καλησπέρα παιδιά.λόγω έλειψης της h6400,η οποια αποτελει τη βασικη μου επιλογη και λογω φοβου μη πλεον ευρεσης της σε stock μεχρι την κυκλοφορια των μοντελων του 15',αρχιζω να κατευθυνομαι προς την εναλλακτικη της.την 6200 δηλαδη.θα ηθελα να μου πειτε τις ουσιαστικες τους διαφορες περα απο τα δωρο γυαλια 3D και την μη υποστηριξη σε smart control.ειναι δυο δεδομενα που δεν με ενοχλουν,καθως τα γυαλια δεν θα επηρεασουν την τιμη και το τηελκοντρολ ειναι κατι εξτρα περιττο.εχω διαβασει ο,τι υπαρχει και δεν υπαρχει στα σχετικα νηματα του φορουμ,οπως για παραδειγμα οτι η εικονα τους ειναι κατα 99,9 % ιδια,απλα θα ηθελα να μαθω αν εχουν καποια αλλη σημαντικη διαφορα που θα με κανει να μετανιωσω την αγορα της εν λογω κυριας.επισης θα ηθελα να μαθω αν οντως η διαφορα των 200 κατασκευαστικων Hz,αποτυπωνεται στο ματι και στην πραγματικοτητα.διαβασα οτι και στις δυο το πανελ ειναι στα 100 πραγματικα,αλλα ειναι κατι που με κραταει πισω.βασιζομαι στις δικες σας γνωσεις και εμπειριας για την επιβεβαιωση της αγορας.ευχαριστω για το χρονο σας και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε απαντηση.συγχωρεστε μου για τυχον λαθη στην ορολογια,αλλα ειμαι φρεσκο μελος.
Υ.Γ. η αγορα θα γινει απο καταστημα media markt,λογω υπαρξης δωροκαρτας
Υ.Γ. η αγορα θα γινει απο καταστημα media markt,λογω υπαρξης δωροκαρτας