Ουρανός και σύννεφα!

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! :)
H περιοχή είναι ο κόλπος του Θεολόγου στη Φθιώτιδα και η μηχανη είναι μια Olympus E-PL5 με τον κιτ φακό της.

Απάντηση: Re: Ουρανός και σύννεφα!

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας! :)
H περιοχή είναι ο κόλπος του Θεολόγου στη Φθιώτιδα και η μηχανη είναι μια Olympus E-PL5 με τον κιτ φακό της.

και εγώ που νόμιζα ότι ήταν απο Fuji :flipout: καλοπροαίρετη πλακίτσα στον Παναγιώτη κάνω (tiniakos) που μάς έχει δώσει μερικά πολύ ωραία ηλιοβασιλέματα στο νήμα magic light,

εκπληξη για εμένα ο κιτ 14-42 R (ή μήπως είναι ο pancake? ), ετσι απο περιέργεια είναι jpeg ? και αν ναί ποιό προφίλ χρησιμοποιήσες (Natural , Vivid ....)?

οχι, δεν ειναι ο pancake. Δεν εχω την πειρα να σου πω αν είναι καλός για κιτ, μα με φως καλός μου φαινεται. Μόλις πέφτει λίγο σκοτάδι...ασε..χαχα
Δεν είναι jpeg, raw και μετά lightroom.
Πάντως, όντως από τον Παναγιώτη εχουμε δει πολύ όμορφες φωτο!

Μεγειά και καλοκλίκωτη! Ο ουρανός εντυπωσιακός αλλά στην... γη εκτός από την ομπρέλα υπάρχουν πολλά στοιχεία που ενοχλούν. Keep shooting!

Απάντηση: Re: Ουρανός και σύννεφα!

Μεγειά και καλοκλίκωτη! Ο ουρανός εντυπωσιακός αλλά στην... γη εκτός από την ομπρέλα υπάρχουν πολλά στοιχεία που ενοχλούν. Keep shooting!
Ευχαριστώ Δημήτρη Είναι τα παρθενικά κλικ μου με την μηχανή, αλλά και η εγκατάλειψη της περιοχής τον χειμώνα.