Ότι γράψεις στο iBooks ανήκει στην Apple?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ότι γράψεις στο iBooks ανήκει στην Apple?

Για δωσε μας μας τα νουμερα...
Τα πιο απιστευτα εχουμε διαβασει σε αυτο το νημα.

Σου φαίνονται απίστευτα επειδή προφανώς δεν ενημερώνεσαι επαρκώς..
Σου φαίνεται τόσο περίεργο ότι μετά την επιτυχία του ipod γέμισε η αγορα συσκευές mp3 players και όλοι, ακόμα και η μανα μου, παίζουν σε mp3;
Χρειαζεσαι απόδειξη για την επιτυχία του itunes store, που μονο του τζιραρε last year όσο όλη η Yahoo?
Αν θες νούμερα, διάβασε το προηγούμενο link μου για να ζαλιστείς.
Για τα αλλα υπάρχει και το google...

Ενδυνάμωσε τα οικονομικά της μουσικής βιομηχανίας… Δε ξέρω γιατί χρειαζόταν σώσιμο
Αλλά και να είχε καταρρεύσει η βιομηχανία…
Ακόμα θα είχαμε μουσική, ακόμα θα ακούγαμε και θα τραγουδάγαμε και θα έστηναν ροκ γκρουπάκια τα δεκαεξάχρονα.

Και με μια μπαλαλάικα, μουσική θα είχαμε. Εγω μίλησα για την μουσική βιομηχανία που τότε είχε φάει μεγάλη φάπα από το παράνομο downloading μουσικής και ήταν στα πρόθυρα καταρευσης, γιαυτο και κατεβασαν τα βρακιά τους στην apple και το itunes store..

Κοιτα, μπορεί εσύ να λες τα παραπάνω ειρωνικά, η ουσία όμως είναι πως η μουσική βιομηχανία σώθηκε με το itunes store κάτι που οι ίδιοι το αναγνωρίζουν (θυμίζω την μετά θάνατον βράβευση του Jobs με grammy). Και επίσης είναι γεγονός, πως με την apple μπροστάρη, μεταμορφώθηκε η βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας και δημιουργήθηκε νέο segment αγορας με τα tablets. Μαλιστα, το τελευταίο τετράμηνο, η αγορά των tablet είναι μεγαλύτερη από ολόκληρο το desktop PC market!
http://techcrunch.com/2012/01/24/boom-boom-boom-boom-boom-boom/

Δε χρειάζεται να με πείσεις για το iPad,
(Έχω παλιά ταμπλέτα βεβαία, και περιμένω για κάτι πιο γρήγορο και συμβατό πριν πάρω νέα, λ.χ. η παλιά x86 ταμπλέτα μου όταν χρειάστηκε φορτώθηκε με τρελλό επαγγελματικό software)
Για το iPad συμφωνώ ότι είναι κορυφή για αυτά που κάνει – άλλωστε και να διαφωνώ, όπως έχω πει περισσότερο εμπιστεύομαι την άποψη της ανιψιάς μου που δε πάει σχολείο και παίζει με την ταμπλέτα.

Αλλά είπαμε τα νέα ‛δωρεάν’ μοντέλα παροχής εφαρμογών… δε μπορώ να τα χωνέψω. Ούτε μου κάθετε καλά αυτή η λύση για εκπαίδευση κ.ο.κ. λόγο ασυμβατότητας και κόστους εξοπλισμού.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ότι γράψεις στο iBooks ανήκει στην Appl

Σου φαίνονται απίστευτα επειδή προφανώς δεν ενημερώνεσαι επαρκώς..
Σου φαίνεται τόσο περίεργο ότι μετά την επιτυχία του ipod γέμισε η αγορα συσκευές mp3 players και όλοι, ακόμα και η μανα μου, παίζουν σε mp3;
Χρειαζεσαι απόδειξη για την επιτυχία του itunes store, που μονο του τζιραρε last year όσο όλη η Yahoo?
Αν θες νούμερα, διάβασε το προηγούμενο link μου για να ζαλιστείς.
Για τα αλλα υπάρχει και το google...

I sense the "fail" is strong in you my young padawan ... :p

Και με μια μπαλαλάικα, μουσική θα είχαμε. Εγω μίλησα για την μουσική βιομηχανία που τότε είχε φάει μεγάλη φάπα από το παράνομο downloading μουσικής και ήταν στα πρόθυρα καταρευσης, γιαυτο και κατεβασαν τα βρακιά τους στην apple και το itunes store..

