Web DL, αν δεν κανω λάθος, ειναι αρχειακια ταινιων ή σίριαλ κατεβασμενα/υφαρπαγμενα απο το itunes store και εχουν συνήθως καλύτερη εικονα απο ματροσκες αφου η παραγωγη τους ειναι επίσημη..
Web DL, αν δεν κανω λάθος, ειναι αρχειακια ταινιων ή σίριαλ κατεβασμενα/υφαρπαγμενα απο το itunes store και εχουν συνήθως καλύτερη εικονα απο ματροσκες αφου η παραγωγη τους ειναι επίσημη..
Όταν λες καλύτερη εικόνα από ματρόσκες, εννοείς, φαντάζομαι Τάκη, από ματρόσκες του ίδιου μεγέθους. Διότι μια 1080άρα ταινία στα 3,5 γίγα να πάει δίπλα στην ίδια που παίζει στα 15, δεν νομίζω...
Ναι, προφανώς..
Αναφορικα με την ποιότητα εικόνας, οι παρατηρησεις ειναι εμπειρικες (if you catch my drift)![]()
Και η πιο κρίσιμη ερώτηση σε νόμιμα πάντα πλαίσια
κι εφόσον το μέγεθος είναι σχεδόν το ίδιο...
BD Rip στα 720p ή WEB-DL στα 1080p?
Δεν έχω δει ποτέ Web-DL με δύο γλώσσες. Το DL σημαίνει DownLoad(ed)Κι επίσης τα WEB έχουν "καθαρή" οθόνη... Ούτε σήματα σταθμού ούτε τρεϊλεράκια ούτε τίποτε...
Μιλάω για σειρές, όχι για ταινίες.
(Το DL νομίζω είναι Dual language)
Άρα προτιμώνται σε σειράς αλλά ουχί σε ταινίας....
Σας μερσώ κύριοι!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.