Overscan... ξεκαθάρισμα

Απάντηση: Re: Overscan... ξεκαθάρισμα

Ignorance is bliss!!!!
Τα είπες όλα σε μια φράση... τώρα πως θα γίνει να κανονίσουμε ραντεβουδάκι για παρηγοριά με την γκομενίτσα με το κόκκινο φόρεμα;

:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Overscan... ξεκαθάρισμα

Τα είπες όλα σε μια φράση... τώρα πως θα γίνει να κανονίσουμε ραντεβουδάκι για παρηγοριά με την γκομενίτσα με το κόκκινο φόρεμα;

:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

:offtopic: :offtopic: :offtopic: :bobby:

Παιδιά ξέρει κανείς αν και πως μπορώ να λύσω το overscan πρόβλημα που παρουσιάζεται στην LCD τηλεόρασή μου όταν αναπαράγω σε αυτήν DVD;

Δεν θυμάμαι να έχω δει δυνατότητα αναίρεσης του overscan για σήματα SD, εκτός Panasonic...

Tί τηλεόραση έχεις; Αν το DVD-Player σου κάνει upscaling, μπορείς εναλλακτικά να στείλεις σήμα 1080 στην τηλεόραση και να παρακάμψεις με αυτόν τον τρόπο το overscan.

Άλλος τρόπος, είναι να πειράξεις τις ρυθμίσεις του service menu.

Δεν θυμάμαι να έχω δει δυνατότητα αναίρεσης του overscan για σήματα SD, εκτός Panasonic...

Tί τηλεόραση έχεις; Αν το DVD-Player σου κάνει upscaling, μπορείς εναλλακτικά να στείλεις σήμα 1080 στην τηλεόραση και να παρακάμψεις με αυτόν τον τρόπο το overscan.

Άλλος τρόπος, είναι να πειράξεις τις ρυθμίσεις του service menu.
Έχω την LG LH5000.

To dvd μου δεν βλέπω να έχει τίποτα για upscale. Ξέρεις μήπως πως μπορώ να έχω πρόσβαση στο service μενου της tv μου και τι πρέπει να κάνω εκεί;