Ουρανός και σύννεφα!

14100741373_cfeab5ffbc_c.jpg

9597528545_b5c4b087af_c.jpg

Βρε μπας και στην Αθήνα ο ουρανός είναι πιο γαλάζιος από εδώ ; :SFGSFGSF:

Αφού πόσταρα μετά την είδα την δεύτερη , για την επάνω αναφέρθηκα , κάτι δεν πάει καλά με την wind εδώ και μέρες και αργεί το φόρτωμα πολύ .

Εννοείται πως στην κάτω θα ήθελα να ήμουν :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Ουρανός και σύννεφα!

κάτι δεν πάει καλά με την wind εδώ και μέρες και αργεί το φόρτωμα πολύ .

Κανει κ μενα κατι κουλα, δε νομιζω ναναι θεμα παροχου.

Για δοκιμασε με explorer.

Απάντηση: Re: Ουρανός και σύννεφα!

και φυσικά είναι HDR...

Και οι δύο ;

Που είναι το "εδω" σου ;

Νάουσα ...............αλλά δεν μπορώ να βγάλω το μπλε το δικό σας με άλλον φακό , εκτός από τον 40-150 που του φοράω CPL :cool:

Θέλω δουλειά ακόμη στην επεξεργασία .

"ξεφορτώστε" της cache του browser σας μήπως και...

Και cache Δημήτρη και cookies επίσης , αλλά ελάχιστη βελτίωση . Το ίδιο και στο σπίτι , το μόνο κοινό στα δύο pc ............η wind .

Re: Απάντηση: Re: Ουρανός και σύννεφα!

Και cache Δημήτρη και cookies επίσης , αλλά ελάχιστη βελτίωση . Το ίδιο και στο σπίτι , το μόνο κοινό στα δύο pc ............η wind .

Δοκιμασες με αλλο browser;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ουρανός και σύννεφα!

Δοκιμασες με αλλο browser;
Άσε , τα χω δοκιμάσει όλα , δε γίνεται τίποτε (σαν διαφήμιση ακούγομαι).
ΜΟΝΟ η 2η

Για αυτό λέω θέλω δουλειά στην επεξεργασία ............. πες μου ότι δεν την πείραξες να πετάξω την ΕΜ10 , ή να σπάσω το κεφάλι μου !!!

Άσε , τα χω δοκιμάσει όλα , δε γίνεται τίποτε (σαν διαφήμιση ακούγομαι).

Για αυτό λέω θέλω δουλειά στην επεξεργασία ............. πες μου ότι δεν την πείραξες να πετάξω την ΕΜ10 , ή να σπάσω το κεφάλι μου !!!

Προφανώς εννοείς την πρώτη.
Πάντα τραβάω σε raw κι επεξεργαζομαι στο ACR του PS.

Απάντηση: Re: Ουρανός και σύννεφα!

Και οι δύο ;

Νάουσα ...............αλλά δεν μπορώ να βγάλω το μπλε το δικό σας με άλλον φακό , εκτός από τον 40-150 που του φοράω CPL :cool:

Θέλω δουλειά ακόμη στην επεξεργασία .

.

Δοκίμασε μέρα με μαϊστρο ( BΔ άνεμο) ;)

Ταξιδεψα τοση ωρα για να φωτογραφισω κανα εξωτικο μερος και ο κυριος απο πανω με τσαλακωνει με το λιμανι της ραφινας.. δεν την παλευω :bigcry:

Φωτογραφίες του costas δεν τις σχολιάζω πλέον ...................................απλά τις χαζεύω !!!

Καλά αυτή με τη Ραφήνα μας έσβησε απο το φωτογραφικό χάρτη.
Μόλις παρήγγειλα απο ebay σετ πλεξιματος,οποίος έχει αυτογνωσία του στελνω link.