γενικα για εμενα σημασια εχει η συμμετοχη και τιποτα αλλο
ζητω συγνωμη teomad kai doctor δεν θα επαναληφθει απλα σαν αρχαριος δεν ξερω τι ηταν το συγκεκριμενο πραγμα και ηθελα να μαθω,καλα κανετε και το επισημενετε.

Θα παρακαλούσα πολύ τα μέλη στο yumatu section να έχουν οπωσδήποτε στην υπογραφή τους τον δέκτη που διαθέτουν όπως και εγώ ο ίδιος έχω κάνει
Επίσης όταν κάνουν κάποια ερώτηση να αναφαιρουν για ποιο δέκτη μιλάνε για να μην υπάρξει πρόβλημα με αναβάθμιση κτλπ
οσο αφορα το θεμα της αναβαθμισης μιλαω για τον δεκτη v-tech z950 κλωνος sapphire 5119 η truman 2.4.64 ειναι η πιο προσφατη γιαυτον τον δεκτη?

πος μπορω να κανο να διαβαζει την καρτα ηρδετο μηπος θελει καμια κοδικοποιηση η κατη αλλο.εσυ τηλες

οσο αφορα το θεμα της αναβαθμισης μιλαω για τον δεκτη v-tech z950 κλωνος sapphire 5119 η truman 2.4.64 ειναι η πιο προσφατη γιαυτον τον δεκτη?
φιλε teomad, με την truman 2.4.64 που περασα στον δεκτη μου μου βγαζει καθε 5sec στην οθονη card inserted irdeto γιατι λες να το κανει αυτο?σημειωνω οτι διαβαζει κανονικοτατα την νιαου νιαου χωρις προβληματα απλα μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα αυτο.

φιλε teomad, με την truman 2.4.64 που περασα στον δεκτη μου μου βγαζει καθε 5sec στην οθονη card inserted irdeto γιατι λες να το κανει αυτο?σημειωνω οτι διαβαζει κανονικοτατα την νιαου νιαου χωρις προβληματα απλα μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα αυτο.

Η καλυτερη για αναγνωση καρτων ειναι η 2.4.51 η' η 2.4.53 αν θυμαμαι καλα.

το kard reader ειναι αλλου δεκτη απλος εκεινος φελη jtag και εβγαλα και εβαλα στο αλλο δεκτη .γινετε αυτο που εκανα.μπορει και να μην το αναγνοριζει.μπορο με κανεν τροπο να το κανο να δουλεψι τη λετε ωπαιδια?

υπαρχει καποια αλλη να μου προτεινεις?

υπαρχει καποια αλλη να μου προτεινεις?

Βαλε αυτες απο αυτες που λεει ο john 78 τον ειχε τον δεκτη και ειναι τεσταρισμενες με πολυ καλη συμπεριφορα απο οτι θυμαμαι
αν δεν τις βρισκεις θα τις ανεβασουμε κι αυτες:ernaehrung004:

Βαλε αυτες απο αυτες που λεει ο john 78 τον ειχε τον δεκτη και ειναι τεσταρισμενες με πολυ καλη συμπεριφορα απο οτι θυμαμαι
αν δεν τις βρισκεις θα τις ανεβασουμε κι αυτες:ernaehrung004:
φιλε teomad,ψαχνω απο χτες και το μονο που βρηκα ειναι η globo_ 5119_ cool_emu_ 128_ 2.4.63_all, αν μπορεις ανεβασε και τις αλλες εκτος αν αυτη που βρηκα ειναι δοκιμασμενη και συμφωνεις να την χρησιμοποιησω?