Ουρανός και σύννεφα!

Απο το πρωι εχει πανεμορφο ουρανο παντου μαλλον γιατι εγω δεν βλεπω πειραια.. Δυστυχως ουτε εγω εχω καποια καμερα μαζι μου.

Εγω την "εκανα" ετσι, για καποιο λογο μου αρεσε! :p Σευχαριστω!

Εχει πολλες ομορφιες η Παρνηθα, να την περπατησετε οι Αθηναιοι.

Μια φορά να κάνει τέτοιο ουρανό όταν είμαι σε καλό μέρος για φωτογραφία δεν λέει...

11253692_10207746531479757_4702095933082026457_n.jpg

Απιστευτο ηλιοβασιλεμα εκανε.. Εβγαλα και εγω μια, ειναι ιδια με του Δημητρη πανω, τι να βαλω... κριμα να μην εχω εστω την χζ-2 μαζι μου..

Ολο το μπλε του ουρανου, το εκανε ασπρο.. Το ιδιο εκανε και το δικο μου κινητο.. Καμια σχεση με αυτο που εβλεπες. Ποια πωληση που λεει ο Κωστας, για πεταμα ειναι και το δικο μου και το δικο σου και ολα τα φωτοκινητα.. Εφαγα γερη ξενερα γιατι απο το πρωι λεω τι ουρανο κανει, αλλα ο μλκς δεν γυρισα 2 λεπτα σπιτι να παρω την καμερα... Ειχα ξεπαρκαρει βλεπεις... πφφφ... Μου φαινεται θα αφησω την xz-2 στο γραφειο!

ετσι...
λοιπον μια τσαντουλα απο καμβα, που ειναι και τις μοδος, την xz2 μεσα, 2 στοπ, 1 κουτακι υπογλωσσιο ντεπον, 1 μπουκαλακι 75ml κονιακ (λογο εποχης), 2η μπαταρια ,και ενα μαχαιρακι για τους φαν τις εξοχης...:smash:

Πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου 17.30 σημερα....
εχω συμπιεσει αρκετα τις αρχικες απο το note4,αλλα το θεαμα παραμενει εκπληκτικο..

20151103_173456_resized.jpg

20151103_173610_resized.jpg

Σήμερα πράγματι μεταξύ 17.20 - 17.50 είδαν τα ματάκια μας ένα θαυμάσιο ουράνιο θέαμα. Υπέροχο πραγματικά

Και κανενας μας δεν ειχε μηχανη της προκοπης μαζι του... :flipout: :flipout: :flipout:

Ολο ... κοκορομαχιες ειμαστε στην κατηγορια του εξοπλισμου, αλλα απο αποτελεσμα ... :twoguns: !!!

Σήμερα βλέπω από φωτογραφίες και στο facebook ότι είχε υπέροχα χρώματα το απόγευμα στα νότια της αττικής.
Για την Τήνο δεν είμαι σίγουρος γιατί είχα ξαπλώσει 17:00-18:00.

Ολο το μπλε του ουρανου, το εκανε ασπρο.. Το ιδιο εκανε και το δικο μου κινητο.. Καμια σχεση με αυτο που εβλεπες. Ποια πωληση που λεει ο Κωστας, για πεταμα ειναι και το δικο μου και το δικο σου και ολα τα φωτοκινητα.. Εφαγα γερη ξενερα γιατι απο το πρωι λεω τι ουρανο κανει, αλλα ο μλκς δεν γυρισα 2 λεπτα σπιτι να παρω την καμερα... Ειχα ξεπαρκαρει βλεπεις... πφφφ... Μου φαινεται θα αφησω την xz-2 στο γραφειο!

Ειπαμε τα κινητα δεν ειναι φωτογραφικες μηχανες, αλλα προτιμω αυτες τις φωτογραφιες απο καθολου φωτογραφιες. :p Το μελλον της φωτογραφιας ειναι στα κινητα να μου το θυμηθείτε, τα evfs ειναι κοντα...:flipout:

ετσι...
λοιπον μια τσαντουλα απο καμβα, που ειναι και τις μοδος, την xz2 μεσα, 2 στοπ, 1 κουτακι υπογλωσσιο ντεπον, 1 μπουκαλακι 75ml κονιακ (λογο εποχης), 2η μπαταρια ,και ενα μαχαιρακι για τους φαν τις εξοχης...:smash:

Αργει ακομη το κονιακ, Αθηνα ειμαστε...:afro: