Ουκρανία / Ρωσία

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,156
ΑΘΗΝΑ
Παιδιά δώστε μου τις προτάσεις σας.
Για Ουκρανία ή/και Ρωσία, ποιούς δορυφόρους πρέπει να σκοπεύσω από Αθήνα?
Ευχαριστώ

Κακ ντιλά;

Κάλως ήρθες στο club! πριν γίνουν τα νεύρα σου φιτίλια με τις 36Ε, 53Ε κτλ κτλ βάλε ένα πιατάκι στις 9Ε πάρε και μια συνδρομή για το platforma HD και καθάρισες!

Αν και οχι γνωστης του περιεχομενου των καναλιων, γιατι να αποφευχθει η ληψη των 53Ε; Η μηπως εννοουσες τον για την Ελλαδα απιαστο 56Ε;

Απο πλευρας ελευθερων καναλιων υπαρχουν και οι ακολουθες θεσεις:

90Ε C-Band 1.80m
90Ε Ku-Band 1.50m
85E δε γνωριζω την ελαχιστη απαιτουμενη διαμετρο κεραιας
75Ε 1.50m
66E δε γνωριζω την ελαχιστη απαιτουμενη διαμετρο κεραιας
60E 1.80m
53Ε 80cm
49Ε C-Band 1.50m
9E 80cm
4.8E 80cm
4W 1m

Αυτες ειναι οι διαμετρους που αν δε κανω λαθος χρειαζεται κανεις στην Αττικη για κεντρικη ληψη του καθε δορυφορου. Αν πεφτω εξω παρακαλω να με διορθωσει κανεις. Η ταυτοχρονη ληψη πολλων κοντινων θεσεων απαιτει μεγαλυτερα μεγεθη. Συνιστω να ελεξεις ποια καναλια σε ενδιαφερουνε. HD περιεχομενο ευκολης ληψης θα βρεις μονο στους 9Ε, μαλλον γι' αυτο και η προαναφερθεισα προταση.

γνωμη μου ειναι για ρωσια 75 east raduga τν με πολυ φθηνη συνδρομη και πολλα ελευθερα καναλια το πακετο ανοιγει και με τις γνωστες λευκες καρτες με το καταληλο αρχειο ...διαμετρος πιατου 90cm

για ουκρανια στον amos 4west με πολλα ελευθερα καναλια και καποια με χαλαρη κωδικοποιηση (biss)..διμετρος πιατου 90 cm

καλη λυση για ρωσια ειναι οπως αναφερθηκε η 9 east εκει θα χρειαστεις ομως mpeg4 δεκτη και συνδρομη στο platforma, αν και η πιατσα εχει γεμισει απο mosc καρτες του συγκριμενου πακετου..

γνωμη μου ειναι για ρωσια 75 east raduga τν με πολυ φθηνη συνδρομη και πολλα ελευθερα καναλια το πακετο ανοιγει και με τις γνωστες λευκες καρτες με το καταληλο αρχειο ...διαμετρος πιατου 90cm

Εισαι βεβαιος οτι και στην Αθηνα με 90εκ βγαινουν ανετα; Μη ξεχνας οτι εισαι Θεσ/κη και οι περισσοτερες δεσμες με ρωσοφωνο υλικο σε καλυπτουν καλυτερα.

οπα δεν προσεξα οτι εισαι αθηνα ,,, οπως λεει και ο deebluesky αλλα και με βαση το satbeams το οποιο δεν εχω λογο να αμφισβητήσω καθως αθηνα βρισκεται εντoς ιχνοδιαγραμματος θα χρειαστεις λιγο μεγαλυτερο 1,20 η 1,30 μ
θεσσαλονικη κατεβαινει με 90 cm και με βροχη :ADFADF1:

Attachments

• abs.JPG
    abs.JPG
    76.9 KB · Views: 22
Η θεωρια λεει τοσο, γι' αυτο εγω προσθετω καλου κακου λιγακι σε μεγεθος οσο δεν μας πει κανεις απο Αττικη οτι σιγουρα με 1.30μ δεν υπαρχει προβλημα ληψης. Μπορει να ειναι ευκολοτερος, μπορει ομως και δυσκολοτερος.