OTINANAI (2012) 1080p WEB-DL H.264 μπλα μπλα...

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Ήθελα να ρωτήσω... αυτές οι releases που ΤΥΓΧΑΝΕΙ και συναντώ τελευταία WEB-DL τί είναι?
Γιατί παρόλο που αναγράφουν 1080p, το μέγεθός τους είναι μεταξύ 3.5-4.5Gb...

Τί χάνω από την εξίσωση?

Web DL, αν δεν κανω λάθος, ειναι αρχειακια ταινιων ή σίριαλ κατεβασμενα/υφαρπαγμενα απο το itunes store και εχουν συνήθως καλύτερη εικονα απο ματροσκες αφου η παραγωγη τους ειναι επίσημη..

Web DL, αν δεν κανω λάθος, ειναι αρχειακια ταινιων ή σίριαλ κατεβασμενα/υφαρπαγμενα απο το itunes store και εχουν συνήθως καλύτερη εικονα απο ματροσκες αφου η παραγωγη τους ειναι επίσημη..

Όταν λες καλύτερη εικόνα από ματρόσκες, εννοείς, φαντάζομαι Τάκη, από ματρόσκες του ίδιου μεγέθους. Διότι μια 1080άρα ταινία στα 3,5 γίγα να πάει δίπλα στην ίδια που παίζει στα 15, δεν νομίζω...

Re: Απάντηση: OTINANAI (2012) 1080p WEB-DL H.264 μπλα μπλα...

+1

Κι επίσης τα WEB έχουν "καθαρή" οθόνη... Ούτε σήματα σταθμού ούτε τρεϊλεράκια ούτε τίποτε...
Μιλάω για σειρές, όχι για ταινίες.

(Το DL νομίζω είναι Dual language)

Last edited:
Όταν λες καλύτερη εικόνα από ματρόσκες, εννοείς, φαντάζομαι Τάκη, από ματρόσκες του ίδιου μεγέθους. Διότι μια 1080άρα ταινία στα 3,5 γίγα να πάει δίπλα στην ίδια που παίζει στα 15, δεν νομίζω...

Ναι, προφανώς..
Αναφορικα με την ποιότητα εικόνας, οι παρατηρησεις ειναι εμπειρικες (if you catch my drift) :p

Άρα προτιμώνται σε σειράς αλλά ουχί σε ταινίας....

Σας μερσώ κύριοι!!!

Σε σειρες ειναι καλυτερες απο τα scene releases (τυπου dimension) και βεβαια δεν εχουν τα ενοχλητικα logo των καναλιων. Σε ταινιες η εικονα ειναι πολυ χειροτερη απο τα blu ray rips mkv, ακομη και απο τα scene releases.

Και η πιο κρίσιμη ερώτηση σε νόμιμα πάντα πλαίσια
κι εφόσον το μέγεθος είναι σχεδόν το ίδιο...

BD Rip στα 720p ή WEB-DL στα 1080p?

Last edited:

Και η πιο κρίσιμη ερώτηση σε νόμιμα πάντα πλαίσια
κι εφόσον το μέγεθος είναι σχεδόν το ίδιο...

BD Rip στα 720p ή WEB-DL στα 1080p?

i'll take the 1st one for my 40 inch tv ;)

Εγω πάλι θα ήθελα να δω χαρακτηριστικά των δυο αρχείων πρώτα... Και screen shots... Αν και μάλλον το 720ρι θα είναι καλύτερο βάσει μέχρι τώρα εμπειριών....

Δεν υπάρχει καμιά διαφορά σε ποιότητα μεταξύ 1080p και 720p web-dl. Για όποιον δε θελει να χαλάει άσκοπα χώρο.

+1

Κι επίσης τα WEB έχουν "καθαρή" οθόνη... Ούτε σήματα σταθμού ούτε τρεϊλεράκια ούτε τίποτε...
Μιλάω για σειρές, όχι για ταινίες.

(Το DL νομίζω είναι Dual language)
Δεν έχω δει ποτέ Web-DL με δύο γλώσσες. Το DL σημαίνει DownLoad(ed)

Άρα προτιμώνται σε σειράς αλλά ουχί σε ταινίας....

Σας μερσώ κύριοι!!!

Τελευταία όμως εμφανίζονται σε 720p Web-DL ταινίες που δεν υπάρχουν σε BD. Είδα το The Haunting του 1969 και είχε αρκετά καλή εικόνα.Μέχρι\αν βγουν, κανονικά οι ταiνίες σε BD, είναι καλή εναλλακτική.