Ουρανός και σύννεφα!

Απάντηση: Re: Ουρανός και σύννεφα!

sfortis πολύ όμορφο περιβάλλον...η μικρή γράφει άψογα με ωραία χρώματα ακόμη και σε 800iso.

ασε...απο μπαλκόνι ειναι στην Κέρκυρα... εδώ βλέπουμε εναν ωραίο δρόμο :)

ps. για 1" μια χαρά ειναι!

Φανταστική! τι επεξεργασία τις έκανες? ή ετσι βγήκε απο την μηχανή?!!

Ευχαριστώ φίλε.
Επεξεργασία στο Adobe Camera Raw με τα βασικά sliders.
Επίσης φίλτρο Detail Extractor από Nik Collection που δόθηκε δωρεάν.

Χαλαρή βόλτα με τον Pentax FA77
26235197843_40a3b21a2a_b.jpg
[/url]2016-05-05 Volos_DSF5634 by miltos, on Flickr[/IMG]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

26839789335_a12fb1747b_b.jpg
[/url]2016-05-05 Volos_DSF5456 by miltos, on Flickr[/IMG]

Ιωσήφ Καλές οι φωτογραφίες με μοναδικό ενδιαφέρον το μοναστήρι καί η Ιστορία του,ιδρύθηκε το 327μχ καί παρόλο πού έμεινα 21 μέρες στην Κύπρο το 86 καί πήγα σε πολλά μέρη ακόμη καί κοντά στα κατεχόμενα με ποδήλατο μου ξέφυγε αυτό το αρχαίο κτίσμα,καλό θα ήταν να πας μέσα καί να μας περιηγησης θα έχει εξαιρετικό και φωτογραφικό ενδιαφέρον.Εντύπωση μου κάνει το πόσο είναι εναρμονισμενο με το περιβάλλον καί από την άποψη υλικών...Οι παλιοί ξέραν πολλά.

Last edited:
Ευχαριστώ!
Τιμ: Το μοναστήρι είναι επιβλητικό και όντως δένει αρμονικά με το περιβάλλον. Για περιήγηση εκ των έσω είναι λίγο δύσκολο.
Μια φορά, πριν λίγα χρόνια -όταν ακόμη δεν ασχολούμουν και τόσο με τη φωτογραφία, το επιχείρησα αλλά μου είπαν πως απαγορεύεται και έτσι το σεβάστηκα. Από τότε δεν δοκίμασα καν να πάρω φωτογραφική μέσα στο μοναστήρι.

Επειδή βλέπω στο flickr σου ότι σου αρέσει η φωτογράφιση του ουρανού με σύννεφα πάρε μια φωτογραφική να τον φωτογραφίσεις όπως πρέπει.