dumakosx10
New member
- 5 January 2012
- 99
ευχομαι οντως να σου ερθει.αν σου ερθει,λογικα μου πουλανε φουμαρα στα μιντια.πρεπει να περασω απο κει για 4η φορα να μαθω τι γινεται
Άκου την δική μου ιστορία.Παραμονή πρωτοχρονιάς αποφασίζω και παραγγέλνω από ίντερνετ την 48h6400 από mediamarkt (θεσσαλονίκη)αφού μου έλεγε ότι υπάρχει σε απόθεμα.Μετά από μισή ώρα με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι έγινε λάθος και δεν υπάρχει σε απόθεμα και θα κάνει 1,5 μήνα για να έρθει.Τηλεφωνώ στα κεντρικά και ζητάω να ακυρωθεί η παραγγελία.Στις 3 Ιανουαρίου μου στέλνουν μνμ και μου λένε ότι η τηλεόραση είναι έτοιμη και μπορώ να παραλάβω.Αφού τους ρίχνω μερικά μπινελίκια γιατί είχα ήδη παραγγείλει από Ηλεκτρονική(σε 20 μέρες μου είπανε-σε 20 ήρθε,τόση συνέπεια)μιλάω ξανά με τα κεντρικά και ζητώ εγγραφη επιβεβαίωση για την ακύρωση της παραγγελίας.Άρα απ'ότι κατάλαβα μάλλον ήθελαν να μου πουλήσουν κάτι άλλο ,αλλά μόλις είδαν ότι την κάνω (δεν με πρόλαβαν) βρήκαν κατευθείαν την τηλεόραση.Οπότε μην φοβάσαι,πάρε την 6400 γιατί και το smart remote ,καλή μαγκιά είναι και τα 2 ζευγάρια γιαλιά θα έχεις αφού τα θέλεις.