Ottmar Liebert - Επείγον

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,258
Αθήνα
Ρε παιδιά, τι εθνικότητας είναι ο κυριούλης;
Έστειλα κάποιον να μου παρει ένα CD στο Media Markt και ρωτάνε την εθνικότητα γιατί-λέει-τα έχουν αρχειοθετημένα κατά εθνικότητα. :confused:

Ρε παιδιά, τι εθνικότητας είναι ο κυριούλης;
Έστειλα κάποιον να μου παρει ένα CD στο Media Markt και ρωτάνε την εθνικότητα γιατί-λέει-τα έχουν αρχειοθετημένα κατά εθνικότητα. :confused:

Γερμανός, από την Κολωνία, ο πατέρας του Γερμανοκινεζκής καταγωγής..

ναι αλλα η μητερα του ειναι Ουγγαρεζα .....

.

Στέλιο, στην database του Media Markt τους έχουν καταχωρημένους με το όνομα και την εθνικότητα του πατέρα. Η μητέρα δεν μετράει. -bye-

Στέλιο είναι Pre-course που άρχισα τώρα το καλοκαίρι....
Το Χειμώνα σκέφτομαι να φοιτήσω στη σχολή "Ντοκατζής-Λυμπερόπουλος" :flipout: :flipout:

Το Χειμώνα σκέφτομαι να φοιτήσω στη σχολή "Ντοκατζής-Λυμπερόπουλος" :flipout: :flipout:

προς το παρόν είσαι στη σχολή σύζυγος Ντοκατζή ( έχουμε Ottmar Liebert , αμέ ) . Για σύζυγο Λύμπε , δεν ξέρω :flipout:

κατι ειχα καταλαβει, ολο εδω μεσα τριγυρνας τελευταιως ....

αντε και καλη προοδο ....:lehrer:

.

Μπάμπη 2 πολύ καλά αλλά παλιά, δεν ξέρω αν θα τα βρεις είναι τα ...Borrasca 1991 στο οποίο συμμετέχει και ο Luna Negra και το Nouveau Flamenco του 1990.

Αν δεν τα βρεις ευχαρίστως να σου κάνω μία κόπια
Η άλλη λύση είναι καφέ την Κυριακή και στα φέρνω...

Απάντηση: Re: Ottmar Liebert - Επείγον

Μπάμπη 2 πολύ καλά αλλά παλιά, δεν ξέρω αν θα τα βρεις είναι τα ...Borrasca 1991 στο οποίο συμμετέχει και ο Luna Negra και το Nouveau Flamenco του 1990.

Αν δεν τα βρεις ευχαρίστως να σου κάνω μία κόπια
Η άλλη λύση είναι καφέ την Κυριακή και στα φέρνω...

Καφέ την Κυριακή... :ernaehrung004:
Για οργανωθείτε.... άντε γιατί σε λίγο θα σκορπίσουμε μέχρι το Σεπτέμβρη....