Οκ η μουσική βιομηχανία μπορεί να τους ευχαριστεί, γιατί τους γεμίζουν τις τσέπες.
H Μουσική υπήρχε και πριν τη βιομηχανοποίηση της...

Δε χρειάζεται να με πείσεις για το iPad,
(Έχω παλιά ταμπλέτα βεβαία, και περιμένω για κάτι πιο γρήγορο και συμβατό πριν πάρω νέα, λ.χ. η παλιά x86 ταμπλέτα μου όταν χρειάστηκε φορτώθηκε με τρελλό επαγγελματικό software)
Για το iPad συμφωνώ ότι είναι κορυφή για αυτά που κάνει – άλλωστε και να διαφωνώ, όπως έχω πει περισσότερο εμπιστεύομαι την άποψη της ανιψιάς μου που δε πάει σχολείο και παίζει με την ταμπλέτα.

Αλλά είπαμε τα νέα ‛δωρεάν’ μοντέλα παροχής εφαρμογών… δε μπορώ να τα χωνέψω. Ούτε μου κάθετε καλά αυτή η λύση για εκπαίδευση κ.ο.κ. λόγο ασυμβατότητας και κόστους εξοπλισμού.

Κοιτα, market opportunity είδε η apple και χτύπησε την πορτα. Προσωπικα, εάν έχει καλο αποτέλεσμα, θα μου άρεσε λόγω απλότητας & σταθερότητας. Δηλ. από το να έχει ενα υπολογιστή με windows κάθε μαθητής, καλύτερα ένα ipad με interactive ibooks αντί παλαιολιθικών βιβλίων. Το κόστος, έτσι και αλλιώς υπάρχει, είτε για pc είτε για tablet. Φυσικα, κάθε ένας μας έχει την (σεβαστη) άποψη του επί του θέματος..

Οκ η μουσική βιομηχανία μπορεί να τους ευχαριστεί, γιατί τους γεμίζουν τις τσέπες.
H Μουσική υπήρχε και πριν τη βιομηχανοποίηση της...

Μαζι σου, την μουσική βιομηχανία έσωσε, όχι την μουσική!

Κοιτα, market opportunity είδε η apple και χτύπησε την πορτα. Προσωπικα, εάν έχει καλο αποτέλεσμα, θα μου άρεσε λόγω απλότητας & σταθερότητας. Δηλ. από το να έχει ενα υπολογιστή με windows κάθε μαθητής, καλύτερα ένα ipad με interactive ibooks αντί παλαιολιθικών βιβλίων. Το κόστος, έτσι και αλλιώς υπάρχει, είτε για pc είτε για tablet. Φυσικα, κάθε ένας μας έχει την (σεβαστη) άποψη του επί του θέματος..

Μανία με αυτά τα windows… Είπε κανείς από τους συνομιλητές εδώ, ότι ήθελε μόνο windows?

Αλλά το είπα παραπάνω, η Apple δε θα έδινε dual-boot option ούτε για το Pod ούτε για το Pad :7SFGSFG:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ότι γράψεις στο iBooks ανήκει στην Apple?

Καλα μας δουλευεις προφανως!!!!

Ποια συλλογικοτητα... για εταιρειες μιλαμε.

Το bluray νομιζεις οτι επικρατησε απο συλλογικοτητα ?
Πολεμος μεταξυ βιομηχανιων εγινε Sony vs Toshiba , κι επικρατησε ο πιο δυνατος.

Ζουμε σε αλλο πλανητη ?

Κι οταν η συλλογικοτητα σε κανει αναπηρο... φτανουμε στα χαλια του σημερα... που για να παρουμε μια αποφαση τη συζηταμε μεχρι να ψοφησει.

Όταν τα πρότυπα καταντούν αναχρονιστικά, τα αλλάζουν. Κι αυτό συμβαίνει και με το παράδειγμα που ανέφερες πριν. Αλλά δεν τα αλλάζουν επειδή/όποτε το θέλει μία Apple, μία IBM, μία Sony. Είναι συλλογική η απόφαση...

Μανία με αυτά τα windows… Είπε κανείς από τους συνομιλητές εδώ, ότι ήθελε μόνο windows?

Αλλά το είπα παραπάνω, η Apple δε θα έδινε dual-boot option ούτε για το Pod ούτε για το Pad :7SFGSFG:

Καλά το σκέπτομαι στο σχολείο
Τα παιδία να θέλουν να πουλήσουν το ημερολόγιο της χρονιάς για iPad (αντί του paper ημερολογίου)
Και να σου χρεώνει η Apple / MS / Whoever 30%

:D

Καλα μας δουλευεις προφανως!!!!

