Ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα σε Samsung ue48h6400 και h6200

vanis99

New member
1 February 2015
15
καλησπέρα παιδιά.λόγω έλειψης της h6400,η οποια αποτελει τη βασικη μου επιλογη και λογω φοβου μη πλεον ευρεσης της σε stock μεχρι την κυκλοφορια των μοντελων του 15',αρχιζω να κατευθυνομαι προς την εναλλακτικη της.την 6200 δηλαδη.θα ηθελα να μου πειτε τις ουσιαστικες τους διαφορες περα απο τα δωρο γυαλια 3D και την μη υποστηριξη σε smart control.ειναι δυο δεδομενα που δεν με ενοχλουν,καθως τα γυαλια δεν θα επηρεασουν την τιμη και το τηελκοντρολ ειναι κατι εξτρα περιττο.εχω διαβασει ο,τι υπαρχει και δεν υπαρχει στα σχετικα νηματα του φορουμ,οπως για παραδειγμα οτι η εικονα τους ειναι κατα 99,9 % ιδια,απλα θα ηθελα να μαθω αν εχουν καποια αλλη σημαντικη διαφορα που θα με κανει να μετανιωσω την αγορα της εν λογω κυριας.επισης θα ηθελα να μαθω αν οντως η διαφορα των 200 κατασκευαστικων Hz,αποτυπωνεται στο ματι και στην πραγματικοτητα.διαβασα οτι και στις δυο το πανελ ειναι στα 100 πραγματικα,αλλα ειναι κατι που με κραταει πισω.βασιζομαι στις δικες σας γνωσεις και εμπειριας για την επιβεβαιωση της αγορας.ευχαριστω για το χρονο σας και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε απαντηση.συγχωρεστε μου για τυχον λαθη στην ορολογια,αλλα ειμαι φρεσκο μελος.

Υ.Γ. η αγορα θα γινει απο καταστημα media markt,λογω υπαρξης δωροκαρτας

Καλωσόρισες. 100 Hz είναι και οι δύο από το panel, όπως όλες οι περσινές τηλεοράσεις σειράς 6 της Samsung. Σε ποιότητα εικόνας είναι πανομοιότυπες.

Re: Απάντηση: Ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα σε Samsung ue48h6400 και h6200

τελεια!σε ευχαριστω πολυ για την αστραπιαια απαντηση.δηλαδη δεν θα δω καμια διαφορα πουθενα σε θεματα εικονας και κινησης ετσι?κατα τα αλλα ειναι ακριβως ιδιες.το θεμα των hertz δηλαδη της κινησης ειναι το μονο που με κραταει πισω.επισης επειδη το ξεχασα καλως σας βρηκα ολους παιδια ελπιζω να ταιριαξω στην παρεα σας

Εφόσον τα πραγματικά Hz είναι ίδια και έχουν πανομοιότυπη επεξεργασία εικόνας, η κίνηση θα είναι εξίσου ομαλή στα δύο αυτά μοντέλα. Για 2-2.5 μέτρα απόσταση θέασης είναι καλή επιλογή η 48" H6200.

ιδιες tv ειναι με μονη διαφορα τα hz που αναγραφονται στα χαρτια.Και οι 2 εχουν m starx14 ιδια πανελ 100αρια psa.To psa αναγραφεται πλεον και στο κρυφο μενου

ναι εκει εχω καταλαβει οτι θα ειναι καλη αποσταση θεασης.εχω και την ευχερεια να παιξω και με τη θεση του καναπε οποτε αυτο θα το κοιταξω τελευταιο.γενικα τη θεωρειτε καλη επιλογη δηλαδη?περισσοτερο με ενδιαφερουν οι ταινιες και το 3D σε HD περιεχομενο.γι αυτο και παω εκει και οχι σε σονυ ιδιας κατηγοριας.στα 600 ευρω τη βρισκω πιστευω ειναι καλη επιλογη.αν εχουν οντως και ομαλη κινηση για ταινιες κλπ ειναι ιδανικη

Οι ταινίες είναι γυρισμένες σε 24p. Τα 100 Hz τα χρειάζεσαι κυρίως για αθλητικά. Για 3D θέαση πάντως, θα πρέπει να κάθεσαι περίπου στα δύο μέτρα απόσταση από την τηλεόραση.

στο 3D με βλεπω να κολλααω πανω της και να χανομαι,γτ δοκιμασα το active της samsung και ειμαι χασιμο.μακραν ποιοτικοτερο απ ο,τι εχω δει.δηλαδη στις ταινιες δεν εχει κανενα προβλημα ετσι?κι απ οτι καταλαβα ουτε και στα αθλητικα,καθως 100 Hz ειναι αρκετα.συγχωρεστε την υπεραναλυση μου,αλλα δεν αγοραζεις τηλεοραση και καθε μερα.και οι τεχνικες μου γνωσεις σε θεματα τηλεορασεων ειναι σχεδον μηδαμινη.εμαθα οτι εμαθα μεσα απο εδω

Για ταινίες και 50 Hz να ήταν δεν θα είχες πρόβλημα. Όταν παρακολουθείς αθλητικά θα ενεργοποιείς το motion plus για να γίνεται πιο ομαλή η κίνηση στην εικόνα.

ναι αυτο ισχυει.αλλα δεν επηρεαζει την επιλογη μου.φοβαμαι μονο διαφορα στην ποιοτητα εικονας,κινησης κλπ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σας ευχαριστω πολυ ολους για την πολυτιμη βοηθεια!θα επιστρεψω με περισσοτερα νεα.

http://www.s21.com/samsung-ue48h6200.htm εμπιστευομαι μια τετοια κριτικη?ή συμπεραινω πως δεν εχουν ιδεα και το ξεχναω?

Γιατί δεν αγοράζεις την Η6400 για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ? Για μόλις 60 ευρώ παραπάνω θα έχεις και γυαλιά 3D και smart control.

οπως εχω αναφερει και στο αρχικο μου ποστ, η 6400 εχει ελειψη απο τον προμηθευτη και φοβαμαι οτι δεν θα ερθει ποτε,δηλαδη θα αποσυρθει και θα μεινω χωρις τηλεοραση

απο media markt γιατι εχω δωροκαρτα 200 ευρω οποτε ειναι μονοδρομος.την εχω παραγγηλει απο ανημερα των φωτων.ακομα περιμενω.οι υπαληλλοι μου ειπαν πως εχει ελειψη ο προμηθευτης.φοβαμαι πως δεν θα ερθει ποτε γι αυτο και ψαχνομαι για την 6200

Μάλιστα οπότε θα σου βγει 200 ευρώ φθηνότερα από εκεί. Τζάμπα !!! Εγώ την πήρα από e-shop και μου είπανε ότι αύριο θα παραλάβουν. Τώρα τί να πιστέψω.....

δεν ξερω φιλε..πραγματικα ευχομαι αυριο να παραλαβουν και να την εχεις.ο,τι ενημερωση-εξελιξη και να υπαρχει στην παραγγελια σου,ενημερωσε και εδω για να ξερω πως να κινηθω

ευχομαι οντως να σου ερθει.αν σου ερθει,λογικα μου πουλανε φουμαρα στα μιντια.πρεπει να περασω απο κει για 4η φορα να μαθω τι γινεται