Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

doctor και teomad εχω εναν yumatu στο δωματιο μου και εναν αλλον δεκτη στο σαλονι μπορει να γινει διαμοιρασμος της καρτας μου (νοβα)μεταηυ των δυο?

Re: Απάντηση: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Ναι,αλλα θα φαμε ξυλο απο τον αλεξ,οποτε το θεμα αυτο αστο.
καταλαβαινω τι λες αν και γω μιλαω για εντος οικιας διαμοιρασμο.ΝΟΜΙΜΟ απο οτι ξερω.τελος παντων εγω ηθελα να ξερω αν αυτο μπορει να γινει αναμεσα σε δυο ξενους δεκτες η και οι δυο πρεπει να ειναι yumatu? δεν σου ζηταω το πως γινεται,ενα ναι η ενα οχι αυτο.

Παιδια θα μου ανεβαση κανενας την αναβαθμιση γιατι δεν τη βρισκω στο ιντερνετ.

model id truman_5119_house
hardware vercion 5119
software vercion 2.4.02 emu
loader vercion 1.6.0
lotest update 10:50:00 sep 09 2007
manufacture truman

-----------no comments------------
teomad,υπαρχει καποιος τροπος να επικοινωνησω εκτος forum μαζι σου ,πχ email?για θεματα που δεν μπορουμε να τα πουμε εδω μεσα?

Παιδιά το γραφώ και στην υπογραφή μου μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση δεν διατηρώ mail ούτε αλληλογραφία
Όλες οι ερωτήσεις ανήκουν στα forum
Δουλέψετε και εσείς και συνισφαιρετε δεν έχω δει κανέναν σας βοηθήσει με το να κάνει ένα ωραίο άρθρο για τον δέκτη που έχει οποίος και αν είναι αυτός γενικά να προσφέρει στην παρούσα ενότητα
Μόνο ο γιατρός έχει δώσει απλόχερα την βοήθεια του
μην τα θελουμε ολα ετοιμα

Παιδιά το γραφώ και στην υπογραφή μου μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση δεν διατηρώ mail ούτε αλληλογραφία
Όλες οι ερωτήσεις ανήκουν στα forum
Δουλέψετε και εσείς και συνισφαιρετε δεν έχω δει κανέναν σας βοηθήσει με το να κάνει ένα ωραίο άρθρο για τον δέκτη που έχει οποίος και αν είναι αυτός γενικά να προσφέρει στην παρούσα ενότητα
Μόνο ο γιατρός έχει δώσει απλόχερα την βοήθεια του
μην τα θελουμε ολα ετοιμα
συμφωνω με αυτα που λες και εχεις δικιο αλλα ως νεα μελη δεν εχουμε και τις καταλληλες γνωσεις κυριως για τα θεματα που αφορουν τους yumatu γιαυτο χρειαζονται και οι ερωτησεις.thanxx παντως

Re: Απάντηση: Re: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Δηλαδή;

δουλεψα πειραματικα το πρωτοκολο newcamd στον δεκτη και οπως ειδες ανεβασα τις εντυπωσεις μου

Re: Απάντηση: Re: Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

δουλεψα πειραματικα το πρωτοκολο newcamd στον δεκτη και οπως ειδες ανεβασα τις εντυπωσεις μου

Εγω θα ελεγα και εις ανωτερα. :SFGSFGSF:

ελα ντε βρε παιδι μου εκανα και εγω μια κακη πραξη στην ζωη μου
ελπιζω να συνχορεθω