Ποια συλλογικοτητα... για εταιρειες μιλαμε.

Το bluray νομιζεις οτι επικρατησε απο συλλογικοτητα ?
Πολεμος μεταξυ βιομηχανιων εγινε Sony vs Toshiba , κι επικρατησε ο πιο δυνατος.

Ζουμε σε αλλο πλανητη ?

Κι οταν η συλλογικοτητα σε κανει αναπηρο... φτανουμε στα χαλια του σημερα... που για να παρουμε μια αποφαση τη συζηταμε μεχρι να ψοφησει.

Bah, ναι και αυτό συλλογικό πρότυπο είναι. Είναι και νέα τεχνολογία όμως, και όταν βγαίνει μία νέα τεχνολογία μπορεί να χρειαστεί να παλέψει με αντιπάλους για να επικρατήσει. Όταν έχει διαδοθεί όμως ένα πρότυπο δεν αλλάζει εύκολα (για πήγαινε να προωθήσεις ένα διαφορετικό DVD, να δούμε πόσο εύκολο είναι).

Είμαι περίεργος τι υποστηρίζεις τελικά, το χάος; Το να βγάζει ο καθένας ό,τι γουστάρει, να το υποστηρίζει για όσο διάστημα τον συμφέρει (ή μέχρι να κλείσει ως επιχείρηση) και μετά τον πούλο στους χρήστες; Έχει συμβεί και αυτό πολλές φορές εξάλλου...

Re: Απάντηση: Ότι γράψεις στο iBooks ανήκει στην Apple?

Οπως παντα , κι εσυ εισαι στο ασπρο - μαυρο.
Δεν ειπα να μην υπαρχουν προτυπα, ουτε υποστηριζω το χαος!

Απλα, καποιες φορες, καποιος πρεπει να "ταβηξει μπροστα" με οποιοδηποτε κοστος.
Ετσι πηγε μπροστα η Apple και ετσι παει μπροστα γενικα ο ανθρωπος.

Παει κοντρα σ αυτα που θελουν οι πολλοι... και το πληρωνει φυσικα αν αποτυχει.

Bah, ναι και αυτό συλλογικό πρότυπο είναι. Είναι και νέα τεχνολογία όμως, και όταν βγαίνει μία νέα τεχνολογία μπορεί να χρειαστεί να παλέψει με αντιπάλους για να επικρατήσει. Όταν έχει διαδοθεί όμως ένα πρότυπο δεν αλλάζει εύκολα (για πήγαινε να προωθήσεις ένα διαφορετικό DVD, να δούμε πόσο εύκολο είναι).

Είμαι περίεργος τι υποστηρίζεις τελικά, το χάος; Το να βγάζει ο καθένας ό,τι γουστάρει, να το υποστηρίζει για όσο διάστημα τον συμφέρει (ή μέχρι να κλείσει ως επιχείρηση) και μετά τον πούλο στους χρήστες; Έχει συμβεί και αυτό πολλές φορές εξάλλου...

Ας δημιουργήσει (εφεύρει) τότε κάποια στιγμή και κάτι απολύτως δικό της, με δικό της σχέδιο και έμπνευση. Γιατί ό,τι φτιάχνει ως τώρα βασίζεται σε προϋπάρχουσα εργασία, που τις περισσότερες φορές βρίσκεται ήδη στην αγορά. Ασχέτως ότι η Apple μπορεί και επαναπροσδιορίζει κάποιες από αυτές τις τεχνολογίες προς το καλύτερο, ομορφότερο ή/και πιο εύχρηστο...

Δεν μ ενδιαφερει τι κανει, αρκει να μου δινει εργαλεια που με βοηθουν και μηχανηματα που μ ευχαριστουν.

Αυτο ξερει να κανει , και το κανει καλα.
Εταιρεια ειναι , παιρνει τα ρισκα της, οπως κι εμεις σαν καταναλωτες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ότι γράψεις στο iBooks ανήκει στην Apple?

Σε αριθμούς συσκευών, χρηστών και διάδοσης στον κόσμο, το mp3 απογειώθηκε με το ipod. Αυτο λένε τα νούμερα.
Το σχολιο μου αναφεροταν στο σχολιο σου περι iTunes (βλ. quote), που ηρθε 2 χρονια αργότερα και οχι στο iPod

Ναι βρε παιδι μου, σύμφωνοι και εγώ το έγραψα αυτό.. Το μπαμ έγινε όταν κυκλοφορησαν τα itunes + ipod και ειδικά όταν το έβγαλε σε έκδοση για windows..