ouya +3d_+lg760

ARCADIOS

New member
6 April 2010
33
θα ηθελα τα φωτα σας. εχω την 55lg760 και χρησιμοποιουσα το δικο της media player, ειτε με dlna και ειτε με την usb θυρα. Απο την επιλογη που εχει smartshare δεν εχω καταφερει ακομα να δω κανενα εργο χωρις μπαρες πανω κατω. Με το Συνδεσμο μεσων που εχει τα δειχνει φουλ αλλα μονο με dlna plex. Πανω στην απελπησια μου αγορασα και το ouya και του περασα το xbmc. Σε οτι εκδοση και αν εχω βαλει ομως δεν εχω καταφερει να δω καλο 3δ. Ενω η εικονα δεν εχει καθολου λαγκ, η ποιοτητα ειναι αισχος! Ασε που δεν εχω καταφερει ουτε εκει να δω φουλ. Τι προτεινετε να κανω; εχω απελπιστει. Δεν εχω χαρει ακομα καμια ταινια...

Φιλε μου λαθος επιλογη το ouya... Επρεπε να παρεις mede8er ή καποιο αλλο 3D media player. Η εικονα στο ouya ειναι παντα στα 60Hz οποτε αν βλεπεις καποια ταινια στα 24Ηz λογικο ειναι η εικονα να ειναι αισχος... Λυση προς το παρον δεν υπαρχει...

σε ευχαριστω. ποιο απο ολα τα mede8er ειναι vfm; με το θεμα την τηλεορασης υπαρχει καμια λυση;

θα ηθελα τα φωτα σας. εχω την 55lg760 και χρησιμοποιουσα το δικο της media player, ειτε με dlna και ειτε με την usb θυρα. Απο την επιλογη που εχει smartshare δεν εχω καταφερει ακομα να δω κανενα εργο χωρις μπαρες πανω κατω. Με το Συνδεσμο μεσων που εχει τα δειχνει φουλ αλλα μονο με dlna plex. Πανω στην απελπησια μου αγορασα και το ouya και του περασα το xbmc. Σε οτι εκδοση και αν εχω βαλει ομως δεν εχω καταφερει να δω καλο 3δ. Ενω η εικονα δεν εχει καθολου λαγκ, η ποιοτητα ειναι αισχος! Ασε που δεν εχω καταφερει ουτε εκει να δω φουλ. Τι προτεινετε να κανω; εχω απελπιστει. Δεν εχω χαρει ακομα καμια ταινια...

Εχω την ίδια TV.
Κράτα το OUYA για τα παιχνίδια και πάρε το MED800X3D .
Και επιτέλους θα απολαύσεις εικόνα και η απελπισία θα εξαφανιστεί!!! :)

μα στο πλεξ παιζει κανονικα...να σε ρωτησω το 600 απο το 800 med εχει μεγαλη διαφορα; διαβασα οτι μονο ο εσωτερικος δισκος ειναι η διαφορα και οτι δεν εχει coax αλλα δεν με πειραζει ουτε το ενα ουτε το αλλο. και κατι τελευταιο. παιζει να υποστηριζει stream απο ιντερνετ κατι σαν xbmc που να μπορεις να δεις ντοκυμαντερ και σειρες;

συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα για πειτε μου ρε παιδια, το hobit 3δ για παραδειγμα το βλεπω με μπαρες. Αν αγορασω το 600 ή το 800 (περιμενω τις διαφορες τους) θα το βλεπη full;

@ARCADIOS

[offtopic] καλημερα φιλε μου,εαν δε σε ενδιαφερει το Ouya και θελεις να το ξεφορτωθεις,τοτε στειλε μου pm. [offtopic/]

για τα υπολοιπα που ρωτας δε ξερω να σου απαντησω...sorry...

συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα για πειτε μου ρε παιδια, το hobit 3δ για παραδειγμα το βλεπω με μπαρες. Αν αγορασω το 600 ή το 800 (περιμενω τις διαφορες τους) θα το βλεπη full;

o Plex μπορεί νάναι ρυθμισμένος να κάνει strech ή να μειώνει τις μπάρες. Αυτό που βλέπεις από τον player σου είναι το φυσιολογικό φορμά της ταινίας το οποίο αποδίδεται στν TV σου . Στο σινεμά δεν θα τόβλεπες. Μπορείς στους περισσότερους player με την μεθοδό zoom να μειώσεις τις μπάρες .

μια και βρηκα παπα... στην τηλεοραση μου δεν εχω 3δ υποτιτλους. τους βλεπω μονο νορμαλ στο κεντρο. εχω δοκιμασει ενα καρο προγραμματακια αλλα τιποτα. Avidemux 2.6 BDSup2Sub 3Dsubtitler mkvmerge GUI τιποτα! υπαρχει καμια λυση μπας και γλυτωσω τα πολλα εξοδα;

μια και βρηκα παπα... στην τηλεοραση μου δεν εχω 3δ υποτιτλους. τους βλεπω μονο νορμαλ στο κεντρο. εχω δοκιμασει ενα καρο προγραμματακια αλλα τιποτα. Avidemux 2.6 BDSup2Sub 3Dsubtitler mkvmerge GUI τιποτα! υπαρχει καμια λυση μπας και γλυτωσω τα πολλα εξοδα;

Ισως δεν έχεις ρυθμίσει το βάθος στο 3D subtitler. Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικό προγραμματάκι και γρήγορο.

οχι δεν ειναι θεμα βαθους γιατι οι τιτλοι παιζουν στο κεντρο ενω επρεπε να φαινονται στο sbs διπλα διπλα. δλδ η τηλεοραση μου παιζει 3δ υποτιτλους; αν ναι εχεις καπου την διαδικασια (την σωστη) να δω τι πρεπει να κανω; και παλι ευχαριστω και συγνωμη αν ειμαι οφτοπικ αν ειναι προβλημα ας διαγραφει!