Ουρανός και σύννεφα!

Εντάξει, δεν εξαφάνισες το τζάμι (όπως ο συνήθης ύποπτος) - αλλά είναι εντυπωσιακή!

Καλησπέρα μια φωτογραφία απο Ηράκλειο Κρήτης
9dea6b1539fea94457c037148e4b30ff.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θενξ Κωστα, εχω μερικες ακομη απο το ιδιο πολυ ομορφο απογευμα.

Ημουν σε διλημμα ή να τα σκοτεινιασω πιο πολυ, ή να τα φωτισω λιγο ακομη. Ε και τελικα τα αφησα οπως ηταν. :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Καλά εσύ εάν πάρεις μηχανή με μεγαλύτερο αισθητήρα και φακό της προκοπής , πολλοί θα σκεφτούμε να ξανανεβάσουμε φωτογραφία !!!

Re: Απάντηση: Ουρανός και σύννεφα!

Καλά εσύ εάν πάρεις μηχανή με μεγαλύτερο αισθητήρα και φακό της προκοπής , πολλοί θα σκεφτούμε να ξανανεβάσουμε φωτογραφία !!!

Εεε λιγα με τον αισθητηρα μου χαχαχ!!

Σε ευχαριστω πολυ!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Thanks Δημήτρη! Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή ο μικρούλης 35-100, ιδιαίτερα μάλιστα για τα χρήματα που τον πήρα (130 δολάρια από ebay). Ελαφρύς, αρκετά καλή οξύτητα και με ανοιχτό διάφραγμα, ικανοποιητικά γρήγορος στην εστίαση.

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, δεν θυμάμαι να έχω δει άλλη φορά ιριδίζοντα σύννεφα! Κι αυτά τα πρόσεξα μόνο στην επεξεργασία αργότερα στον υπολογιστή!

Σούπερ! Μεγειά και τον φακό Δημήτρη! (δεν ξέρω αν τον πήρες τώρα, τώρα τον πρόσεξα πάντως)

να´σε καλά,σ'ευχαριστώ Σωτήρη, ήμουν σε σκέψη να αλλάξω μηχανή,τελικά προτίμησα να επενδύσω σε φακούς. [αυτόν κ τον oly 45mm]