Outlook 2007 - Απίστευτο bug;

17 June 2006
25,396
Αθήνα
Εβαλα πρόσφατα το office 2007 σε ολόφρεσκη εγκατάσταση XP και παρατήρησα ότι όταν κλείνει το Outlook, το service από πίσω μένει ανοικτό με αποτέλεσμα με κλειστό το πρόγραμμα να παίρνεις ειδοποιήσεις με pop up παράθυρο για νέα email.

Το πιό σημαντικό είναι ότι όταν δεν κλείνεις το pc, ΔΕΝ μπορείς να πάρεις τα νέα email σου π.χ. από την δουλειά με web mail, διότι έχουν κατέβει στο σπίτι κι ας είναι κλειστό το πρόγραμμα. Η λύση είναι να πας στο task manager και να κλείσεις χεράτα το outlook.exe ή να κλείνεις πάντα το pc.

Και πριν 2-3 μήνες που είχα ξαναβάλει το outlook 2007 είχα το ίδιο πρόβλημα και το έβγαλα. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο bug; Το χει παρατηρήσει κανένας σας;

Υ.Γ. Σόρυ που το θεμα δεν είναι καθαρά για HTPC.

Αυτό σκέφτομαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έψαξα σε βάθος τις επιλογές. Ενα πέρασμα που τις κάναμε με τον Νίκο δεν βρήκαμε τίποτα τέτοιο.

Μου φαίνεται απίστευτο πάντως να υπάρχει τέτοιο bug, εκτός αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου pc. :bigcry:

Τασο ψαξτο καλα. Το outlook εχει παρα πολλες επιλογες μυστηρια βαλμενες...

Δεν είναι πρόβλημα μόνο του 2007.

Το ίδιο μου κάνει και το 2003 στο γραφείο.

Απλώς δεν έχω κάτσει να το ψάξω.

ΥΓ Δεν έχω skype.

Απάντηση: Re: Outlook 2007 - Απίστευτο bug;

Μάλιστα. Thanks.

Με άλλα λόγια κάποιο άγνωστο πρόγραμμα "κρατάει" ανοικτό το outlook;

Τα ίδια ακριβώς προγράμματα είχα πάντως και με το office 2003 και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα....

Α ρε Βασιλάκη Πόρτα τι μας κάνεις....

Re: Απάντηση: Outlook 2007 - Απίστευτο bug;

Τασο ψαξτο καλα. Το outlook εχει παρα πολλες επιλογες μυστηρια βαλμενες...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά με έναν μικρό αναγραμματισμό...

Το outlook εχει παρα πολλες επιλογες μυστηρια βλαμενες...

Μα, είναι δυνατόν να μην βάζουν τα settings νοικοκυρεμένα;
Σιγά σιγά το Linux καταντάει πιό εύκολο από τα windows...

Re: Απάντηση: Re: Outlook 2007 - Απίστευτο bug;

Μάλιστα. Thanks.

Με άλλα λόγια κάποιο άγνωστο πρόγραμμα "κρατάει" ανοικτό το outlook;

Τα ίδια ακριβώς προγράμματα είχα πάντως και με το office 2003 και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα....

Α ρε Βασιλάκη Πόρτα τι μας κάνεις....

Τάσο, έχεις δίκυο, τα είδα προβλήματα είχα κε εγώ ξαναπέρασα το 2003 και καθάρισα. -bye-

Τελικά αυτό που περιγράφει στο link που έδωσε ο Στράτος βρίσκονται κάτω από το Trust Center !!!

Σε λίγο θα κάνουμε και χειρομαντεία για να ανακαλύπτουμε σε ποιό σημείο τα έχουν βάλει.

Τέλος πάντων, έκανα delete όλα τα add-ins το έχω κλείσει και το έχω ξανανοίξει καμιά 100αριά φορές και κλείνει το service κανονικότατα :firstprize:

Τώρα αν με ρωτήσετε αν χρειάζονται ή όχι τα add-ins που έκανα delete, ο χρόνος θα δείξει...