over and out

Οι λόγος είναι αυτός που έγραψε ο Κώστας και οφείλουμε να τον δεχθούμε, εγώ δεν είμαι και πολύ ενεργό μέλος της μουσικής κατηγορίας αλλά την παρακολουθώ για ενημέρωση.

Ο Κώστας είναι ο Κώστας που τον σεβόμαστε και τον αγαπάμε και η απόφασή του είναι σεβαστή....

Αντώνη και Σπύρο υποχρεωμένος φυσικά δεν είναι και κάθε απόφασή του σεβαστή...

Αλλά..., αν θέλεις Κώστα, σεβάσου την αγάπη μας και το ενδιαφέρον για τα κείμενα και ότι αυτά μεταφέρουν και συνέχισε να γράφεις! τουλάχιστον... please...

Re: Απάντηση: over and out

Αντώνη και Σπύρο υποχρεωμένος φυσικά δεν είναι και κάθε απόφασή του σεβαστή...

Αλλά..., αν θέλεις Κώστα, σεβάσου την αγάπη μας και το ενδιαφέρον για τα κείμενα και ότι αυτά μεταφέρουν και συνέχισε να γράφεις! τουλάχιστον... please...

Είπε κανείς ότι φεύγει ?????? Θα μας τρελάνετε βρε Νίκο......

Όταν δω έστω και ένα μήνυμά του θα έχεις δίκιο...

Με έχει μπερδέψει το μήνυμά του και η μη συμετοχή μετά απ' αυτό - ίσως να κάνω λάθος - μακάρι να κάνω λάθος!

Νίκο χαίρομαι για το ενδιαφέρον σου για την μουσική κατηγορία ακόμα και αν οι U2 θεωρούνται από πολλούς εδώ (είμαι κι εγώ σ αυτούς) μια μέτρια αλλά πολύ εμπορική μπάντα :D
Μην ξεχνάς όμως, ότι ο Λύμπε την υπηρέτησε τόσα χρόνια σαν απλό μέλος και όχι σαν διαχειριστής.

Όταν δω έστω και ένα μήνυμά του θα έχεις δίκιο...

Με έχει μπερδέψει το μήνυμά του και η μη συμετοχή μετά απ' αυτό - ίσως να κάνω λάθος - μακάρι να κάνω λάθος!

Το είπαμε, λάθος κάνεις !!!!! :D

Χαίρομαι που κάνω λάθος, πραγματικά!

Δημήτρη δεν με νοιάζει αν θα είναι συντονιστής, ναύτης ή ναύαρχος...
Θα ήθελα να διαβάζω την άποψή του για την μουσική. Εύχομαι να λυθεί σύντομα το όποιο πρόβλημα και να βρεί χρόνο/διάθεση να συνεχίσει να μας λέει τις μουσικές ιστορίες του.

ΥΓ Τα άλλα περί U2, νομίζω θα συμφωνήσεις, ότι μουσική ακούμε μόνοι μας, οπότε...:music-smiley-004:;):D

:ernaehrung004:

Από αύριο που όλοι θα βαριούνται στις δουλειές τους και θα μπουν, αναμένεται να γίνει...καυτό thread!

Τίποτα δεν θα γίνει.
Οι λόγοι μου είναι καθαρά προσωπικοί και παρακαλώ να τους σεβασθείτε.
Ουδείς αναντικατάστατος. Εχουμε πολλούς 'αιμοδότες', δόξα τω Θεώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: over and out

Τίποτα δεν θα γίνει.
Οι λόγοι μου είναι καθαρά προσωπικοί και παρακαλώ να τους σεβασθείτε.
Ουδείς αναντικατάστατος. Εχουμε πολλούς 'αιμοδότες', δόξα τω Θεώ.

Εννοώ ότι θα διαβάσουν και θα γράψουν πολλοί στο thread. Τίποτε άλλο. :ernaehrung004:

Ευχομαι ολα να σου πανε καλα Κωστα και ελπιζω πως θα συνεχισεις να γραφεις για μουσικες. Αλλωστε, αν σταματησεις, με ποιον θα τσακωνομαι εγω μετα????????????:fight:

Κώστα εκφράζω το θαυμασμό μου για την αγάπη σου στη μουσική,
καθως και τα όσα έχεις προσφέρει εδώ.
Θεωρώ εαυτόν πολύ τυχερό που σε έχω γνωρίσει και συνυπάρχουμε σε αυτό το χώρο.
Τέλος να πω ότι σε θεωρώ από τους πιο ακέραιους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει.

Κωστα οπως καταλαβαινει κανεις εχεις δημιουργησει αναγνωστες που δεν δεχονται το οχι για απαντηση.
Σεβομενος την αποφαση σου, εχω να κανω μονο μια ευχη: να εκλειψουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα οι λογοι που της αποχωρησης σου και να σε εχουμε παλι εδω, γιατι ο κανονας "ουδεις αναντικαταστατος" εχει τις εξαιρεσεις του.

Ο Κωστας δεν θα σταματήσει να γράφει ούτε να μας προσφέρει αυτό που λίγοι καταφέρνουν με τόσο πάθος.

Οπως άλλωστε έκανε τόσα χρόνια και ας μην ήταν διαχειριστής.

Και φυσικά θα συνεχίσουμε να σκύβουμε στα γραπτά του ,στις παρουσιάσεις στου,στις ανησυχίες του,μια και αυτή η σχέση είναι απ τις πλέον άρρηκτες σε αυτήν την Κατηγορία.

Keep On Κώστα..:music-smiley-005:

Λύμπε, να σ' ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου, όχι μόνο για τη διαχείριση, αλλά για τα πάντα (που ελπίζω να συνεχίσεις να προσφέρεις).

Δε θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο διαχειριστή για την κατηγορία, αλλά εφόσον θες να φύγεις, δεν τίθεται καν θέμα. Εδώ είμαστε, όπως και να 'χει.

Τώρα, που η παραίτηση του Κώστα έχει (δυστυχώς) τη σφραγίδα του Οριστικού, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω κι εγώ για τη συνεργασία που είχαμε επί δύο περίπου μήνες στην Διαχείριση της Μουσικής Κατηγορίας. Συνεργασία ισότιμη, με αλληλοσεβασμό και με προσπάθεια αλληλοστήριξης στα εύκολα και στα δύσκολα. Φίλε σ'ευχαριστώ.